Cauta sa te apropii de el. Sa va imprieteniti. Incerci sa ii castigi increderea. Ii propui o plimbare, il rogi sa te ajute cu ceva. Si apoi devii recunoscatoare.
Cum a zis si Styx, vrea sa auda, sa vada, sa simta asta venind din partea ta.
Nu conteaza un refuz initial. El provine mai degraba din timiditate, rigiditate, teama de esec. Cauta sa ii arati ca iti place sa fii in preajma lui si ajuta-l si pe el sa fie mai relaxat. Fii cu initiativa si propune chestii pentru petrecerea timpului impreuna.
Mai incearca sa vb cu el...ia-l usor(vedeti voi undeva unde sunteti numai voi)daca tot nu vrea inseamna ca nu te place.Sorry,oricum nu te merita...noapte buna si succes
Mai intai asculta-ti inima dupa aceea uite sfatul meu: Indreapta-te spre el, cere-i voie sa stai langa el (in caz ca sta jos), stai langa el, intreaba-l ce mai face cum ii merge, daca e suparat intreaba-l de ce asa te imprietenesti si ii arati cine esti, discutati si fii sincera si intreaba-l daca si el te place. O sa fie totul bine! Fii sigura! Bafta si sper cu toata inima sa fiti impreuna.
Poate nu te apreciaza, ar trebui sa nu il mai bagi in seama poate la un moment dat o sa spuna el " parca imi placea inainte cand la fata aia ii placea de mine" si poate ca o sa iti deie inca o sansa.nu stiu nici eu
Eu` cred ca a zis asta prietenilor` tai din cauza ca s`a emotionat dupa cum ai zis si tu` ca ii timid`. Eu` cred ca mai intai ar trebui sa va imprieteniti, sa va cunoasteti mai bine, pana nu`i va mai fi rusine de tine`. Apoi poti sa-i spui despre asta si atunci nu` cred c`o sa mai faca asa`
@styx absolut CORECT, mi se pare normal, pai daca ai chef sa "fi cu el" discutati fata in fata, fara sa va faca nimeni "lipeala"
Deja stie ce simti.Retrage-te si asteapta... Daca intr-adevar te place te va aborda el.