| Leon a întrebat:

Sa lasam toate lucrurile rele adunate intr-un an la o parte, de orice natura ar fi, sa ne eliberam mintea si spiritul, sa simtim din plin pacea si lumina acestei zile cu totul si cu totul speciala.
Craciun fericit tuturor!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ceea ce este cu adevarat frumos e faptul ca ai gasit timp si suflet sa te gandesti sa-ti imparti bucuria si gandurile tale bune de Craciun!
Cu noi, cu cei de pe acest site!
Cu totii ne simtim cumva special astazi, pe toti ne atinge fie si numai pentru o clipa magia Craciunului, fericiti cei care reusesc sa traiasca si sa inteleaga in deplinatatea lui spiritul Craciunului!
Imparti bucuria ta cu noi, e un mic dar venit din sufletul tau generos...
Multumim.Multumesc.
Generozitatea si optimismul sa-ti fie mereu aproape, ca si gandul bun, zambetul si speranta!
Craciun fericit sa ai!

7 răspunsuri:
| Akid a răspuns:

Foarte frumos ce ai postat!
Craciun fericit alaturi de cei dragi!

| harciog a răspuns:

Ce-i mai usor, s-o facem sau s-o spunem?

| Leon explică (pentru harciog):

N-am inteles, eu am spus ce simt.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Si tie prietene!

| Dariusuu a răspuns:

Si tie amice.

Craciun fericit alaturi de cei dragi.

| blueheart a răspuns:

Hei! E foarte frumos ce ai spus si ca te-ai gandit sa-ti imparti gandurile si dorintele aici. Dar aceste dorinte si sentimente ar trebui sa le simtim in fiecare zi.Sa fim in fiecare zi mai buni,mai generosi, sa impartim zambete celor din jurul nostru, sa ajutam pe cei care au nevoie de ajutor, sa iubim oamenii si sa ne bucuram pentru lucrurile marunte care ne fac viata frumoasa. Fiecare zi ar trebui sa fie speciala si noi ar trebui sa o facem sa fie speciala, fara sa avem asteptari de la ceilalti.

Craciun Fericit si toate dorintele sa ti se indeplineacsa! happy

| ComatoseWine a răspuns:

Ce e asa special la Craciun? Pentru mine e o zi ca oricare alta si fac cam aceleasi lucrurilaughing