anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Long story short,ne-am despărțit. Nu contează detaliile,a fost prea urat și prea dureros. Ideea e ca eram logodiți si am ramas acum cu inelul. Ce pot sa fac cu el acum? Situația e prea aiurea. Va rog, fără comentarii răutăcioase.Ar fi de folos dacă persoane care au trecut prin asta ar impartasii ele cum au procedat. Mersi

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci, vinde-l! Nu-ți bate capul!

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuia sa il dai inapoi daca nu va mai casatoriti. Asa este normal.

| Violleta2022 a răspuns:

Il dai inapoi baiatului!

| sierra1 a răspuns:

"ne-am despărțit... am ramas acum cu inelul. Ce pot sa fac cu el acum?"

returnează-l, e de bun simț

| CuriozitateaInPersoana a răspuns (pentru sierra1):

Am incercat și de vorba bună și cu forța și tot nu a vrut. Ma gândesc ca dacă îl trimit prin posta sau îl bag direct în cutia postala sa nu existe pericolul sa fie furat.

| sierra1 a răspuns (pentru CuriozitateaInPersoana):

Găsești cu o cale, in mod sigur

| Miruna333 a răspuns:

Sa treci peste, sa faci terapie, sa faci lucruri noi, sa petreci mai mult timp cu cei apropiati, sa gasesti hobby-uri noi

| CuriozitateaInPersoana a răspuns (pentru Miruna333):

Chiar vreau sa ma ocup de mine și poate chiar sa ma rasfat puțin, am nevoie happy new era, new me

| angel6lust a răspuns:

Vinde inelul la Outlet.

| angel6lust a răspuns:

ChatGpt?

| Kiran a răspuns:

Pai, ai putea scapa de orice lucru ce iti reaminteste de ea, treci prin perioada aia de a "comemora" momentele voastre impreuna, dupa de la sine de vei plictisii si vei cunoaste persoane noi.

| CuriozitateaInPersoana a răspuns:

Am uitat sa precizez. Am încercat sa dau inelul înapoi din momentul în care ne.am despărțit. Nu a vrut nici cu frumosu, nici cu forța să îl accepte. El spune ca sunt libera sa fac ce vreau cu el și ca nu îl interesează. Dar tot e aiurea sincer

| anonim_4396 explică (pentru CuriozitateaInPersoana):

Atunci, vinde-l! Nu-ți bate capul!

| minim8maxim a răspuns:

Nu cred ca a mai ramas cineva cu inelul. Inseamna ca nu mai vrea sa-si aminteasca de tine niciodata.
Da-l la topit sau vinde-l.