Stai linistita, e un mod de a te pedepsi, o mama NU POATE FI INDIFERENTA la nimic ce tine de copilul ei. gandeste-te cu ce-ai suparat-o, cere-i iertare si nu-i cere la schimb nimic. ea iti va spune ce anume a suparat-o mai tare si eventual iti va cere sa-i promiti ca nu se mai repeta.
ca sa nu te mia certi cu mama ta incearca s-o intelegi si, cand nu poti, taci si asteapta sa-i treaca furia. daca o intrebi peste o zi de ce s-a comportat asa iti va spune. nu-i face reprosuri (nu-i zici "tu mereu tipi la mine", ci ambalezi diplomatic si-i zici "mie nu-mi place cand ridici tonul, am impresia ca nu mai vrei sa discutam") si zambeste-i mult, spune-i c-o iubesti sau ca esti mandra de ea, arata-i cat te bucura cand face ceva pentur tine. vei vedea ca in timp de tine va fi mai apropiata decat de fratele tau, cum e si firesc.
Buna! Imi pare rau ca esti pusa in situatia asta.Cred ca ar trebui sa vorbesti deschis cu mama ta si sa i spui cea ce simti.
Incearca sa vb cu ei sa lamuresti situatia, sau trateaza-i si tu la fel - cu indiferenta
Sincer,eu cred că, trebuie să o iei pe mama ta deoparte, şi să îi spui ce simţi.Şi să îi spui ce te deranjează şi spune-i să încerce să se schimbe.
Buna!![]()
Asa cum ti-au spus si ceilalti, incearca sa vorbesti cu mama ta despre ceea ce simti. daca nu te va intelege, destainuie suferinta ta unei prietene, poate te va ajuta.![]()
Daca nu reusesti, fi indiferenta si rece. Poate ca mama ta va simti aceasta ``raceala`` si va incerca sa afle ce ti s-a intamplat.
Atunci cand vorbesc, prefa-te ca nu iti pasa: scrie mesaje, asculta muzica in casti, vorbeste la telefon etc, trateaza-i cu aceeasi indiferenta.![]()
Sper ca te-am ajutat!
Multa bafta!
Daca pe fratele tau il accepta si pe tine te respinge ne putem da seama de 2 chestii : 1-esti adoptata; 2-esti urata.singura chestie pe care o poti face este sa-ti schimbi sexul