| Slow08 a întrebat:

Imi spuneti si mi-e cum sunt? nu a iesit poza prea bine, dar na!

Răspuns Câştigător
| Leon a răspuns:

Salut, cred ca ai primit destule 'pietre' de la fete pe aici. Ce e drept, ce poate sa spuna o fata cand se uita la fata ta de copil sensibil? Nu vreau sa o ard aiurea, dar pentru ele esti un pampalau, n-ai nimic care sa le atraga. Si nu ma refer neaparat la fizic. Ma gandesc ca esti la varsta cand iti faci o mie de examene de constiinta si faci toate comparatiile posibile. Nu poti sa faci altceva decat sa iti schimbi atitudinea, nu zic sa cazi in extreme, dar sa incerci sa te maturizezi, cu toate greutatile pe care ti se pare ca le intalnesti in cale. Nu mai fii asa de retras, de neincrezator in decizii, ia initiativa, vezi care iti sunt punctele sensibile si renunta la ele. Teama e inutila, te tine pe loc. Schimba-ti imediat atitudinea aia, surasul ala banal si nasol, gandeste in tot ceea ce faci, nu avea teama, du-te si fa-i un sport care sa te ajute sa tew dezvolti, incepe si fa flotari, tractiuni daca ai unde, alergat in forta, deci orice exercitiu liber care sa iti dezvolte musculatura. Uita-te pe site-uri de culturism, la exercitiile libere pentru incepatori. Cu multa rabdare, disciplina si fara frica. Poate ti se par prostii ce am scris, dar sunt toate niste detalii importante care iti pot schimba viata in directia pe care o vrei tu. Contoleaza-ti viata! Salutare

12 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Esti bine nu conteaza poza conteaza sufletul esti tanar, sanatos asta conteaza Doamne ajuta

| xAndraax a răspuns:

Urat. ( fara suparare dar dupa mine. urat )

| Eyezonfire a răspuns:

Spuneţi-mi şi mie prin PM dacă tot laughing

| ELLSSA a răspuns:

Tu esti cel de un metru jumate care isi cauta iubita?happy

| mada1 a răspuns:

Sper sa nu te superi pe mine.nu esti asa frumos...dar nici urat nu pot spune ca esti. fata are o forma ciudata. nasu cam mare.scz.dar nu avea rost sa zic ceva ce nu cred. bafta

| sabicsuu32 a răspuns:

Oribil

| PyScHoTeLRoOz a răspuns:

Anndra si cu mada va daaau beep copile nespalate lasati omu impace nimeni nu e special tampelor voi aveti fata de cimpanzeu mie mi se pare ca e frumoswinking si indiferent km ar arata are suflet si il doarehee hee deci taceti bepp din gura

| IooMar a răspuns:

Poi daca zici tu ca nu ai iesit asa de bine...nu arati naspa,dar nu esti pe gustul meu, scuza'ma nu imi plac baietii fara par apropae deloc, dar o sa gasesti o fata care o sa te placa exact asa cum estiwinking

| Beatriceeee a răspuns:

Poza facuta la web?laughing

| Neculae a răspuns:

ELLSSA nu e el eu sunt si mi-am gasit prietena dar nu conteaza cum arati ci sufletul manewinking

| ostea a răspuns:

Important este să te simți bine cu tine însuți. Ești încă un copil.
Cine te place, te place pentru felul tău de a fii.
Nu asculta ce zice lumea. Gustul nu se discută.

| Ciocolătzică a răspuns:

Oribil cu O mare!