| Users1992 a întrebat:

Hey, peste 2 luni e ziua mea si vreau un telefon nou, dar părinții mei nu vor sa imi ia unul nou pentru ca ambii parintii nu muncesc niciunde, tatăl meu e pensionar are pensie de aproape 3.000 lei si mama mea e șomera a lucrat la o fabrică de cablaje.

Eu am handicap gradul 2 și vreau sa lucrez undeva dar nu reusesc sa ma angajez si telefonul meu e varza am un Samsung A5 2017 care sta prost cu bateria si doresc foarte mult un Samsung A71 de ziua mea, de aceea vreau un telefon nou, mai am un frate mai mare dar e plecat in Anglia si lui i-am cerut să îmi trimită un telefon nou, dar el spune că nu se poate dar pentru el se poate cand isi cumpara telefon nou si-a luat S6, S8 si acum are S9+.

Vreau sfaturi cum sa fac bani pe internet pana la ziua mea ca sa iau Samsung A71, dati-mi sfaturi.

10 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Dar tie chair nu-ti este rusine ca la 28 de ani sa ceri parintilor sa-ti cumpere telefon nou, din banii lor de pensie?

Cand nu ai bani, taci si poarta ce ai, fiindcadoi batrani nu te pot duce in carca cu mofturile tale.

Nici macar frate-tu din Anglia nu te mai baga in seama!
Oricum nu ai nevoie de telefon nou ca sa te joci pe el, ca esti ditamai barbatul care poti muncii, chiar daca ai handicap psihic.

| Marius22222222222 a răspuns:

Adica dao naibii de boala.telefonu nou sa fie! nu? bravo

| AllMight a răspuns:

In alta intrebare spuneai ca ai handicap gradul 3... ori tu nu sti ce inseamna sa ai un handicap si vorbesti aiurea.
Daca ai vreun handicap, automat ai si un certificat care iti atesta de ce anume suferi si ai si pensie de handicap, deci ai automat niste bani care iti vin lunar.
Deci de ce handicap anume suferi?

| darrio2007 a răspuns (pentru AllMight):

Lasa-l că mai uita si el! Ha, ha!

| InYourMind a răspuns (pentru darrio2007):

Nu rade ma ca și uitatul e un handicap.

| darrio2007 a răspuns (pentru InYourMind):

Nu rad deloc.

| Users1992 explică (pentru AllMight):

Scuze, am vrut sa scriu ca am gradul 3.

| Ionut123987 a răspuns (pentru AllMight):

In legătură cu pensia de handicap. De restul nu spun nimic ca nu cunosc. Am avut handicap de gradul 2 și primeam 24 de lei pe luna.asta fiind acum vreo 5 ani. Cam asa. Părinții făceau tot posibilul sa merg în spital în alt județ, având probleme mari cu banii pentru ca mergeam foarte des și cheltuielile erau mari (transportul, mâncarea pentru ca în spital poate nu îți ajunge ce primești, dacă nu dădeai ceva la femeia de serviciu nu era bine nici unde îți pui geana, la asistenta, să-ți aducă biletul de externare pentru ca la 11 trebuia sa fi la gara și fără câțiva lei băgați în buzunar uita de el, etc) și toți de la spital spuneau de pensie de handicap și când le spuneam cât primesc se cruceau... Bine ca ăștia dau lenesilor sute de lei și cei care au nevoie primesc de câteva ori mai putini.
Măcar am învățat ce înseamnă banii. Acum sunt un zgârcit și jumătate când vine vorba de a-mi cumpăra ceva, dar nu ma uit la bani când cumpăr cadouri altcuiva. Nu îmi place sa dau banii pe prostii. Am telefonul praf de un an jumate, dar nici nu m-am gândit să-l schimb. Și acum îmi permit. De prin vara ma tot întreabă mama dacă nu vreau să-l duc la reparat sau daca nu vreau să-mi iau altul.
Adun bani foarte des și ii folosesc pe ce trebuie. De exemplu acum 2 săptămâni am început o mica afacere din banii mei. Nu e foarte interesant, dar poate citesc și alți Copii ce am scris și învață și ei ca dacă părinții au bani, nu inseama ca trebuie neapărat sa le facă toate poftele.
Părinții voștri v-au crescut si totuși, sa crești un copil nu este foarte,, ieftin'', iar pentru cei care spun,, când m-au conceput au trebuit sa se gândească la asta'' nu e adevărat, pentru ca unii poate au bani dar nu ii investesc în copii, asa cum alti părinți au făcut și poate le-a fost cu adevărat greu. Cunosc o familie care mama își lua haine, iar ce nu mai purta o le dădea fetei ei, nu ii cumpăra haine noi. La liceu primește maxim 50 lei pe săptămână, în condițiile în care e în alt oraș și sta în chirie. Atât vreau sa înțeleagă unii : banii nu cresc în copaci. Încercați să nu mai acceptati/cereți bani de la nimeni o săptămână sau o luna și sa încercați sa ii faceți voi bani muncind, sa vedeți cum fac părinții banii aia pe care unii ii cheltuiți într-o săptămână maxim.

| AllMight a răspuns (pentru Ionut123987):

Spune-i lui asta, nu mie, pe el il ajuti.

| Users1992 explică:

Nu mi-ati raspuns cum sa fac bani online.