| xDar1us a întrebat:

Salut! Sunt de doua luni aproape cu o fata cu care ma cunosc de 10 ani si a vrut sa faca pasul urmator. De fiecare data cand ies cu ea ii aduc cate o ciocolata sau o cutie de bomboane, a devenit ca un obicei. Mentionez ca am 15 ani si este prima mea iubita. In afara de lucrul asta, de fiecare data cand iesim, ii mai iau un suc sau o inghetata. Cum as putea sa incetez acest obicei sau sa mai tai din aceste,, atentii"?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mi se pare ceva normal acest gest.

| gabicoo a răspuns:

Treci la flori.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Sau dacă vrei să fii măgar îi spui că nu-i mai aduci ciocolata pentru că nu vrei să facă diabet.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Pur şi simplu nu îi mai cumperi sucul, îngheţata şi ciocolata pot rămâne.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Adica tu acum ai 15 ani si o cunosti pe ea de cand avea 5 ani? Si la varsta ta te simti deja pregatit de relatie? Esti nebun, lasa fata in pace pune mina pe carte, ea nu este la varsta la care sa isi inceapa viata sexuala si nici tu nu esti.

| xDar1us explică (pentru CristiDinBucuresti):

De la gradinita ma refer, am tinut legatura acesti ani, ideea e ca noi ne-am inteles bine anii astia si mai mult ea a vrut, eu am fost de acord

| xDar1us explică (pentru Alex765431):

Salut! pai o sa para prea brusc, nu vreau sa o fac sa se simta prost.

| xDar1us explică (pentru gabicoo):

Salut! ideea e ca raman fara bani si nu vreau sa le cer parintilor deoarece nu mi se pare corect si nu asa am fost crescut

| xDar1us explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ea a mai avut o relatie, stie,, cu ce se mananca" dar eu nu am mai avut, nu vreau ca relatia sa fie una de o noapte sau cv de genul, eu voiam pentru viitor, amandoi suntem la locul nostru, ne vedem de treaba si avem chestii in comun