La un moment dat da,da am luat atitudine si s-a rezolvat problema! de obicei una din persoanele care formesa un cuplu icearca sa detina controlul relatiei,ati observat? eu da si nu mi-a placut si nu m-am simtit bine, egalitatea a fost ce-a care a fost cea mai buna alegere, cand simti ca esti condus/a arata-i ca nu e asa ca poti fi si idependent! se vor stabiliza lucrurile, evdent se face intr-o maniera civilizata educata si fara sa se simta prost pers. de linga tine, mai pe scurt diplomatic! ![]()
Da. Iar cand asta a devenit sufocant, am plecat. E bine sa stii ca trebuie sa respecti niste limite, dar si limitele au niste limite.
De la inceput nu prea dar apoi da. deoarece relatia a devenit serioasa si deja numai eram libera nu faceam ce doream eu!
Buna! Depinde in ce sens te referi ca nu mai sunteti liberi... Eu de exempluu ma simteam destul de liber cand eram intr-o relatie si asta datorita faptului ca am avut o relatii mature bazate pe incredere, respect si iubire dar eu unul ma simt liber intr-o oarecare masura datorita faptului ca am pe cineva apropiat mie cu care pot discuta multeee lucruri pe care in mod normal nu le-as fi discutat cu parintii sau cu prietenii! In concluzie conversatia intr-un cuplu este foarte buna pentru relatie... Acum depinde de la cuplu la cuplu si de persoanele care formeaza acel cuplu!
NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 întreabă: