| Aditu94 a întrebat:

Poate sa ma faca careva sa inteleg :
-de ce femeile in general cu varste cuprinse intre 18-50 ani, sunt atrase de barbati insurati ce au familie cu copii si casa?
- de ce aceste femei aleg aceasta cale cu ei si nu cu cei singuri spre a-si face un rost de la zero?
-de ce aceste femei isi dores ceva serios cu acest tip de barbati ce au deja un rost facut si nu se chinuie cu unul ce nu are un rost?
-de ce barbatii insurati accepta avansurile femeilor singure si de ce dau curs si unei relatii pasagere ce poate deveni chiar si serioasa in situatia in care are familie, are nevasta, are tot ce isi poate dori un alt barbat?
-cu ce este un barbat insurat, realizat mai atractiv pentru o femeie fata de unul singur?
Ce este atat de atractiv pentru o femeie, la un barbat insurat realizat pe acest plan?
-de ce femeile care au terminat o casnicie din diverse cauze, aleg apoi sa aiba aventuri pacalind barbatii care vor ceva serios si de fapt doar ele vor doar o aventura? (please no hate - vorbim de un caz general ce se intampla)

33 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Nimic din ce ai scris aici nu se întâmplă în realitate. Dacă totuși se întâmplă, alea sunt cazuri izolate, departe de a le putea generaliza.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Generalizezi aiurea.

| Freya1 a răspuns:

O sa repetam de câteva ori "nu generalizam, dacă eu am făcut o alegere proasta in viata, asta nu înseamnă că toți oameni sunt de rahat". Poti sa repeți fraza asta ca poate pana la urma o și simți.

Am 28, niciodată în viata asta nu am fost atrasa de un bărbat căsătorit sau căruia sa ii sparg casa. Unde suntem alea toate? Plus alte câteva sute de mii de femei ce si-au luat bărbați singuri fără copii cu, care au întemeiat familii.Tu chiar nu ai cunoscut pe nimeni care sa nu își fi luat un bărbat fără nevasta? Mama ta spre exemplu, a luat bărbatul alteia și ia spart familia?
Trebuie sa înveți un pic diferență dintr-e "ce mi s-a întâmplat.mie o data" și "cum e situația în general".

Iar legat de femeile ce vor ca bărbatul sa aibă o locuință, sunt pro. Daca el e capabil sa își ia o locuință sau sa își plătească o chirie poți sa îl iei cu încredere ca se descurca.Nu trebuie sa treacă nimic pe tine, e suficient sa ști ca e capabil și ca ai cu cine sa îți faci un viitor cot la cot.Altfel...e pe degeaba.

Bărbații ca și femeile de altfel ce sunt căsătoriți și dau curs unor relații extraconjugale nu își mai iubesc pertenera/partenerul de acasă.

Nu pentru toate femeile bărbații însurați sunt atractivi.Dar probabil pentru cele ce sunt atractivi, sunt pur și simplu pentru ca au ei ca oameni anumite calități.

Ești prima persoana pe care o aud ca femeile păcălesc bărbații pentru a avea o aventura. Femeile când vor o aventura o au, sau o cer, nu e nevoie sa păcălească pe nimeni.Dar în orce aventura exista și vorbe frumoase, exista și gesturi frumoase pe care trebuie și noi ca oameni sa le diferențiem. Daca pe tine o femeie te tine de mana sau te sărută pe gura, nu înseamnă neapărat ca vrea o relatie serioasa.Doar prostituatele îți cer direct 50/100 de lei pe o... și nu se sărută cu tine.O femeie ce vrea o aventura poate sa fie și tandra.

| Emma30555 a răspuns:

Sunt cazuri izolate, femeile vor relații cu bărbați liberi, vor stabilitate și nu vor sa își împartă partenerul cu nimeni. Sunt puține care accepta statutul de amanta fiindcă nu le oferă stabilitate, nu le oferă fericire și mulțumire. De regula cele ce accepta acest statut o fac din cauza singurătății sau au alte interese. O femeie cu stima de sine ridicata, cu viata sociala normala nu ar accepta niciodată avansurile unui bărbat însurat

Răspuns utilizator avertizat
| Emma30555 a răspuns (pentru Aditu94):

