Ai 12 ani, si mie mi-ar fi frica sa te las singur la colinda, as fi o mama inconstienta. Uita-te cate pericole ne inconjoara, puteai sa ajungi pe mainile cine stie cui, nu e mai bine ca trebuie sa te supravegheze? Il rogi frumos pe tatal tau sa mergeti iar la colindat, easy.
![]()
Sper sa salvezi undeva intrebarile astea care le pui pe TPU in fiecare zi si sa le citesti peste 10 ani.
Ioi da nu-s copil de 6 ani, am 12 toată firea, unii și la 8 merg singuri fără treabă. Acum nu mai primesc deloc bani, dea bea un milion, cu 10 de la tata
Vine unu mai colorat iti ia si banii si chitara. E ok sa fie protectivi; ai văzut la stiri? Dispar studenți, 18+. Tu la 12 si 40kg ce ai putea face? Cunosc gagici care fac îndreptări cu 70-80kg
.
Înțeleg că vor să mă apere, dar la ce-am făcut, nu mă mai lasă cu colinda.Și asta e nașpa
Eh, eu n.am fost niciodată cu, colinda. Tata e fost militar, pentru el mersu cu, colinda insemna cerșit
. Parca il aud "ce-ti trebuie, ma? N.ai bani? N.ai ce mânca? Ce sa cauti prin frig, sa bati in usile oamenilor?" era mai comunist.
E mai bine asa, este plin pământul de tot felul de psihopati. Vine vreunu bagă cutitu-n tine, campioni ai sporturilor de contact au murit în acest fel, tu ce ai putea face? Daca-ti place sa canti si consideri ca ai aptitudini, fa ceva in sensul asta. De fapt; roagă.i pe părinți să te trimita la canto, la habar n.am. Cine stie, poate ajungi om mare
.
Poate daca te duceai cu cineva ar fi fost alt lucru si parintii tai nu ar mai fi asa ingrijorati, dar sa colinzi singur e plictisitor si nu-i distractiv.