| NeymarJr1010 a întrebat:

Salut TPU, am 15 ani și am o problema. Tata a divorțat de mama și eu am rămas cu el. După vreo 9 luni tata sa recăsătorit cu o alta femeie. Acum am o sora vitrega de 18 ani. Problema care este, ca ea îmi tot propune sa susținem o relatie sexuala ascunsa de ai noștri, pentru ca ea nu mai are iubit de un an și duce lipsa. Nu știu ce sa fac, vreun sfat? Dau funda

Răspuns Câştigător
| AmsaMare a răspuns:

Sunt foarte multe motive sa nu o faci dar sunt si motive sa o faci, este strict alegerea ta si nu uita sa iei in calcul si consecintele actiunilor tale.

uite o situatie posibila, o faci odata, crezi ca nu se va mai inampla pe viitor? Si daca se tot intampla, crezi ca nu vei ajunge impreuna cu ea? si daca ajungi impreuna cu ea, crezi ca nu o sa va despartiti? si tot asa

in plus, chestia asta iti poate aduce probleme in relatiile tale viitoare daca se ajunge sa cunoasca lumea intamplarile voastre

daca esti super fiert sa o faci, fa o dar ai grija si gandeste te foarte bine la viitor, poti strica casatoria tatalui tau

40 răspunsuri:
| DepikaPadukone a răspuns (pentru Mosotti):

Pai decât sa mănânc de la piață toate chimicale mai bine mănânc direct din copac din natură și sănătos. Mergi la piața nici nu știu ce iei sa mănânci mosoti toate chimicalele.și mai am un loc cu cireși merg și acolo vara asta.

| Mosotti a răspuns (pentru DepikaPadukone):

Corect! Nu e bine sa mananci chimizat din copac e mult mai bine daca nu l-a masluit si pe pomu ala.
F bine ca nu esti fricos! Eu sunt curajos dar in multe is fricos.
Am si eu cunostinte in Constanta, mai ma duceam vara acolo, la 2 statii de mamaia cam pe acolo ma duceam.

Hahahah, esti spaima CTA, deci daca vin p=acolo sa ma feresc (glumesc, ca cu mine n-ai fi baiat rau cred, ca eu stiu sa ma port cu orice om).

Sunt belea mare mosoti -_-

Droguri Săbi pistoale femei cazinouri-_- da le-am lăsat mam cumințit mosoti-_-

Pai este mai bine să-l iei din copac direct este sănătos așa.

Mie nu mieste frica de nimeni mă bat și cu albinele -_-

Bine, depinde ca daca vin 4-5 insi nu mai ai ce le face.
Normal ca e mai sanatos sa iei alea din copac.

Ma bat și cu 4 mosoti -_- țima spus ca sunt belea mare ii bat pe toți 4 mosoti -_-

Acu...ai si tu o limita la bataie, nu poti bate 50.

Mosoti -_- 50 nu bat da 49 tot bat-_-

BadboyForever -_- sunt belea mare mosoti nu sti tu -_- droguri pistoale femei mai multe nu spun ca este ilegal -_-

Am inteles.

Bine