Time minte un lucru. Dragoste cu forța nu se poate. Nu poți poruncii inimii. Dacă tu sau altcineva curtează o femeie, și te îndrăgostești, ea nu este obligata sa fie cu tine în relație dacă nu se simte atrasa de tine, dacă nu te place. Poate a ieșit cu tine la o întâlnire, doua, trei, ca să te cunoască. Dacă nu i-a plăcut ce sa facă? Tu ai putea sa stai cu o femeie pe care nu o placi doar fiindcă ea dorește acest lucru? Tine minte alta vorba, oameni sunt liberi, nu poți tu sa ii judeci, atât timp cât nu fac infracțiuni nu fura nu omoară nu este normal sa afirmi cele de mai sus. De aici deduc ca ai niște probleme, ești agresiv, foarte frustrat, iar asta se vede, de aceea nu ti merg relațiile fiindcă femeile te vad toxic prin mentalitatea ta. Eu nu îți zic cu răutate ci ca să ții cont și sa mai schimbi ceva la tine

| AnastasiaK a răspuns:

Cred că întrebarea corectă începea cam așa: "de ce UNELE femei cu vârste cuprinse între(...)". Observi diferența? Că nu ai niciun studiu care să spuna că în general există această preferința și cred că putem să fim destui de acord (bazându-ne pe experiența de viață) că în general nu e așa.

Acum, de ce pentru unele e așa? Păi nu ai o regulă generală. Din pacate pe subiectul ăsta nimic nu e general.

Pentru Ionela poate că ar fi fost mai atractiv Ionel și când era singur, doar ca ghinionul a făcut să-l cunoască însurat și îl place ca atare.

Pe de altă parte, poate că Marcela nu ar fi fost atrasă de Marcel dacă nu era însurat, doar că faptul că Marcel și-a întemeiat o familie îi imspiră Marcelei siguranța că el e capabil de așa ceva, în timp ce poate că Marcela îi consideră pe cei singuri fiind genul care vor să se distreze și nu doresc ceva serios.

Mai există și alt caz, o vom numi Daniela, care a adunat câteva frustrări și complexe la viața ei și a ajuns să creadă că dacă reușește să atragă bărbați "luați" asta o pune pe ea într-o ipostază de 'la femme fatale', o adevărată ispită care poate avea orice bărbat vrea. Iar dacă Daniela realizează vreodată că Daniel care e însurat doar se folosește de ea și nu va renunța la familia lui, atunci s-ar putea ca Daniela să își dorească din tot sufletul să-l aducă în situația aceea, pentru a-și alimenta acest orgoliu.

Cât despre bărbații care acceptă...aici intrăm în discuția înșelatului, care din nou e extrem de lungă. Unii așa sunt învățați că e normal, să aibă mai multe. Mulți își aleg ca soție și mamă a copiilor acea fată cuminte, virgină dacă se poate, care nu e pasionată de sex și normal că ajung să tânjească după cele pasionate de sex (doar din punct de vedere sexual, nu le percep pe ele ca partenere serioase). Iar alții deși ar putea fi fideli, întâmpină la un moment dat niște obstacole sau au niște momente în care poate gândesc cu capul greșit și se ajunge la complicații...

| carevaescu a răspuns:

Generalizezi.
Ceea ce înseamnă ca observatiile tale sunt false in general, posibil adevarate in cazuri generale.

Mai bine ne-ai explica problema ta personală sa te putem ajuta

| carevaescu a răspuns (pentru carevaescu):

Cazuri particulare*

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns (pentru Aditu94):

Nu ma supar - ce sens ar avea?
Dar si eu am o experiență de viata si pot spune, chiar numai din prisma ei, ca observatiile tale nu sunt general valabile.
Asta nu înseamnă ca uneori nu intalnesti persoane cum ai descris, dar acelea sunt cazuri particulare. (Acum, la o populație globala de aprox 8 miliarde de oameni, numărul cazurilor particulare va fi mare, dar proportional mic)
Revenind la cazul tau particular: ai intalnit o persoana naspa si ai avut norocul ca te-a lasat ea in pace.
Invata din experiența. Invata sa identifici persoanele necinstite si evita-le

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns (pentru Aditu94):

O femeie de 40 de ani ce se joaca cu un tinerel apoi se duce sa strice o familie nu e tocmai un model moral.

Imi pare rau pentru experientele negative pe care le-ai avut. Dar repet, invata din ele, maturizeaza-te, invata sa faci diferența intre oameni ok si ci cei naspa, si evita-i pe cei din urma.

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns (pentru Aditu94):

Nu am sa presez sa-ti schimb parerea, desi ti-ar face bine.
Cel puțin iti pot spune ca daca te uiti in jur vei gasi si exemple de femei bune, serioase care tin la familiile lor. De fapt, dorinta ta e modelata dupa o posibilitate pe care ai observat-o in societate.

