Si eu am mai fost in situatii de genu'.
In generala am avut in clasa o tipa pe care o detestau cam toti colegii, si ma rugase sa stau cu ea in banca.In mare parte era ok, dar mereu cand ieseam cu ceilalti colegi, se trezea unul sa se planga de tipa asta, ca n-o suporta...ca de ce stau cu ea in banca,daca mi se pare enervanta...
Ma rog, acum de-abia ne salutam, ca a stricat-o liceul, dar nu s-a luat nimeni de mine.N-am devenit si eu tinta batailor de joc.
Oricum, n-ar trebui sa-ti pese de parerea celorlalti colegi.Pana la urma nu ne-am nascut ca sa avem cu totii aceleasi conceptii.Sunt prietenele tale, nu trebuie' sa fugi de langa ele doar din cauza superficialilor alora.Nu fi asa.
Si nu uita ce-a zis un tip smecher candva:"Mai bine sa fiu urat pentru ceea ce sunt decat iubit pentru ceea ce nu sunt".
Sweety,nu-i asculta!
Stii ceva? Ei sunt rautaciosi! Copii de azi nu vad la colegii lor de clasa decat frumusetea,bani si popularitatea! Daca ei se rad de ele spune-i dirigintei, daca nu-s populare care-i faza? Adica ei erau populari de cand s-au nascut? Nuuu! Popular nu inseamna sa fii cunsocut, ci popular inseamna sa fii cu obrazul simtit si daca tot esti cunoscut sa nu o faci pe diva! Te inteleg, dar daca mai fac asta DESTEPTII de colegi spune-le:
Ma bucur ca am prietene adevarate ca ele, pe cand voi nu aveti nici macar un gram din sufletul lor!
Nu ii baga in seama! pup!
Daca iti sunt prietene bune, prietene adevarate nu trebuie sa-i asculti pe ceilalti.
Nu asculta ce spun cei din jur oamenii vin si pleaca insa o prietenie rezista pe viata si daca sunt de incredere nu fa prostia de a te feri de ele, bafta
Nu asculta pe ceilalti. Daca te impaci ft bine cu ele de ce sa le parasesti? Da, sunt unele care nu ai reputatie si reclama, dar nu inseamna ca trebuie de injosit. In plus-eu am intilnit asa genuri, doar ca unii mi-au deschis ochii, adica acele prs aveau unele defecte de care mai biine nu te lega...dar in cazul tau, nu le lasa, spune-le ca nu-i nimic de ris, ele tot sunt persoane, si daca acei ce te stimeaza cu adevarat cu siguranta te vor iubi si stima cu adevvarat, dar acei ce se tin dupa tine doar pentru popularitate si vor sati cistige atentia, cu siguranta ca voe dori sa le ia locul. Nu-i asculta si fa cum vrei tu, gandeste-te bine, si spunlele ceva cu inteligentta, dar totodata adevarat si ca sa ii doara, si atunci isi vor dea seama, daca nu sunt chiar prosti de tot. BAFTA!
Spune-le ca este problema ta cu cine iesi si pe cine ai prietene. Nu popularitatea si reputatia te ajuta in viata numai oamenii prosti gandesc asa. Ei prefera c...e sau golani 'populare' care se poarta ca niste persoana care cica merita totul. Pana la urma ce inseamna popularitatea? E asa de importanta incat sa iti pese si sa iti dai prietenii cu care te simti bine?! Si care te inteleg si nu te barfesc? In primul rand daca pe tine te deranjeaza inseamna ca tu esti cea care greseste nu ele. Intreaba-le daca te-ar lasa balta daca ar rade lumea de ele si sigur ar zice ca nu! Nu cred ca le-ar pasa de oamenii fuduli si nesimtiti. Intreaba-i pe colegii tai fara creier daca popularitatea e mai importanta ca prietenia, dar pentru ca sa nu iti dea satisfactie iti vor spune ca da si aici tu le dai replica: Ei bine daca va intereseaza de popularitate iesiti cu falsii vostrii prieteni care nici macar nu le pasa de voi barfesc cat carul. Decat sa umblu cu niste persoane false cu popularitate mai bine umblu cu prieteni adevarati. Dar ai grija sa le spui asta numa celor care au vb asa nu ii jigni pe ceilalti incearca chiar sa te aproprii dre persoane care te influenteaza in bine nu conteaza aici popularitatea. Daca chiar te deranjeaza ele atunci incearca sa mai iesi si cu alti prieteni dar ai grija nu falsi! Pt ca daca lasi prietenii buni pentru cei falsi e o greseala enorma. Si inca ceva daca te mai intreaba cineva de ele nu le raspunde asa gen :Mda.Sunt de treaba.Sa le spui : Da! Si ce va intereseaza pe voi ce prieteni am si imi fac e viata mea voi vedeti-va de a voastra! Foarte hotarata pentru ca daca le arati ca nu iti pasa atunci le dai teapa si le faci si pe prietenele tale sa se simta bine. Ele cum crezi ca se simt daca te vad ca te simti prost ca iesi cu ele? Arata-le la toti ca prietenia nu consta in popularitate ci pe ce e in inima. Fi sigura pe ceea ce faci si iti garanttez ca nimeni nu o sa mai zica nimic in fata, fetele rele nu vor inceta sa barfeasca dar e problema lor sa nu le provoci lasa-le in pace nu le da importanta ce poti sa faci e sa le spui Get a life sau Vedeti-va de viata voastra si lasati-o pe a mea sau
ce mai e nou despre mine
vreau sa aflu nautati despre viata mea voi sigur stiti tot asa ca la vorbit revista, dar sa le spui asta cand le prinzi ca vb despre tine si pe la spate asa
dar inca un sfat
daca sunt prietene adevarate si esti sigura de asta nu le lasa balta iar daca nu esti sigura inseamna ca tu nu esti prietena adrvarata
gandeste-te si fii sigura pe prietenia voastra. Sper ca mesajul meu a fost inteles :* multa bafta!
Nu asculta ce iti spun altii, tu daca te intelegi bine cu acele fete stai cu ele, si daca mai rad colegii de tine si de ele spune'le ca degeaba rad ca toti suntem egali si ca nimeni nu e mai perfect si mai presus decat altii. Tu continua sa iti petreci timpul cu ele ca nu e nimic grav. Parerea mea. Funda?
Nu te lua dupa toti fa ce crezi tu ca e bine cat timp iti sunt pritene bune nu trebuie sa le lasi singure e viata ta si pana la urma fiecare e special in modul lui.Toti suntem la fel suntem oameni. Daca asta te-a ajutat cu ceva ma bucur!o zi buna
Nu trebuie sa bagi in seama gura lumii pentru ca vei ramane singura daca te iei dupa altii fi in continuare prietena cu ele daca tu simti asta!
Pai spune-le sicer, Ce Dracu, Vi ciuda ca pot avea prietene si voi nu, nu iti strica prietenia pentru o reputatie banala, Daca chiar ti la fetele alea, nu baga de seama ce spun alti, Fi tu insati, daca isi bat joc ei de ele, ei o sa si plateasca Ascultama