anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Intrebarea e pentru fetele intre 16 si 20 de ani.De fapt 22.Sau hai ca sa nu exagerez – maxim 25. Da` maxim.Deci - buna, tpu.Sa va spun ce problema am.
Cand aveam vreo 15 ani juma`te m-a operat una de 24, sora unui coleg de liceu.Am fost amantul ei o vreme, ea fiind maritata cu unu` inchis pentru delapidare, si-avea si-un copil de-un an.(Si profit de aceasta ocazie sa-i multumesc inca o data, datorita ei am descoperit eu aceasta frumusete nebanuita a universului, care este pasarica). Apoi la 19 ani, in armata, m-am combinat cu una de pe la birouri, un fel de secretara-ceva, care scria rapoartele la vreo 2 colonei, intamplare din care eu am inteles ca e adevarata faza aia cu ``functia doboara gradu``. Avea 37 de ani si-am fost impreuna inca juma` de an dupa ce-am terminat de servit patria, dar a trebuit sa ma lase la vatra cand s-a intors barbat-su din Rusia, unde nu stiu ce lucrase o vreme.Cred ca spion.Da` asta e alta poveste.
Dupa aia pe la 21 m-am hartuit sexual cu o directoare de la o agentie imobiliara, de vreo 30, care se tinea cu unu de 55, cetatean francez, si cu care s-a maritat in cele din urma, iar eu am ramas singur si trist si de suparare m-am lasat de vandut case, ca nu mai avea nici un farmec.
Dar m-am apucat de vandut cosmetice si chestii de-astea pentru femei.Si iar am pus-o. Avea tot vreo 30 si m-a crescut si ea vreun an.A fost mai complicata relatia pentru ca tipa era nevasta unui amic de-al meu si ne vedeam mai rar-asa, de teama sa nu ne miroasa omu`, mai ales ca ce parfumuri vindeam eu, vindea si el…
Apoi m-am linistit o vreme.In sensul ca am avut si eu o relatie mai serioasa, care a durat ceva vreme, mai exact 10 ani.Stiu,si eu ma crucesc.
Si acum sa va spun finalu` povestii:
Acu` la batranete s-a intors roata.La 39 m-am combinat cu una de nici 18. (Am cunoscut-o aici pe TPU, poveste veche de acu` 2 ani – nu mai aprofundam, stam prost cu timpu`).S-a terminat anul trecut in vara, si acum suntem amandoi fericiti, fiecare cu relatia lui si fiecare cu concertele lui de hip-hop, si alte alea…
Si fac in curand 41.
Multumesc, la fel.Si voi sa fiti sanatoase si tot ce va doriti.
Si-am vrut si eu deci, dupa durereoasa despartire, sa ma cunosc cu una si sa ma linistesc din nou.Dar poti? Nu poti.
Deci sa va povestesc.(Mai amanam putin finalu`nu va suparati, nu?).
M-apuc si-o agat pe una - casierita intr-un supermarket.Bunaciune.Era asa sexy in costumasul ala al ei rosu, incat imi venea s-o urc pe casa aia de marcat, dar astepta lumea la coada, si-am zis ca nu se face.
Nu stiu ce i-am zis de vreo doua ori, si i-am dat intalnire si-a venit - culmea.N-am mai recunoscut-o.Am zis ca vine de la un parastas-ceva, pana si parul si-l facuse altfel, pantaloni la dunga, sacou, iar geanta era din aia model Elena Ceausescu.Deci femeie serioasa in toata regula, la 30 de ani.Zic – bun, hai sa vedem mai departe.Ma intreaba daca-am fost insurat.(Normal la noi astia de 40 e un fel de test grila.Deci prima data daca ai fost,apoi daca da de ce ai divortat,iar dupa - daca nu, de ce nu te-ai insurat…Aha, adica ai alergat dupa fuste pana acum? Intelegeti? Bine – in cazul meu e adevarat.)Si-i zic deci ca n-am fost, dar daca am vazut ca tot ma tinea in intrebari, ii spun ca tocmai ce-am terminat-o cu una de 19 ani…
Bine`nteles ca n-a primit prea bine vestea, dar daca tot batuse drumu` pana la intalnire a zis sa mai stea putin.Si vine momentu cand fac si eu o gluma:apar vreo 3 caini de dupa un bloc, si ea ma intreaba ceva de genu ``or fi rai?``, la care eu zic ``aflam acum, ia-o tu inainte!``.Si se-ncrunta putin la mine.Completez c-am glumit si gonesc javrele, apoi ii zic ``vezi, au simtit ele ca am ceva animalic in mine``(poanta n-a fost buna, dar deja eram si eu cam plictisit). Apoi am mers intr-o cofetarie si ne-am despartit.For ever.
Dar, cum probabil ca banuiti, cautarile mele nu s-au oprit aici.Asa ca dupa ceva timp am gasit alta combinatie. Tipa era hoteliera.(Nu stiu exact ce facea dar asa mi-a zis ca lucreaza in domeniu hotelier).
Si ma vad cu ea.Tot tinerica, la vreo 33.Si-mi zice asa : ``am fost foarte dezamagita de fostul meu barbat, si in ultimii 3 ani n-am gasit nici unul mai serios sa pot avea o relatie serioasa, cu ganduri serioase de casatorie``…si tot asa, cred ca a repetat de 100 de ori cuvantul asta ``serios``.
In noaptea aia chiar am visat ca eram din nou elev si m-a pus invatatoarea sa scriu 2 pagini numai chestia asta…
Si ne mai sfatuiram noi ce ne mai sfatuiram si aflu ca am asa aeru` unui golanas(m-a alintat aici ce-i drept) si ca nu ma imbrac ca un barbat serios(parca am mai auzit noi asta undeva), si ca daca ajung vreodata la ea acasa in vizita trebuie sa am grija cum ma prezint sa nu creada (si) parintii ei ca sunt vreun coate-goale, un moftangiu, un mate-fripte…
Si s-a termintat iar. Povestea cu fata zic.Ca sex n-am facut.
Intrebarea mea:mai exista oare femei neserioase de generatia mea? Voi fetelor, astea micile care scrieti aici, tot asa aveti in plan ca dupa treij`de ani sa deveniti foarte serioase si sa trebuiesca sa va rugam frumos sa ne dati voie sa va plesnim peste fund cand facem sex.Sunteti diferite-credeti-de generatia de acu` 2o de ani, sau e o metarmofoza de-asta care va transforma obligatoriu in doamne dupa o anumita varsta? Va rog lamuriti-ma si pe mine, ca sunt confuz rau.
Va dau funda, parol, sa n-aveti parte de mine daca va mint…

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ce-i drept m-ai socat si-ti multumesc, nu mi s-a mai intamplat cam de multi ani.

http://www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm

31 răspunsuri:
| Elena_Bianca_1998_7zFh a răspuns:

Raspuns : NU!