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns (pentru Aditu94):

Bine, lucram cu parerea ta.
Citez:
"Femeile pe care dumneata le afirmi,nu exista, si daca exista sunt deja maritate, luate, au familie, copii, sunt realizate, fetele si femeile bune sunt luate"

Deci, cel putin intretii idea ca ele pot exista. Cauta pana gasesti. Ce rost are sa te dai batut?

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns (pentru Aditu94):

Ma bucur ca esti optimist. Sa ai spor si sa gasesti ce trebuie. Sfatul meu: lasa aceste idei negative in sfera ideilor. Focuseaza-te pe pozitiv. Inca o data, mult succes

| AnastasiaK a răspuns (pentru Aditu94):

Ti-am citit mai multe răspunsuri, unele și pe la o întrebare anterioară. Ai luat în calcul vreo secundă că poate...doar poate, TU ești problema?

Știi vorba aia, când mai mulți îți zic ca ești beat, te duci și te culci. Dacă tu zici că mai toate femeile sunt c*rve și apar atâția bărbați care zic contrariul și că alea sunt doar cazurile izolate, chiar nu-ți trece o secundă prin minte că poate TU atragi acest tipar?

Sau uite altă idee de gândit... poate ele sunt femei serioase, doar că nu vor ceva serios cu TINE. Și nu neapărat că te păcălesc sau se joacă ele cu tine. Nici vorbă. Nu se joacă, dar nici nu-și pot da seama de cum ești tu imediat, iar dacă la început pari un om ok (așa cum am presupus eu prima dată când am citit întrebarea), normal că vor ceva cu tine și se comportă ca atare. Iar când ajungi să nu mai pari așa ok, te lasă (mie mi-au fost de ajuns alte câteva răspunsuri ale tale să-mi dau seama că nu ești genul de om cu care aș vrea să am treabă vreodată în viața asta, dar altele își dau seama mai greu).

Și ca să mai ridic încă o problemă, că susțineai undeva că doar face sex și după pleacă. Eu gândesc așa: într-o relație sănătoasă, sexul e un factor foarte important (nu e general valabil, sunt și oameni care pot trăi fără sex, dar pentru mulți sexul bun = relație bună și nu se mai uită în alte părți). Iar dacă ajungi în pat cu cineva și îți dai seama că nu e cine știe ce (nu mă refer la cât de dotat e, ci la cât poate să te satisfacă), de ce să rămâi cu el și să stai cu frustrări și nesatisfăcut(ă) când poți să te duci în altă parte?

Plus încă o chestie, fii atent ce mentalitate ai "puștii de 28 de ani" laughing Păi dacă tu încă te consideri un băiețel pe care îl fraieresc femeile mari și rele, ce atracție crezi tu că prezinți pentru ele? laughing Ele se duc la bărbați (nu mai avansați ca vârstă, doar ca gândire) că de bărbați au nevoie, nu de un băiețel care se victimizează continuu.

Răspuns utilizator avertizat
| AnastasiaK a răspuns (pentru Aditu94):

" cum ti-ai dat seama daca tu nu ai incercat sa ma cunosti ca om cu adevarat? cum?"

Pentru că îmi știu standardele foarte bine și nu te încadrezi.

În primul rând, ca să începem de la aspectele superficiale, nu aș accepta să-mi fie partener un om care se pune singur într-o lumină proastă. Am învățat să accept că nu toți stăpânesc regulile de scriere, dar am pretenția de la un om să se evalueze obiectiv și să se limiteze la ceea ce știe sau să se apuce să învețe. În cazul tău: scrii mesaje extrem de lungi, dar nu prea știi să scrii. Ar fi fost cazul să te rezumi la mesaje scurte. Nu știi să lași spațiu după semnele de punctuație, să începi o propoziție cu majusculă, să pui punctele de suspensie câte 3, nu știi să îți mai arunci o privire peste textul scris ca să nu fie plin de greșeli de tastare (că mai scapă câteva e de înțeles, dar nu atâtea) și am serioase dubii că știi când și cum se folosește litera "i".

În al doilea rând, mă consider un om puternic, am trecut prin multe și pot să mai trec prin destule, fără să știe nimeni. Așa că am pretenția ca așa să fie și omul de lângă mine, puternic. Iar când cere opinii, să le ceară pentru a afla ceva, nu ca pretext de a se victimiza în public. Oricum detest rolul de victimă, nu aș umbla cu un om căruia îi place să se pună în acest rol, cu atât mai mult nu aș vrea să am treabă cu unul care se victimizează în halul ăsta în public. În ochii mei, prin toate mesajele astea, ai ajuns să fii un fel de copilaș care plânge la mami că râd colegele de la școală de el.

