Poti sa-i mai iei si o ciocolata sau o cutie de bomboane si mi se pare suficient. Daca aveti ceva timp impreuna ar fi frumos si sa-i scrii de mana un mesaj dragut
Un urs mic ceva, ca ciocolata o sa o manance, si florile se vor usca, iar peste 20 ani, o sa uite, si o sa iti scoata ochii ca nu i-ai luat nici o data nimic![]()
Tre sa ramana si cu ceva fizic, ca sa ai argument cand iti zice.Pai uite ursu ala, lantisoru, inelu, masina, etc, ceva material
Bine ca mai e pana atunci. Dar incerc sa te invat de pe acum, ca inceputul e important, si dupa ani, daca n-ai facut ceva bine, ti se va aduce aminte ![]()
Cel putin primii doi ani si eu la fel, flori, mereu, ma duceam si ii duceam si la munca cateodata
Apoi a devenit banal.
Poate fi ceva simbolic, nu neaparat sa fie ceva scump.
De cat timp sunteti impreuna?!
Daca buchetul este unul serios, nu e nevoie si de ciocolata![]()
dar, daca e doar din 3 trandafiri,desi gestul conteaza... fetele mereu se asteapta la mai mult![]()
le place sa se simta speciale![]()
asa ca poti plusa si tu...e doar o zi![]()
dupa ziua ei,aniversarea vostra, Pastele, Craciunul, nu stiu ce, nu stiu ce![]()
ce sa le facem?! Trebuie sa le rasfatam
Sunt taaaaare curios, ce face ea pentru tine sa te simti tu special? De ce trebuie doar tu s-o faci sa se simta speciala? Cu ce este ea mai presus?
Dacă te duci să o iei de acasă, poți sa ii duci și un buchețel pe care să-l poată pune rapid intr-o vază. Doar n-o să se plimbe cu el printre scaune. Dacă nu e iubita ta, nu-i duce trandafiri roșii sau o singură floare. Nici nu știu de ce ar trebui să-i duci un cadou, dar dacă îți dorești, poți să-i duci o ciocolată.
anonim_4396 întreabă: