Nu ai si tu nici o femeie/prietena care a divortat de vreun militar? ca sa ii iasa din cap? de cele mai multe ori (zisei de cele mai multe ori, deci nu mereu! ) militari fac militarie acasa cu femeile, asta isi doreste?
Cind vad parinti, care fac toate mofturile la copii, apoi vin si se pling ca copiii nu-i asculta, vas bate numa in gura ca pe coasa
Ce dracu aveti ma? Va conduc copiii pe voi, vai de capu vostru in ce hal ati ajuns, pana la urma fiita are dreptate esti un parinte fatalau, nu esti bun nici in ghete asta a vazut la voi ca parinti, voi ia-ti dat gandirea asta.
Daca eu stau linga un fatalau asa cum esti tu ca tata sau mama, fata nefiind natural a voastra, logic ca poate gandeste mai bine ca tine, vede mai bine ca tine ce fel de oameni sunteti, adica niste fatalai imbracati in pantaloni si normal sa viseze la barbati, la oameni care impun respect, nu la mormoloci ca voi.
Asa ca aveti 2 optiuni.
Ori ramaneti niste fatalii in continuare si ii faceti mofturile
Ori deveniti parinti adevarati, asa cum viseaza si ea barbati adevarati.
Daca voi o intretineti, si sunteti autoritari, in sensul bun, atunci va trebuie sa va respecte, dar respectul asta trebuie sa il impuneti voi.
Daca nu este de acord, are 18 ani, o tineti pana termina liceul apoi ii spuneti frumos, ura si la gara, v-ati facut datoria de parinti, a ajuns femeie matura, daca vrea sa faca ce vrea, este libera sa faca, dar nu cu ajutorul vostru.
Simplu, fara sa va certati fara sa se supere nimeni. Vrea la Constanta, a terminat liceul, ia-ti bagaju si du-te in lume, sa o vedem cu ce se duce, unde sta cu ce bani.
Dar daca voi niste fatalii o pupati si in fund, nu-i de mirare ca va trateaza cu inferioritate,. pentru ca asta arata-i ca ati fi, niste inferiori si niste fatalii, in ochii ei atit sunteti.
Va place nu va place fata asta isi bate joc de voi, pe bune.
Pe strada Popa Șapcă la Nr. 7, în Timișoara găsește bărbați în uniformă câți vrea ea.
Este fixistă. Dacă ai o oarecare autoritate asupra ei, impune-te: nu mergi nicăieri pentru că ce spui nu are nici-o logică, bărbați masculini sunt peste tot.
Dacă nu ai autoritate, ea deja este majoră și decide pentru ea, deci las-o să plece și își va da ea seama cu timpul că viața nu e așa cum crede, și cine știe poate chiar se întâmplă să-și găsească pe cineva cum îi place ei.
Nu cumva frecventeaza prea des vreo biserica? De multe ori ideile astea traznite din mediul ala provin.
La Constanta e Academia Navală "Mircea cel Bătrân".
https://www.anmb.ro/
Mai aproape este Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu
La 11 ani era marisoara, tind sa cred ca ea nu a procesat inca trauma pierderii parintilor.
Ai incercat sa o duci la psiholog, sa vorbeasca despre asta?
De undeva vin ideile astea ale ei, poate psihologul va reusi sa afle de unde vine atractia asta pentru uniforme.
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
E o gandire destul de puerila pentru ea. Sunt barbati masculini in toate judetele. In unele mai putini in altele mai multi. Daca ea nu se descurca la intalniri, e vina ei... Nu va bateti prea mult capul cu ea pe subiectul asta ca nu cred ca o scoateti la capat. Atata timp cat nu o ia pe cai gresite, eu zic ca ati facut o treaba buna pana acum in a o educa.
De ce nu se uita la băieții sportivi dacă spune ca își dorește bărbați masculini?
Spune-i ca daca vrea sa-si vada sotul la cateva zile si de multe ori la o luna doua, alte ori la mai mult timp, sa se marite cu militari din Constanta.
Degeaba e baza militara, oamenii aia nu o sa ii vezi in veci umbland prin oras in uniforma etaland epoletii, doar pe la vreo parada. Daca vrea om in uniforma ar putea sa dea chiar ea la academia militara la Mircea pe partea civila, o sa aiba o groaza de colegi, dar varsta nu ajuta de nici o parte.
P.S. Barbatia nu sta in uniforma sau in faptul ca are o trotineta. Dar ea e prea mica ca sa inteleaga ca un barbat trebuie sa arate ca e barbat prin gesturi nu prin aspect.
Greșești. Un militar se îmbracă mereu în uniformă, care sunt de mai multe tipuri
Si ce este atat de rău? Daca ea asta isi doreste si s-ar simti mult mai protejata si respectata de un om "in uniforma" nu văd o problema. Multe fete stau cu limba scoasa după baieti nespalati cu blugii sub fund, crede-ma ca gusturile nu se discuta. Are 18 ani, daca invata bine si intra la institutia la care ea doreste, las-o sa plece linistita
Cel mai bine e să o lași sa facă cum vrea ea.
Uneori uniforma impune o viată ordonata si morala celui care o poarta.
Alteori ascunde caractere nu chiar potrivite.
Când am fost eu la Constanta nu era pe fiecare străduță câte un marinar, de fapt nu am văzut mai deloc.
Dar dacă umblă pe stradă oare cum poți intra cu ei in vorbă?
Că nu poți să-i spui direct:domnule marinar, am venit tocmai de la Timisoara, mama mea nu era convinsa de ideea mea cu uniforma...
Sa ramana acolo, ca in Constanta numai rromi pusi cu japca si praduit, iti spun din proprie experiență.
Barbatii aia cu uniforme nici macar nu o sa se uite la ea fara supărare.
Timișoara e mult mai ok fata de Constanta de 1000 ori.
Totusi daca vrea barbati adevărați sa mearga in Ungaria acolo sunt cat de cat mai ok...
Nu reiese ca ar fi nebuna. Poate e doar o chestie de ideologie.
De aceea am intrebat si eu. Nu sunt de acord cu ideile ei si e inca destul de mica deci poate ii trece, dar nu mi se pare nici patologic. Tatal fetei a fost un alcoolic care se ascundea mereu in spatele mamei ei si nu muncea niciodata. Probabil nu vrea un barbat ca el, ceea ce e normal, si o da in cealalta extrema