Gandeste-te ca a fost doar o etapa din viata ta din care ai invatat cate ceva
cu siguranta de acum alegerile tale vor fi mai mature
poti sa incerci prin a iesi mai des in compania prietenilor, distractia e un remediu destul de bun. Incearca sa eviti pe cat posibil momentele de sinburatate, pentru ca alea sunt cele mai dificile, vin amintirile si etc etc. Cel mai bine in momentul in care esti singura... si incep sa te napadeasca ideile legate de ce a fost si chestii d-astea, ia telefonul si sun-o pe cea mai buna prietena a ta, si pur si simplu incearca sa faci o conversatie ce nu il include.
Intr-un final, chestiile marunte au sa te ajute, dar in nici un caz singura
ai nevoie de sprijin. Singura reusesti dar mai greu.
Succes
Nimic doar sa iti propui sa il uiti cu adevarat! o persoana se uita atunci cand noi ne propunem cu adevarat sa o uitam! nimeni nu a spus ca o vei uita a doua zi dar cu timpul da.incearca sa faci activitati care sa nu te mai faca sa iti amintesti de el.succes.funda?
Poate nu vrei^^ mai tii legatura cu el? ai vrut sa intrerupi complet si definitiv relatia?
Si eu sunt in aceeai situatie, ne-am despartit de 5 saptamani dar degeaba eu sufar in continuare. Nu il poti uita pentru ca il iubesti cu adevarat, incearca sa vorbesti cu el.
Nu poti sa-l uiti deoarece iti mai place inca de el. daca vrei sa-l uiti fa ceva mergi cu fetele in oras la un su c vorbeste cu ele iar asa vei uita de el. succes
:-) fundita?
Оленька întreabă:
deewtzycka întreabă: