Finete, bun gust
hmmmm
pai ii poti lua o esarfa mai speciala, sau o brosa draguta, poate si mai draguta, gasesti in MeliMelo, o bratara, inel, lant! Eu stiu
, astea sunt lucruri finute pentru o persoana cu " bun gust"
Pai ai putea sa ii iei o pereche de cercei sau un lantzisor gandeste-te daca e ceva care si-a dorit in ultima vreme
Ii poti lua o pereche de cercei sau un lantzisor... daca nu incearca sa te gandesti daca e ceva ce si-a dorit mult in ultima vreme
Eu iti recomand sa ii iei- o cutie de bijuterii facuta manual.
- o vaza pe care o poti decora tu. O cumperi fara niciun model si apoi o pictezi cum vrei. Crede-ma cadourile hand made sunt de foarte bun gust.
- ii iei o carte. Recomand:,, Patul lui Procust" de Camil Petrescu. Apoi pe prima pagina ii scrii ceva care sa ii aminteasca de tine.
- tu stii cel mai bine care sunt hobby-urile ei. Foloseste-te de asta. Daca ii place fotografia iai o husa noua pentru aparat. Daca ii place pictura un set de acuarele in ulei, un sevalet etc.
-un cadou de mare finete, un bilet la un recital de balet. Dar acestea sunt foarte scumpe dar efectul ar fi unul pe masura.
-o esarfa de matase albastra pe care sa o asortezi cu un tablou pe panza. (suna ciudat, nu? dar crede-ma ar fi bun gust)
- un parfum mai special.
Cam astea sunt ideile mele pentru un cadou mai special si de bun gust.
Idei:
-o haina frumoasa de firma
-o bijuterie
-un parfum
-o ciocolata foarte buna
-un telefon (dar nu cred ca ai chiar asa de multi bani)
-ceva de pus in casa(cum ar fi: un tablou, ceas etc.)
-o carte (daca poti afla fara sa stie ce carte adora cel mai mult)
Chiar nu mai am idei... Dar sper ca te-am ajutat.Pa-pa!
Deci zici ca e prietena ta cea mai buna.![]()
I'ai ceva de culoarea ei preferata
.
Sau mai bine i'ai un animalut de plus foarte mare...
Ceva ce sa ii aduca mereu aminte de tine.
Du'o la o prajitura, la o pizza sau cheam'o peste noapte la ''o petrecere in pijama''.
Daca este cu adevarat o prietena buna v'a aprecia gestul.:*
Addadela întreabă: