| casiSm a întrebat:

Salut, am nevoie de o părere.

Acum câteva luni am cunoscut o fată care trebuia să mă ajute să mă împac cu o altă fată. Cu cealaltă nu a funcționat.

A doua zi după ce ne-am cunoscut, am făcut un grătar cu ea, o prietenă de-a ei și un prieten de-al meu. Ea s-a implicat mult și a fost drăguță, dar de atunci nu m-am mai întâlnit cu ea doar noi doi, doar în grupuri mici.

Am mai păstrat legătura prin mesaje, dar inițial era rece și distantă, răspundea scurt asa ca am rarit-o. I-am trimis invitație la ziua mea și a zis că nu știe cu munca, dar va încerca.

Acum câteva săptămâni a început să fie mai deschisă legat de sala unde lucrează: mi-a trimis oferte, zile gratuite, a fost comunicativă prin mesaje (de mentionat ca ea nu are nici un avantaj daca aduce membrii noi). Pana la urma am inchis contractul la sala la care am fost si am venit la sala la care lucreaza ea, dar nu i-am zis in ce zi vin, am spus doar ca voi veni saptamana asta. Totusi eu cand am ajuns era totul pregatit deja. Faza e ca in timp ce semnam contractul radeam amandoi intr-una fara sa fie ceva amuzant, eram cu zambetul pe buze etc. A trebuit s-o chem si pe maica mea pentru ca mai am cateva zile pana la majorat si fiind minor nu pot semna contractul singur, cand am ajuns acasa a inceput mama ca ce nu te bagi in seama cu ea, n-ai vazut ca iti zambea intruna, cum se uita la tine. Dar nu stiu ce sa zic, eu n-am observat asta si sunt genul de persoana la care daca nu-i zici direct nu se prinde iar mama. cum sunt toate mamele au impresia ca toate sunt indragostite de baiatul lor happy (nu dati cu hate ca nu e intr-un sens rau)

Aseara trebuia sa fie prima zi la sala noua si i-am spus ca Miercuri (ieri) o sa vin la sala, nu am mai putut ajunge si când i-am scris, a răspuns doar „okay".

Credeți că ar putea fi interesată de mine sau doar e prietenoasă și politicoasă?

Răspuns Câştigător
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Din ce ne-ai scris tu, pare a fi interesata. Fii cavaler, nu moimă. Data viitoare când mergi la sala du-i un mic cadou. O ciocolatina sau un protein bar cu fructe, sau o pungă cu fructe uscate. Dacă te întreabă cu ce ocazie, nu-i răspunde tâmpenii de moimă "așa, pentru că îmi place de tine" ci genul: "trebuie sa le încerci, sunt delicioase, crede-mă". Rezultatul va fi hehe.

| casiSm explică (pentru AsgaardSephiroth):

Multumesc, o sa tin cont

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Eu zic să mai faci un grătar.

| FreddieM a răspuns:

Si dacă ar fi, o adaugi pe lista?
Cheers

| casiSm explică (pentru FreddieM):

N-am listă?, dar încerc să-mi dau seama dacă are rost să insist sau s o las moarta

| FreddieM a răspuns (pentru casiSm):

Am pus întrebarea că să înțeleg cât de disperat ești. Mult succes.
Cheers

| casiSm explică (pentru FreddieM):

Si la ce concluzie ai ajuns?