| greierasa a întrebat:

Frate, am o prietena care ma zapaceste de cap ca o inseala iubitul. Eu ii tot zic ca nu e asa, ca deh, ii cunosc de ceva vreme, ea nu si nu pentru ca si-a dat seama ca e asa, a citit articolul asta http://sfatulparintilor.ro/......e-insala/. Pe voi v-a inselat partenerul, adica v-ati dat seama de asta? Si ati mai ramas cu el?

2 răspunsuri:
| monutza90 a răspuns:

Niste PROSTII! Mi se pare aiurea sa te iei dupa semnele astea, e obsedata de faptul ca o inseala si poate el saracul nici nu vorbeste cu altcineva.Ea, avand teama asta nu face decat sa-l arunce singura in bratele alteia.Pe mine daca m-ar insela mi-as da seama imediat si nu dupa alea "20 de semne".

| anicikaana a răspuns:

Salut.pai depinde care sunt motivele care o face sa creada ca prietenul ei o inseala, sunt anumite persoane care foarte mult tin la libertatea lor, si pentru ei nu-i ceva esit din comun daca vorbesc la tel cu alte persoane sau daca ies la o cafea cu alte persoane de sex opus.Ei ar trebui sa vorbeasca deschis pe aceasta tema, sa-i explice care ii sunt temerile sale, si astfel isi va da seama daca temerile sale sunt intemeiate ori nu...