Da. Nu regret nicio secundă şi dacă aş putea da timpul înapoi aş face exact la fel.
Unii oameni, indiferent de sex, pur şi simplu şi-o merită şi şi-o cer.
Noktambul: Vezi că "patetic" din româneşte nu e sinonim cu "pathetic" din engleză, ok? Aşa că lasă tu judecatul altora şi fii mai atent la cum scrii!
Salut.
Tu ai trecut prin aceasta patetica experienta? Daca da, altfel nu imi explic intrebarea ta, inseamna ca faci parte dintre acei curajosi barbati care iau la bataie betivii si femeile : doua categorii care nu prea pot sa replice!
Buna sunt ft dar sunt agrasiva si ma port ca un baiat daca ma scoate din sarie da cum sa nu daca ma enerv doar putin doar o injur.
DA, am dat doar odată într-o o colega care pur și simplu nu are nimic de făcut și vine la mine și îmi da o palma din senin și atunci i-am dat și eu una ca sa se învețe minte odată pentru ca nu mai suportam...
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
anonim_4396 întreabă: