Pt ca nu ai reusit sa te dai tu la ea, acum sa se fúta de fata cu tine e de rasu lumii dar mai bine cautati o camera sa stai singur pun pariu ca esti in GB numai ca mi se pare ciudat sa stai cu 2 in camera. Numa tiganii stau asa gaseste ceva pentru tine
Am trecut și eu printr-o situație asemănătoare când stăteam la cămin în liceu. Eram 5 fete în cameră și s-au format exact două prietenii a câte 2 fete fiecare. Eu am rămas cam pe afară și parcă mă simțeam aiurea când ele se uitau la filme împreună sau povesteau și ieșeau în oraș. Dar am început să comunic cu ele astfel încât să nu ne comportăm ca niște străine și am menținut relații oarecum satisfăcătoare.
Dar cu timpul am început să îmi fac prietene în clasă cu care mă înțelegeam, chiar dacă nu stăteau în cămin. A durat ceva timp să cunosc oameni fiind complet nouă în oraș și dezorientată, dar cu timpul s-au rezolvat aceste probleme.
Îți recomand doar să încerci să inițiezi și tu niște discuții și să îți cauți prieteni în afară celor 2 care să îți umple acel gol interior
Cred ca e interzis sa faci asa ceva in zilele de azi
Plus ca na fiecare are dreptul sa faca ce vrea. In plus populatia ar mai trebui sa se abtina sa faca copii, nu ne vor mai ajunge resurse si ajunge atata saracie, ce naiba, stau copii si mor de foame. Ar trebui sa ne directionam gandirea catre problemele reale, gen razboaie, saracie, trebuie sa salvam si sa ajutam pe cei de langa noi, dar sa nu ne preocupe homosexualitatea cuiva.
Om fi multi cum spui,dar si daca se inmultesc astia dealde tine cine ar mai face copii? Ne duce dracu spre prapastie
Asta e este o cum sa-i zic o greseala a naturii,asta e natura mai si gresete,ca la fabrica daca stii se fac piese,produse,dar nu toate ies bune,mai sunt si rebuturi
in cazul de fata tu esti un defect al naturii,nu ai vina,daca esti o persoana ok totu e bine, iti vezi de treaba ta, pti sta si cu altul tot defect
dar nu iesit in starada sa cereti dreptri mai stiu eu de care, gen vreti copii, vrei pe dracu si pe mama lor
nu aveti nici un drept legal, moral legat de copii si de chestii de genul asta.In rest aveti la fel ca toti obligatii si drepturi in comunitatea unde traiti.Cand esti defect accepti si mergi asa cum esti,nu cauti sa schimbi lumea, pentru ca lumea are directia ei, alta decat ai tu
pe drumul vostru daca o iau toti dispaream ca specie, deci mergi cu restul, stai pe burta, asta e nu ai cei face.Si cel mai important lucru, nu incerca si pe altii sa-i faci ca si tine, lasa pe fiecare asa cum s-a nascut, cauta unu la fel ca si tine adica defect
scuze ca zic defect dar asta e adevaru, sunteti nascuti cu defecte.treb sa privim adevaru in fata nu?
Probabil ti-e ciuda ca n-ai si tu o femeie cu care sa te intelegi asa cum se inteleg ei. Am vazut si eu cum este.
Nu stiu frate, ai incercat sa comunici cu ei? daca nu prea te intereseaza ce fac ei, cum ai mai vrea sa fii sociabil? Pai de ce esti invidios? poate ca ei sunt baiat si fata