| anabelisa a întrebat:

In momentul in care ati inceput o relatie, ati simtit ca nu mai sunteti liberi?

Răspuns Câştigător
| BSwwatch a răspuns:

La un moment dat da,da am luat atitudine si s-a rezolvat problema! de obicei una din persoanele care formesa un cuplu icearca sa detina controlul relatiei,ati observat? eu da si nu mi-a placut si nu m-am simtit bine, egalitatea a fost ce-a care a fost cea mai buna alegere, cand simti ca esti condus/a arata-i ca nu e asa ca poti fi si idependent! se vor stabiliza lucrurile, evdent se face intr-o maniera civilizata educata si fara sa se simta prost pers. de linga tine, mai pe scurt diplomatic! happy

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Putin am simtit in rest e ok

| valentingb a răspuns:

Da. Iar cand asta a devenit sufocant, am plecat. E bine sa stii ca trebuie sa respecti niste limite, dar si limitele au niste limite.

| cicika a răspuns:

De la inceput nu prea dar apoi da. deoarece relatia a devenit serioasa si deja numai eram libera nu faceam ce doream eu!

| sebian22 a răspuns:

Buna! Depinde in ce sens te referi ca nu mai sunteti liberi... Eu de exempluu ma simteam destul de liber cand eram intr-o relatie si asta datorita faptului ca am avut o relatii mature bazate pe incredere, respect si iubire dar eu unul ma simt liber intr-o oarecare masura datorita faptului ca am pe cineva apropiat mie cu care pot discuta multeee lucruri pe care in mod normal nu le-as fi discutat cu parintii sau cu prietenii! In concluzie conversatia intr-un cuplu este foarte buna pentru relatie... Acum depinde de la cuplu la cuplu si de persoanele care formeaza acel cuplu!

| Danyob a răspuns:

Da la ancept nu prea dar mai ancolo se simtea ca nu mai puteai sa fi tu!