Sunt fata, dar tot iti voi raspunde. Parerea mea e ca daca te iubea nu te lasa dintr`un motiv atat de stupid. Ori si-a ascultat prietenii ce ii spuneau sa te lase, ori a preferat sa te lase pe tine pentru una "mai buna" .
Dar lasa ca va realiza ce a facut si se va intoarce;; ). Daca nu acum. poate mai incolo, dar o va face.
Eu cred ca s-a gandit ca sunteti prea mici pentru o relatie serioasa sau poate ii place alta si ti-a bagat o stramba sa scape de tine.
Poate si-a gasit pe altcineva sau nu il mai lasa parinti lui sa fie cu tine mai sti Funda?
Daca iubesc pe cineva cu adevarat nu ma pot desparti de persoana iubita deci asta inseamna ca nu tea iubit
Cel mai probabil ii place de alta, sigur ti-a zis "nu vreau sa mai discut despre asta".
Asculta daca tea parasit înseamna ca a văzut alta mai misto de cât tine, dar sa stii ca eu sunt disponibil. id de mess al meu e antonio.carbarau pa scumpo
El a zis ca o sa ramanem prieteni oricum si eu am vrut o pauza...si a zis ca poate dupa cativa ani iar vom fi...l-am intrebat daca si-a gasit alta si a zis ca nu