| Georgescu93 a întrebat:

Salut. După 11 luni de cunoaștere cu o fata in care am oferit totul, m-am lăsat pe mine pentru ea, i-am plătit o datorie la anaf ca sa nu se ajungă in situația de executare silita. Toate acele probleme au fost create de fostul ei soț care a fost cel mai mare nenorocit. Problema e ca acum îmi spune ca mai bine nu o ajutam, ca se simte datoare, ca am făcut asta doar ca să fie ea la mana mea si alte prostii deși eu niciodată nu m-am comportat altfel cu ea. Se pare ca a uitat cand ii veneau plicurile acasă si plângea mereu. Sincer nu as vrea sa o pierd dar nici eu nu mai pot sa fac bine si după sa primesc reproșuri. Ce sfaturi îmi puteți da?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Comunicarea intre voi este cheia!
Discuta si explica-i de ce ai facut acel gest, de ce ai vrut sa o ajuti, de cat de mult o iubesti si ca nu-ti pasa de acei bani, ca esti alaturi de ea pentru ca o iubesti cu toata inima si vrei o relatie fara necazuri si umbre ale trecutului.
Propune-i un nou inceput, in care sa nu mai mentionati ce a fost in trecut ci sa va faceti un viitor fericit impreuna.
Daca te iubeste va accepta.

| gabicoo a răspuns:

O treci la pierderi și îți cauți alta fără un "istoric" prea încărcat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu i ai platit datoria la anaf ca asa ai vrut tu, era o sumă mare? Si ea daca ti a spus ca mai bine nu o ajuta-i, inseamna ca tu faci presiuni asupra ei ori sa iti dea banii inapoi ori sa se culce cu tine, tu trebuie sa stii din ce cauză ea iti spune aceste cuvinte cu ceva tu o șantajezi, îi "scoti ochii" adica daca nu erai tu sa o ajuti era vai de capul ei o executau silit si alte chestii, asa este, tu ai ajutat o, dar acum nu este frumos sa faci presiuni, nu te a obligat ea sa o ajuti, asa ai vrut tu, ea ce varsta are dar tu? Ce datoriie avea la Anaf ce sumă? Îi poti sugera sa iti dea banii inapoi in rate si asta este ti recuperezi pana de Craciun.Ea are serviciu? Unde ai cunoscut o? Are copii? Ai facut s*x cu ea?

| mihai69 a răspuns:

O treci la pierderi.
Și îți vezi liniștit de viață.