"Alesul" tau fiind un puscaris, certat cu legea?
Mai femeie, trezeste-te la realitate, ca nimeni nu vrea asemenea oameni in viata lor, niciodata!
Din pacate ai fosst pacalita pentru ca acel barbat nu era in inchisoare, ti-a zis tie asta doar ca sa obtina mila si atentia ta, ca mai apoi sa-ti ceara bani iar tu binenteles sa-i dai!
Deci nu are rost sa suferi dupa un asa excroc!
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si sper sa poti uita de aceasta etapa nefericita din viata ta si sa-ti gasesti linistea!
Cat despre barbati, cum ca niciunul nu te-ar iubi, ai rabdare si te va observa vreunul numai sa fi deschisa catre orice relatie DAR care nu necesita bani din partea ta! Cand va mai cere bani careva sa stii ca te foloseste si rupe orice legatura cu el urgent chiar daca inima nu te lasa... Sa fi iubita!
Ba o să treci. Am iubit și eu un imbecil care la început părea alesul inimii. Eu nu i-am dat bani dar am lăsat totul pentru el și am plecat din Canada unde mă stabilisem de 12 ani ca să mă căsătoresc cu el în România. Nesimțitul nici nu a venit la aeroport să mă întâmpine. M-au așteptat doar părinții mei.
Acel bărbat era un trântor care nu muncea, stătea într-un apartament plătit de sor-sa și nu producea nimic.
Când am văzut cât este de nepăsător, că îl durea în fund de mine care vândusem tot ce aveam în Canada pentru a fi cu el, am pus punct acelei relații. Am suferit mult însă am trecut peste.
Asta se întâmpla acum trei ani.
Acum, m-am reîntors în Canada și am cunoscut un băiat de care m-am îndrăgostit. L-am vizitat anul acesta în luna Iulie și m-a așteptat la aeroport cu un buchet imens de flori. Am primit flori și de la familia lui de nu mai puteam să le țin în brațe.
Mi-a luat inel de logodnă și verighetă. A plătit integral pentru luna de miere resortul unde vom sta.
Este un băiat muncitor și mi-a dovedit că mă respectă și mă iubește.
Nu dispera, va răsări soarele și pe strada ta!
Of, Doamne...Îmi pare rău că ai trecut prin asta, dar totodată, mă și bucur pentru tine că acum ești bine și că ai dat peste ceva mai bun...
Dar la mine nu cred ca se va mai întâmpla ca eu sa mai dau vreodată de cineva care sa ma iubeasca si sa ma dorească cu adevarat...Si sincer, nu voi putea trăi toata viata cu acest gand.
Nu-ți pierde speranța. Nu știu cum stai cu credința în Dumnezeu, dacă ești credincioasă.
Pe mine m-a ajutat mult rugăciunea. I-am spus lui Dumnezeu exact ceea ce simt ca și cum aș fi fost la un psiholog. I-am cerut să-mi scoată în cale un bărbat muncitor care să mă iubească și să mă respecte. Când eram foarte tristă și disperată mă retrăgeam în natură și mă rugam, plângeam și îmi vărsam inima înaintea lui Dumnezeu. M-a ajutat enorm. Ai putea să-ți găsești un duhovnic dacă știi pe cineva care să te asculte. Încearcă și asta.
Dacă vrei, putem să ne scriem în privat.
Mă bucur foarte mult pentru tine/dumneavoastră! ❤️
Dar eu mă simt descurajată..nu știu dacă voi mai fi vreodată iubită de altcineva, mai ales după tot ce s-a întâmplat...mă simt pierdută și mi-as fi dorit atat de mult sa ma iubeasca si pe mine cineva, dar nu cred ca se va mai intampla, chiar daca ma rog...
Desigur, mi-ar face plăcere sa vorbim in privat.
Dacă îți iei viața nu rezolvi nimic. Ți-am scris pe scurt povestea mea într-un alt răspuns, tot aici pe TPU și tot la această întrebare.
Și aceasta va trece. Îți garantez!
Da, am văzut mai înainte...
Îți mulțumesc, dar nu mai am nicio speranță. Ma simt de parca am pierdut tot.
Catfish! Daca nu ai auzit pana acum, inseamna excroc sentimental. Da ce e cu tine de ai ajuns sa crezi ca un asa zis puscarias iti e alesul? Nu se termina aici viata, nu te mai gandi, mergi la un psiholog intai.
Nu știu, sincer... Înnebunesc tot mai tare, nu mai știu ce e cu mine, mă simt pierdută și fără nicio șansă.
Nu am știut ce îi poate mintea și asta mă sfâșie... Știu doar că am ținut foarte mult la el și începeam să văd totul frumos alături de el?
Ai probleme cu greutatea? Sunt multi excroci in mediul online, incearca si telefonic sa te prosteasca. Asa ca ai mare grija. Pe mine ma tot suna un nr de UK, nu i-am raspuns niciodata, i-am dat block si am incheiat problema. Ce varsta ai? De la bani poti sa iti iei la revedere.
Chiar e bine ca ne-ai spus noua toate aceste lucruri.
Povestește oricui nu te judeca și te susține, noi te susținem pana la capăt, orice ar fi.
Dar acum ai grija de tine, mănâncă și odihneste-te ca sa poți trece cât mai repede peste toată suferință și sa începi o viata noua.
Hello! si eu am trecut printr-o depresie, cu gânduri sinucigașe si așa, si mă autodistrug si refugiul meu e in antidepresive. mergi la un psihiatru, cere-i o rețetă si consumă-le cu grija, nu fa abuz de ele
Hei...
Am fost si la psihiatrie, ba chiar trebuie sa imi iau din nou tratamentul, dar acum mi-e cumva si frica sa mai fac pasul ăsta...Nu m-aș mai despărți de pastilele alea niciodată și cred că aș muri cu ele în mână sau înghițite toate.
Recunosc, e greu sa te despărți de ele, dar încearcă sa îți ocupi timpul cu ceva, te ajuta
Heyyyyyy! Te rog, nu mai spune astfel de lucruri. Înțeleg că te simți rău acum, dar vreau să știi că e normal să ai aceste sentimente. Este greu să treci peste o despărțire, mai ales când ai ținut mult la acea persoană.
Dacă simți că nu te ajută, poate ar fi bine să vorbești cu cineva care te poate ajuta, cum ar fi un psiholog. Viața ta valorează mult mai mult decât crezi, și suntem aici pentru tine ❤️.
Nu mai incerca sa obtii ceva inapoi, decat daca vrei pe cale legala, sa ai dovezi si sa il dai in judecata, si el sa aiba ceva pe numele lui, casa, masian, ca sa poata fie executat. daca nu are, nu incerca sa obtii banii inapoi, nu te mai gandi la el