Ce sa insemne?! Ai visat ca erai gay, atata tot... mare chestie
Zi mersi ca n-ai visat ca te calca maine masina
PS: Oricum, tu concentreaza-te asupra fetelor, ca sa fi mai sigur
A fost un simplu vis nu mai te gandi cd mai visezi urat fa-ti Sfanta Cruce si culca-te vei vedea ca nu se va mai repeta
Ciudata situatie,visele sunt intotdeauna date de subconstient,ori ceva ce iti doresti, ori ceva ce nu iti doresti, tu gandeste-te bine la sentimentele pe care le ai pentru respectivul prieten si incearca mai bine sa o lasi mai moale cu el
Visele sunt informatii din subconstientul tau, informatii care sunt puse cap la cap. Uneori inseamna ceva, alteori nu.Ori in subconstientul tau tu nu poti suporta ideea de gay si ai visat ca esti tocmai ceea ce detesti, fie tu in realitate esti altfel insa iti este prea frica sa recunosti cine esti datorita comentariilor celor din jurul tau care te judeca sau pur si simplu este un vis.nu inseamna absolut nimic.de ce trebuie neaparat sa insemne ceva?
Am citit pe net ca aproape toate persoanele au vise de genul asta doar ca nu isi amintesc. E ceva normal. Si eu am vise ca al tau doar ca in loc de un baiat e o fata sau mai multe. Ai grija sa nu se repete visul sau sa se intample si in realitate. Deci nu te ingrijora ca e ceva normal.
Daca si cand visezi cu "ochii deschisi" iti imaginezi ca va sarutati sau mai stiu eu ce alte nebuni faceti voi abia atunci sa te apuci sa-ti pui intrebarea "ce poate insemna asta?". Pana atunci a fost DOAR un vis! Daca esti adolescent probabil esti la varsta la care experimentezi si din prea multe experimentari creierul mai da si erori ...cum e in cazul tau in timpul somnului
Inseamna ca trebuie sa mananci o reteta recomandata de dr Ciulacu: 2 avocado, 5 masline, 2 legaturi de ustoroi, 3 cepe, si mustar iute. te dai pe tot corpul dupa ce pasezi cu blenderu toata reteta si apoi te duci la scoala si toti o sa te uscheasca da macar nu o sa mai strige lumea ca : esti un lache lache lache, lache lache lache, toti baietii te deoache