|

Hei TPU! Sa știți că în perioada asta oamenii care stau la bloc sunt mult mai ghinioniști fata de cei care stau la curte, la tara. Eu de exemplu, am pădurea aproape mă duc culeg cocârlăi, Floarea Paștelui, mitvere dar acum s-au mai trecut, mă catar in copaci, fac exerciții sportive, mă tăvăl in frunze uscate. Dar un singur lucru mă macină: și anume că nu m-am apucat serios sa învăț pentru bac fiindcă sinceră să fiu merg pe principiul că se da in septembrie și nu învăț dar eu as vrea sa învăț, mi-e teama sa nu iau coronavirus ca mai apoi s-ajung sa învăț degeaba.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Bună! Niciodată nu înveți degeaba.

Dacă dai acum în vară, trebuie să fii pregătit. Dacă dai examenul în toamnă, atunci este bine că deja ai pus bazele și vei avea șanse mai mari, fiind necesar doar să recapitulezi.

Dacă stai la casă, ai într-adevăr un avantaj. Profită de el: ieși în curte și, dacă vremea îți permite, învață afară, bucurându-te de natură în același timp.

Nu lua învățatul ca pe o obligație, ci ca pe un joc în care trebuie să treci diverse level-uri și care te ajută să devii mai bun.

Știu că te demotivează situația actuală, însă viața merge înainte. Trebuie să facem în continuare lucruri normale astfel încât să ne simțim normal (normali, pentru că așa suntem).

Apreciază ce ai și nu considera că înveți degeaba. Înveți pentru a te dezvolta, pentru a face față în viitor mai bine unor situații, pentru a găsi un loc de muncă bun...

Spor!

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Mergi și învață, lasă lenea.

| a răspuns:

Chiar daca iei corona virus, nu vei murii, deci de examenul de capacitate tot nu scapi!
Pune mana serios pe invatat si lasa tavaleala, ca nu mai ai 2 ani. trateaza cu seriozitate examenul asta, ca ajungi la sapa si smulg iarba, daca nu inveti.

| a răspuns (pentru Annastassia):

Mai ușor cu sfaturile fake. De când este obligatoriu să treci la munca agricolă dacă nu ai bac-ul? Cât despre tine, îți recomand să mai pui mâna pe cartea de gramatică, dar nu ca să o ștergi cu spirt.

| a răspuns (pentru XKronstadt):

Nu-i obligatoriu, doar ca nu te angajeaza nimeni fara BAC, in zilele de azi!
Gunoier, vidanjor sau la camp - astea sunt joburile de succes pentru cei fara BAC.
Ca aia cu BAC si facultate, muncesc la tarabe in piata.

| a răspuns (pentru XKronstadt):

Salut, poți să copiezi și mesajul meu și scrii și numele meu în față, și îi spui că eu sunt blocat de către ea la final sau unde vrei tu, te rog?
Nu știu exact de ce m-a blocat și când, dar cred că s-a ofensat la un răspuns de al meu, și s-ar putea să te blocheze și pe tine pentru răspunsul tău... ciudat, prea ignoranți unii oameni. E genul de om care o ține pe a lui indiferent de situație, cred.
Cred că nu îmi vede mesajul, eu fiind blocat de către ea și de aia îți spun ție, dacă vrei să faci asta pentru mine. Te rog frumos. happy
Dacă faci asta, copiază-l de la " Cum poți să minți pe față " până jos.

| a răspuns (pentru Kevinn2000):

Cei care ne blochează pot sa ne citească postările, numai nu mai pot sa ne răspundă la întrebări decât asa cum i-ai răspuns si tu acum.

| a răspuns:

Și noi cu ce să te ajutăm dacă ești sălbatic? Știi de unde vine cuvântul sălbatic. Sălbatic, selvatic, de la selva, care înseamnă pădure.

| a răspuns:

Nu ma consider ghinionista am si 2 balcoane pot sa stau la aer cit imi doresc dar eu si cand s-a putut iesi am preferat sa stau in casa ieseam doar o data pe saptamana la plimbare in oras si mi-era de ajuns.Nu mi-a placut niciodata aglomerarea. Chiar vara trecuta am investit sa-mi arate bine balconul caci acolo vreau sa-mi petrec anii pensiei in tihna departe de aglomeratie si citind carti.Nici excursii nu mi-am dorit deorece pentru mine singura nimic nu are farmec.Am fost eu acus mai multi ani in strainatate si desi vedeam locuri minunate era o durere imensa in mine ca le vad singura si nu impreuna cu cineva.Deci pe mine aceasta izolare nu ma afecteaza cu absolut nimic.

| a răspuns:

O ora pe zi ai putea sa o dedici invatatului.Esti in carantina nu in vacanta.

| a răspuns:

Răspuns pentru Anastasia, care aparent mă ignoră și probabil tot din cauza unui răspuns de genul ăsta.
Cum poți să minți pe față și să dai informații greșite? Pe bune? Dacă nu iei BAC ul muncești la camp? Fără BAC nu te poți angaja nicăieri?
Dacă asta crezi, te rog eu nu mai da răspunsuri de genul, dacă nu știi și nu ești informată... Întreabă-te în gând " chiar așa cum zic eu o fi? Ia să mă informez mai bine înainte să informez alți oameni greșit "
" tăvăleala " nu este doar pentru copiii de 2 ani, ești prea serioasă, atât de serioasă încât nu ai putea să te bucuri de niște lucruri frumoase, pentru că " nu se face așa ceva la o asemenea vârstă ".
Și acest sfat a fost prost după părerea mea. Dacă ei îi place să se tăvălească în pădure în frunze, să o facă, doar se relaxează...
Și mai sus nu m-am referit că toți ar trebui să facem asta ( să ne tăvălim în frunze ), depinde de caracterul fiecaruia, spre exemplu eu n-am făcut asta niciodată, dar nu văd ce e așa rău în asta.

| a răspuns (pentru Kevinn2000):

(Si eu sunt blocat de Anastasia)_
Consider ca natura si invatatul trebuiesc sa mearga mana in mana.

| a răspuns:

Păi da, dar e ceva ce ține de logică... nici măcar nu poate să recunoască că greșește uneori? Incredibil...
Uite, mă întreb, dacă o să îi răspundă cineva aici că fără BAC se poate face frizer, și se mai poate angaja în mai multe meserii de genul, meserii frumoase pentru oamenii cărora le place... Nu gunoier sau pe camp cum zicea ea.
La un răspuns de genul oare ar da direct block? Dacă da, chiar mi-ar fi milă de ea, fără să fiu ironic.

| a răspuns:

Scufiță Roșie, lasă pădurea. Dacă te prinde lupul cel virusat, adio bac.

| a răspuns:

Îţi faci un program pe o foaie: azi învăţ la ora x și la ora y ies pe afară și mă distrez. La ţară sunt șanse mai mici să iei coronavirus fiind o comunitate mică. Și atmosfera care nu e așa poluată.

| a răspuns:

Învață pentru bac, nu pierzi nimic dacă faci asta.
Dar dacă nu o faci cam pierzi, nu crezi?