| crity112 a întrebat:

Salut, am o relatie de 8 luni, iubita mea înainte de mine a fost cu un băiat care si-a cam batut joc, a ținut la el, acum câteva zile am vazut pe snapul ei ca din toate snapurile, le deschidea doar pe alea de la el, ce parere aveti? Pe mine mă iubește mi-a dovedit asta, dar nu stiu ce sa zic, păreri?

6 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-i ceri ei explicatii, de ce il mai are la contacte pe fostul si de ce este interesata sa vada mesajele lui.

| Adry05 a răspuns:

încă e interesată de el, poate nu la nivelu să se vadă cu el și să aibă ceva cu el, dar ceva acolo există.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu pot decât să bănuiesc ce e ăla snap și ce înseamnă să deschizi snap-uri.
Dacă „le deschidea" înainte de cele 8 luni, atunci nu e nicio problemă în afară de faptul că folosește snap.
Dacă „le deschidea" înseamnă că le-a deschis în cele opt luni și continuă să o facă atunci asta e o problemă. În cazul ăsta nu-ți rămâne decât să rupi legătura cu ea fără să îi ceri vreo explicație.

| batranulintelept77 a răspuns:

În primul rând de ce are o astfel de aplicație și al doilea rând de ce îl mai urmărește pe aceste rețele? Mi se pare un copilărism.

| Naty1 a răspuns:

Sunt relați in viata ce te marchează si isi pun amprenta asupra ta. Poate a fost prima ei relație mai serioasă, a invatat sau trăit lucuri cu el si nu s-a vindecat încă. Asta ar trebui să vorbești cu ea mai bine.

| AlexValentinn a răspuns:

Frate, doar se uita la ele si atat, daca nu vorbeste cu el e ok parerea mea. E prea exagerat sa te superi pentru ca deschide numai snapurile lui, desi ai si tu dreptate, poate fi un mic semn, ori inca nu a uitat de el, ori pur si simplu e curioasa sa vada ce mai face si se uita ce snapuri mai trimite din pura curiozitate nu e mare lucru.