În al treilea rând, vorbești mult și fără rost. Dintr-un mesaj, un sfert sunt proverbe, zicători și citate, zici că dai test la română și se punctează dacă le incluzi în text. Cică într-o relație femeia vorbește mult. Dacă tu ești așa moară stricată și în viața de zi cu zi (că poate ești d-ăla cu gura mare doar în online), nu mi-ar trebui așa ceva lângă mine.

În al patrulea rând, nu știi să fii deschis. Pretinzi că vrei să discuți și să îți explice oamenii ce și cum, dar nu iei în calcul decât ce îți convine. Nu am nevoie de oameni închiși la minte.

În al cincilea rând, se vede după părerile pe care le emiți că nu ai cine știe ce experiență cu oamenii, dar cu toate astea ai impresia că le știi pe toate. Probabil te-ai culcat cu MAXIM 20 de femei în viața asta și generalizezi de parcă ai avut sute. Cunosc bărbați care chiar au trecut de 100, poate și de 200, dar nu le numără și nu emit păreri așa generale ca a ta. Bine, asta înseamnă să ai experiență și creier cu care să-ți analizezi experiența, știi că toate sunt diferite și că nu poți emite concluzii generale. Unul din aspectele pe care le apreciez mult la partenerul meu e că se pricepe la oameni, e o însușire importantă pe care o voiam de la un partener de viață. Tu pe lângă că nu te pricepi, mai ai și falsa impresie că o faci, ceea ce agravează problema pentru ca nu ești deschis să înveți.

În al șaselea rând, nu eu te-am numit "puști", tu singur ai folosit acele cuvinte, "puștii de 28 de ani". Pe mine m-a făcut să râd expresia. La 28 de ani ești bărbat în toată firea...sau ar trebui. De curiozitate, încă stai cu părinții? Ce ai realizat tu până la vârsta asta? Ai și tu un confort financiar? Mașină, apartament? Îți permiți să nu mai lucrezi 3 luni și tot să poți trăi (mă refer la trăit bine, cu vacanțe, niște ieșiri în oraș etc) din banii economisiți? Facultate ai? Facultate ca lumea, nu fabrică de diplome. Aveai timp și de master și de doctorat până la vârsta asta.

În al șaptelea rând, consider că un om cu probleme și preocupări serioase, care face ceva cu viața lui, are lucruri mai bune de făcut decât să-și plângă de milă pe aici. Că intri pe TPU să mai pui o întrebare, că intri să mai răspunzi sau să mai faci mișto, ok, înțeleg, activitați de timp liber, e un mod de a lua pauză, de a-ți odihni creierul. Dar toată victimizarea ta îmi lasă impresia ca nu prea ai ceva mai bun de făcut.

În ultimul rând, îmi place să am lângă mine un om cu bun simț, iar aici încadrez și a nu jigni oameni necunoscuți. În cazul tău, nu cunoști toate femeile, dar ai emis păreri despre toate pe un site pe care sunt și femei, iar unele am observat că s-au simțit atacate. Atacăm indirect oameni care nu ne-au deranjat cu nimic pentru că avem noi frustrări? Nu e ok! Bineînțeles că tu nu ți-ai dat seama că faci asta și poate ar fi fost mai bine ca în acest paragraf să ridic problema inteligenței omului de lângă mine, dar asta ar fi fost lipsit de bun simț din partea mea... dacă înțelegi unde batwinking

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AnastasiaK):

Zici de el ca e superficial, si tu vii si arunci traditionala prin care "masina, apartament" reprezinta un etalon al stabilitatii si realizarii in viata. De studii nu mai zic...
P.S. Nu tin cu nimeni aici, doar observ.

| AnastasiaK a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mai întâi de toate: Unde am zis de el că e superficial?

Si alea nu au fost etalon al stabilității, ci niște exemple de ceva ce ar arăta că a avut o relativa ocupație în viața asta și nu e doar victimă 24/7 care stă pe capul lui mami și lui tati la 28 de ani. Iar mașina și apartamentul au fost întrebări separate de cea cu realizarea. Dacă îmi zice "băi, nu am mașină și apartament, dar am eu firma mea" sau "nu am studii, dar sunt campion mondial la cutare sport" sau "nu am nimic din ce ai zis, dar am vizitat până acum nu știu câte locuri diferite" sau "nu am studii atestate, dar mi-am ocupat timpul documentându-mă legat de cutare subiect" sau "fac săptămânal voluntariat" etc îmi anula un pic impresia că e genul care nu are nimic mai bun de făcut decât să se plângă.

Și încă o chestie: eu i-am explicat de ce am zis că nu aș vrea EU să am treabă cu el, asta nu înseamnă că nimeni nu o să vrea. Dacă eu mi-am dedicat o mare parte din timp studiilor, îmi doresc să am pe cineva care poate să înțeleagă chestia asta. La fel și în cazul sportului, am făcut sport de performanță, toată viața am avut parteneri care făceau și ei sport (chiar dacă nu de performanță, făceau de 5 ori pe săptămână). Dacă eram cu cineva care stătea doar pe canapea, nu ar fi înțeles niciodată omul ăla de ce nu rezist eu o săptămână fără să ajung la sală. Deci legat de studii, când îți dedici aproape 10 ani din viață studiilor superioare, nu prea vrei să fii cu cineva care nu dă doi bani pe chestia asta și crede că diploma lui de la facultatea privată e echivalentul muncii mele. Respect oamenii fără facultate și cel mai bun prieten e chiar un om fără bac, dar nu am rezista într-o relație împreună pentru că avem valori diferite și priorități diferite. Totuși, omul ăsta fără bac lucrează de la 14 ani și la 18 își susținea deja tatăl pensionar, unicul părinte, nu își ocupa timpul plângănd pe TPU.

| SkysetDarkkax a răspuns:

-Probabil pentru ca vor stabilitate atât emotionala cât și financiara și probabil li s-a urat sa stea singure mai mereu în casa.
-de ce se chinuie sa aibă un rost cu acest gen? Pentru ca probabil vor o familie de care sa aibă grija și nu au fost norocoase sa fie și ele mame cândva
-barbatii însurați care accepta avansurile femeilor singure...Pai în primul rand vor o aventura fiindcă probabil au căzut în monotonie și vor diversivitate
-nu consider ca un bărbat însurat este mai realizat decat unul singur
-femeile care păcălesc...Aceste femei probabil vor atenție și investesc în propriul look ca să arate cât de feminine pot fi acestea și câte priviri pot atrage asupra lor si probabil aceste aventuri le completează lipsurile emoționale și afective

Răspuns utilizator avertizat
| SkysetDarkkax a răspuns (pentru Aditu94):

Nu cred ca le strica familia barbatilor insurati având în vedere ca acei barbati insurati accepta în viata lor o prezenta feminina noua pentru ca acea femeie nu intra cu forța în viata acelui bărbat. Tocmai ai spus despre aceasta "singurătate" și ar trebui apreciate ca își doresc asa ceva pana la urma și au curajul sa intre în genul acesta de relație, pentru ca sunt multe lucruri de asumat la mijloc și probabil ar putea face fata acea femeie.

Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Aditu94):

Nu strica nimeni nimic. Familiile alea erau deja praf inainte sa ajunga x sau y ca sa "le strice" cum zici tu. Daca sunt cu cineva pe bune si totul merge ok intre noi, poate sa vina si Afrodita in persoana, ca nu ma intereseaza. Pe de alta parte, daca treburile abia se mai tin in balamale intr-un cuplu, si vecina aia uritica de peste drum parca ar merge...

Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Aditu94):

Nope, aici te inseli. The woman is the keeper of sex, man is the keeper of the relationship. Mesteca bine fraza asta, ca e adevarata oricit ne-am da noi loviti. Femeia isi pierde interesul pentru ca TU iti pierzi interesul, intr-o forma sau alta. Asta cu durutul fix in pl e iarasi o conceptie gresita. Faptul ca sunt un nemernic din punctul x sau y e o chestie pe care trebuie SA MI-O ASUM si sa vad cum traiesc cu ea astfel incit sa ma afecteze pe mine si pe cei din jur cit mai putin, dar nu sa o folosesc ca si scuza. Nu tin cu femeile deloc, multe dintre ele sunt complet cu capul, dar asta e de multe ori din cauza alora cu care s-au intersectat. Sau a alora care le-au fost parinti. Si tot asa...

| rrrrrrrrrrrtrrr a răspuns:

Domne, m-am saturat sa dau acelasi raspuns tampit la sute de barbati frustrati care nu pot intelege biologia sufletului feminin! E instinctul matern, de supravieturie in toata amploarea sa! Daca ai internet sa pui intrebarea asta pe TPU ai net sa cauti si pe wikipedia un articol stintific, sau doamne fereste, sa deschizi o carte!