| Frieza a întrebat:

Salut, peste două luni vine ziua mea, am vorbit ieri seara cu fratele meu din Anglia sa imi trimita un telefon nou de ziua mea, pentru ca al meu e stricat.

Si nu e de acord sa imi trimita ca zice ca eu l-am stricat si am incercat sa ii explic ca telefonul meu nu s-a stricat din cauza mea, dar el nu ma crede, telefonul meu e Samsung A5 2017 are ecranul un pic crăpat. I-am spus fratelui meu sa imi trimita un S20 dar nu vrea ca nu are bani, bine ca are el bani sa isi cumpere telefon in rate acolo, voi ce ati face in locul meu?

Vreau păreri de la voi si fara răspunsuri de genul "du-te la munca".

15 răspunsuri:
| NotNamed a răspuns:

Pai daca si.a cumparat un telefon in rate cum vrei sa aiba bani? Daca avea bani multi si.l lua la pret intreg si nu avea nici pretentii de la tine.

| johnnny123 a răspuns:

Ai mai pus de zece ori intrebarea asta si de fiecare data oamenii ti-au explicat ca fratele tau nu are nici o obligatie sa-ti cumpere tie un telefon scump.

Omul munceste intr-o tara straina, are cheltuieli si probleme despre care tu poate nu stii nimic. Ar trebui sa pricepi ca este de prost gust sa-l tot bati la cap pe tema asta.

| Adrian5575 a răspuns:

Daca el nu isi permite sa isi ia telefon cu banii jos si il ia in rate, ar cam trebui sa il crezi ca nu are bani. In rate si-l ia mai scump decat cu banii jos, de ce ar face asta?
Daca telefonul tau actual e doar un pic crapat, inseamna ca il poti folosi in continuare fara probleme. Ăsta e mai mult un moft decat o necesitate.

| UnDiavol a răspuns:

Viața de afara nu este este așa acum crezi happy cine plecă intr-o țara străin nu plecă de buna voie ați spun eu ca fratele tău a-și rupe oasele acolo happy și tu vrei s20 de ziua ta happy Mulți pleacă sa Muncească prin țări străine sa poate duce o viața normla și o grămada când vei crește ați vei da seamă de ce nu a puți să-ți ia nu te supăra pe el pentru o bucata de metal nu lasă sa intervină între fratele tău și tine o bucata de Metal înțelegel și pe el puțin el ți-ar fi loat mai mult ca sigur ați spun eu dacă avea ați lua viața de afară este complicata și riscuri mari ce trebuie loate in considerare și ori unde ai merge in lumea asta ca acasă nu este nica ieri

| Zuzu1991 a răspuns:

Wow, deci fratele tau e de fapt tarfa ta, daca nu face, ce vrei tu atunci "nu e bine"?!?
si mai vrei sa sari de la A5 la S20 care e destul de piperat de scump si pentru cineva care lucreaza in Anglia

sigur ca da, tie ti se cuvine tot, TOTTTT!

| InYourMind a răspuns (pentru Zuzu1991):

Asta vrea ultimul model de telefon de la fra-su de ani buni laughing

| ContInchis666 a răspuns:

Nu rugam de nimeni, daca nu vrea, nu vrea
Probabil de la dracu munceam si imi luam pe bani mei

| Frieza explică:

Sa va duceți drqu cu raspunsurile voastre.

| UnDiavol a răspuns (pentru Frieza):

Mai omorât laughing)

| Zuzu1991 a răspuns (pentru InYourMind):

Lol rolling on the floor

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Daca ar fi rolurile inversate, tu ce ai face? I-ai cumpăra un telefon scump cu bani ches, ațâța timp cat tu nu îți permiți să-ți cumperi decât in rate?

| Fatamuntilor a răspuns:

In ce retea esti si ce ce vechime ai?
De daca esti in Orange si ai o vechime de mai mult de 5-6 ani, ai posibilitata sa iti schimbi telefonul, dar va trebui sa treci pe abonament.
Pe mine de vreo 3 ani ma bate la cap sa schimb tefefonul, dar trebuie sa trec pe abonament.
Mergi la reprezentatul tau din retea si intreaba daca si in ce conditii iti poti schimba telefonul..Iti da un anume telefon, poate nu cel dorit de tine, faci un contract pe doi ani sa zicem si ramai cu telefonul.
Eu zic sa nu mai aduci vorba de telefon pana d ziua ta, poate ai tai vor sa iti faca o surpriza.Dar sa stii ca desi banii in Anglia se castiga mai usor si mai multi ca in tara, se cheltuie la fel de repede.Mancarea e scumpa.la fel si chiria. Apoi care merge acolo vreasa puna un ban deoparte, daca intentioneza sa intoarca in tara.
EU am inceput cu un telefon cu telefon cu butoane acum 8-9 ani, nici nu se vedea toate cifrele.Al doilea telefon tot cu butoane.
Doar de 4 -5 ani am trecut la cel fara butoane, pe care l-am reusit sa il crap pe ecran si cu care am mers 2 ani.
Curand am primit un SAMSUNG galaxy j3 de care sunt multumita.
Eu zic sa te multumesti cu ce ai pana primesti ceva mai bun. Poate nu chiar ce iti doresti.

| Frieza explică (pentru Fatamuntilor):

Eu sunt pe digi.

| Dandinelle a răspuns:

Știi că mai nou ar trebui sa și plătească taxe vamale dacă-ți trimite pachețel prin poștă?
In fine, in ziua de azi, la cat de repede ies modele noi de telefoane pe piață nici nu are rost să-ți faci abonament de doi ani de zile pentru un model care o sa "expire" într-un an, îl înțeleg la faza asta.
O altă chestie ar mai fi și că diferența de preturi la telefoane nu e așa mare așa că poti și tu să vezi cat te usucă la bani un telefon nou.

| mgtow a răspuns:

Rate pentru un telefon e rusine pentru un roman din strainatate sa ajunga in halu ala. O sa pleci din tara cand cresti si o sa iti permiti in functie de cat stii sa pui deoparte