Eu cred ca te uiti prea mult la fluturasii tai din stomac in loc sa te uiti la el, la fata lui. Daca te-a uita mai atenta la el, ai uita de fluturasi, pentru ca iti place de el.
De la sarut veti ajunge si la altele - esti inca mica - lasa fluturasii - ai toata viata inainte - o sa te saturi de fluturi
Sa opresti fluturasii nu prea ai cum dar eu zic ca o sa fie ok il saruti pur si simplu te lasi dusa de val stai linistita fa-o ca eu la 17 ani m-am sarutat prima data si nici nu i-am nimerit gura dar apoi mi-au trecut emotiile si am sarutat-o corect da-i inainte fara griji te-am pupat
Idei: inainte de sarut poti sa 1) trage aer in piept si respira adanc 2)gandeste-te ca oricare dintre noi a avut primul sarut si caa trait aceleasi emotii pe care le simti si tu acum. 3) un sfat ce ajuta mult - cand te tii de mana cu el strangel tare, apoi uitate in ochii lui si spune-i ca iti va fi dor de el pana cand te vei vedea din nou. 4) poti inchide ochiii pentru sarut mai romantic sau va puteti dezlipii buzele foarte repede, ca si cand nimic nu s-a intamplat. sper ca te-am ajutat. apropo. uite ceva ce merge cu adevarat - cand va tineti de mana inchide ochii, dar sa nu fie foarte evident si gandeste-te la un peisaj sau o intamplare frumoasa din viata, pentru toti dintre noi a trait asa ceva, sau daca nu ai trait, vei trai cel mai frumos moment in momentul sarutului. succes! fundita?
O sa ai, crede-ma.O sa ai emotii la fiecare baiat pe care il saruti prima data, pentru ca fiecare experienta e diferit ain felul ei.Eu zic sa face ceea ce simti,si vei vedea ca un val de caldura te va cuprinde, te vei relaxa, si te vei simti mai bine:*Succes!