| necunoscutapentrutoti a întrebat:

Hey TPUsad am si eu o intrebare de ce nimeni nu ma place si nu ma accepta asa cum sunt?:yawn eu mereu incerc sa fiu pe placul tuturor,dar nimeni nu ma baga in seama sau nu ma respesta cum o fac eusad nu arat rau,dar nici printesa nu sunt si prieteni s-au indepartat de mine nu stiu ce sa fac, ce sfat imi dati? fundasadbig grinhappy

Răspuns Câştigător
| 354 a răspuns:

Buna.Eu cred ca greseala multora dintre noi este chiar asta,ca incercam sa facem celor din jurul nostru pe plac si cred ca aici este greseala noastra in faptul ca uitam de propria noastra fericire, de propriile noastre idealuri, si tot incercand sa fim prea perfecti gresim, fara sa ne dam seama, fara sa vrem.Lumea este foarte ciudata si mai ales in timpurile noastre, trebuie sa inveti sa faci diferente intre oameni, sa te porti cu ei in functie de comportamentul lor fata de tine.Nu toata lumea este buna ca tine, nu intotdeauna primesti ceea ce oferi, si trebuie sa te inveti cu asa ceva.Lumea este perversa si rea,si tu nu vei reusi sa o schmbi prin bunatatea ta fata de toata lumea,sau prin respectul tau. Prieteni? nu ii poti numi asa daca s-au indepartat de tine,pentru mine cuvantul acesta practic nu exista,spun asta deoarece nimeni nu mi-a demostrat pana acum ca poate sa-mi fie prieten adevarat,in adevaratul sens al cuvantului,nu te mai increde asa de mult in oameni, pentru ca nu toata lumea este ca tine! chiar daca arati bine, asta nu inseamna ca toti baietii trebuie sa te placa unii urmaresc doar un singur lucru, sti la ce ma refer.In concluzie, nu incerca sa fi pe placul tuturor doar din dorinta de-a a te place mai mult, fii tu insuti si vei avea mult mai mult de castigat! Fi buna doar cu cine merita, ofera respect doar celor care iti dau inapoi acelasi lucru, si nu in ultimul rand invata sa faci diferenta intre oameni! asa iti va fi mult mai bine sunt sigura! mult succes in viata si sa ai parte de lucruri bune :d

| necunoscutapentrutoti explică (pentru 354):

Multumesc
la felkissbig grin

| 354 a răspuns (pentru necunoscutapentrutoti):

Nu ai pentru ce!

10 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Acorda atentie la ce iti zic acum si nu ma face sa ma repet.Esti o persoana buna care nu stie sa isi exteriorizeze bunatatea.Esti atat de diferita in comparatie cu amicii tai incat ei nu reusesc sa iti cunoasca gandurile asa cum probabil si le cunosc intre ei.Esti doar mult prea ganditoare incearca sa te cunosti pe tine mai bine pentru a reusi sa joci putin teatru" ca sa fi acceptata si de ceilalti.Nu gasesti usor un prieten in ziua de azi, unul adevaratwinking!

| MaTrIx8378 a răspuns:

Lasa-mi id-ul tau happy

| necunoscutapentrutoti explică (pentru MaTrIx8378):

Ilenush.georgiana01
winking

| MaTrIx8378 a răspuns (pentru necunoscutapentrutoti):

Mersi happy ti-am adaugat id-ul si ti-am dat si accept aici pe TPUlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa te faci placuta trebuie sa fi placuta cu propriul caracter happy.

| n1cknam3 a răspuns:

Oamenii cand vad pe cineva care se poarta frumos si respectuos si "cu manusi " adica asa ca tine, au senzatia ca acel cineva este cu "2 fete " de altfel cand faci prea mult pe plac cuiva acea presoana tinde sa te ia de prost, cu alte cuvinte, daca cei din jur sunt nesimtiti, incearca sa pari si tu nesimtita, ei nu te baga in seama tu nu ii bagi in seama si ei o sa fie curiosi (oamenii se sperie daca li se pare ca esti prea disperata dupa socializare si probabil de asta te si evita )... cumpara-ti o bratara noua, si afiseazate la scoala cu ea, fara sa zici nimic nimanui, o sa sara toate colegele sa te intrebe de unde o ai si ce faina e si ce bine iti sta cu ea... e simplu

| Łore a răspuns:

Buna! Si la mine s-a intamplat la fel toaa lumea pana si ai mei vroiau sa ma schimbe sadevin perfecta! Perfectiunea nu e buna! Asa ca am inceput sa nu-mi mai pese ce zic ei! Eu nu zic ca tu sa faci asa eu am gresit facand asa! Cel mai bine e sa prinzi un pic de ambitie sa daca cineva iti zice sa nu mai fi asa si sa fii alcumfel sai intrebi dc nu te accepta asa cum esti tu nici eu nu sunt cine stie ce frumusete dar daca nu suntem printese nju inseamna ca trebuie sa ne schimbam cum vrea unu sau altul cel mai bine e sa procedam astfel : daca cineva zice fii mai timida si nu asa tupeista trebuie sai intrebam de ce uneori poate si ei au dreptate dar uneori poate sai racaie ca esti mai buna de cat ei si atunci trebuie sa arati ca da au dreptate cu privire la asta ESTI MAI BUNA SI TREBUIE SA-I RACAIE dar uneori e bine sa mai si asculti! straight face

| necunoscutapentrutoti explică:

Va multumesc tuturor celor care ati incercat sa ma ajutatikiss
v-oi lua aminte la tot ceea ce mi-ati spus
big grinkiss