anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultima vreme sunt foarte inchisa in mine, indiferenta, fara chef de viata, ma cert cu parintii des si mai nou imi vine sa mor.Cum v-ati simti stiind ca mereu colegii vostri de clasa vin la scoala cu fel de fel de lucruri(haine, ghete, cizme, accesorii) scumpe si voi n-aveti parinti in care sa nu aiba posibilitati? Eu una m-am saturat.Si vreau sa mor.

Răspuns Câştigător
| LeonardoDC a răspuns:

Pufoshenia happy nici sa nu te gandesti la asta. Asculta ce'ti zic! Apuca'te si invata, fii cea mai buna din clasa, fa'te placuta prin glume.Fii mereu vesela si indiferenta si creeaza'ti un stil al tau de vestimentatie happy care chiar daca nu implica piese scumpe sa fie ORIGINALwinking alege rockul! Un tricou negru o pereche de pantaloni si niste skate'ri si vei fii invidiata!

15 răspunsuri:
| Bombonikk19 a răspuns:

Pfff scumpo nu ii baga in seama

| negru30 a răspuns:

Haide ca ai spus-o - vrei sa mori pentru o pereche de cizme? - roaga-te sa fii sanatoasa - daca nu au parintii posibilitate o sa-ti cumperi tu cd o sa ai banii tai

| ClaudyuBCT a răspuns:

Pai in primul rand nu ii baga in seama pe colegi, ca si eu am fost in situatia asta si credeti si uh parintii ca nu au atatia bani,pana la urma asta este viata... ai mei sunt bugetari si cred ca si ai tai asa ca nu prea cred ca daca te sinucizi sau alte chestii o sa ii ajute pe parinti tai... acum credei si uh ca nu au de unde ca daca au avea tiar lua tot ce vrei ca asta este viata pana la urma, cu bune si rele, zi mersi barem ca ai o casa si o familie ca sunti unii copii care nu au nici casa nici familie

| mimiwewem a răspuns:

Așa era și eu anul trecut. Dar faza e că aveam posibilități și aveam tot ce-mi trebuia. mofturi peste tot. Că mai vreau și alte chestii. Dar n-am intrat aici să-ți spun povestea mea, ci să te ajut pe tine.

Nu te simți așa, nu trebuie. Încearcă să ieși cu prietenii, și spune-le ce te doare. așa te descarci. Câți ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum poti sa spui asta? Dar daca ai fi fost orfana si nu ai avea nici macar niste parinti mai saraci, ai fi fericita?

| yasana a răspuns:

Mmm nu iti pot raspunde nu sunt in locul tau scuze

| mﻵca a răspuns:

Nu ii baga in seama pe colegii tai. Nu conteaza ce porti conteaza atitudinea si comportamentul tau. Tu trebuie sa te concentrezi mai mult pe scoala pentru a deveni cineva in viata. Iar pe urma sa iti poti satisface toate dorintele. Sper ca te-am ajutat si iti propun sa nu pui la inima ce spun ceilalti. Si inca ceva nu mai spune ca vrei sa mori pentru ca unii ar sa orice ca sa poata ramane in viata. :* Scuces in tot ce iti propui.

| evilestevil a răspuns:

Ironia sortii, daca aveai bani posibilitati, masina si tot ce voiai, sigur se nimerea ceva sa-ti induca starea asta. Lucrurile materiale in viata nu au valoare, chiar daca au un pret pe ele, se pierd in timp. Ceea ce experimentezi tu de fapt este singuratatea. Gaseste-ti un prieten cu care sa poti vorbi orice, si spune-i ce te doare, este cea mai ieftina metoda de a te calma. Also, welcome to puberty.

| fanporsche a răspuns:

M-ar durea fix in cur de acei colegi. Crede-ma stiu ce simti, ca altii au si tu nu, incearca sa fi indiferenta, nu haina face pe om.

| dicualex a răspuns:

Asta e faza copilariei, cu vreau sa mor sau ala are si eu nu, cand am fost in generala, toti colegii aveau telefoane calumea, haine calumea, eu n-am avut din cauza parintilor, dar n-am ajuns sa-i urasc din cauza asta, dupa ce tata a facut pre infarct si s-a operat pe inima, am inceput sa-i pretuiesc mult mai mult pe parinti, crede-ma ei ti-au dat viata, ei te iubesc mai mult decat oricine, si daca tot zici ca nu-si permit, n-au posibilitati ca ce te mai agiti, crezi ca esti singura in situatia asta?
Stai cuminte si nu-i enerva pe parinti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Posesiile materiale nu sunt atat de importante cel mai important lucru este prietenia.

Răspuns utilizator avertizat
| dreamhigh a răspuns:

De ce sa mori? Pentru niste lucruri materiale? Gandeste-te ca pe lumea asta sunt mii de copii in situatia ta,sau poate si mai grav. Nu trebuie sa disperi, asta este viata, bucura'te ca esti sanatoasa si ai conditii decente. Stai linistita si calmeaza-te cat poti tu de mult. :* Succes si noroc in continuare.

| BlancaFantasma a răspuns:

Ce prostuta esti.ce conteaza ca fitosii aia au bani si tu n`ai? esti sanatoasa asta conteaza cel mai mult,fato! si eu sunt in aceeasi situatie, dar hello, nici nu`mi mai pasa de la o vreme! o sa vina si vremuri mai bune.

Răspuns utilizator avertizat