| LoveIsLove4Ever a întrebat:

am nevoie de un sfat. pana acum putin timp am crezut ca sunt gay si intr-adevar ma simt atras de baieti dar nu vreau sa fiu, cu toate ca ma acceptasem nu vreau. a aparut o fata. suntem prieteni de ceva timp dar nu i-am prea dat importanta. dar incet incet am inceput sa vb mai mult cu ea desi uneori nu prea aveam subiecte imi era draga si incet incet m-am indragostit de ea, si chiar mult. ea stie ca imi plac si baietii si stie si sentimentele mele pentru ea si chiar a spus ca ma place, imi spune iubire dar a spus ca se mai gandeste daca suntem impreuna sau nu. sfatul pe care il cer este ce sa fac ca sa o tin langa mine? chiar o plac foarte mult

17 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Te poți îndrăgosti de o fată chiar dacă ești gay, foarte greu și rar se întâlnesc astfel de situații. În primul rând ea nu te atrage fizic, dar ai reușit să te atașezi de ea și să îți faci o legătură strânsă. Această legătură nu a venit numai din cauza comunicării foarte multe ci și pentru faptul că nu ți-a plăcut ideea de a fi gay, iar subconștientul a preluat acea idee. Oricum practic te-ai atașat de ea și te-ai îndrăgostit de felul ei de a fi. Nu îți rata șansa deoarece în cazul tău poate fi una în viață.

| anonimg a răspuns:

"Ce sa fac ca sa o tin langa mine?" Nu trebuie sa faci nimic. Ea va ramane langa tine daca-i va placea de tine. Totusi, o relatie trebuie sa aiba un scop, o tinta -casatoria. Daca tinta aceasta este prea aproape sau prea departe, sau daca nu exista tinta aceasta, risti sa pierzi relatia.
Sfatul meu este sa cauti sa asculti de Dumnezeu, sa-L iubesti si sa te increzi in El, astfel ca atunci cand vei trece prin probleme sa stii ca Dumnezeu este cu tine ca sa te sprijineasca. Sprijina-te pe El si nu te vei mai ingrijora niciodata de nimic.

| OldSoul a răspuns:

Fii in continuare apropiat de ea, incearca chiar o relatie cu ea.

| LoveIsLove4Ever explică (pentru OldSoul):

Nu mai conteaza fata ezita sa fim impreuna pentru ca se muta cu ai ei in Londra. Ce soarta crunta si murata... singura fata care mi-a pus capac, de care imi place cu adevarat si pleaca. se pare ca mie sortit sa fiu gay toata viata mea si sa mor de tanar...

| OldSoul a răspuns (pentru LoveIsLove4Ever):

Asta este daca se muta, dar fii sigur ca daca te-ai simtit atras de ea, va mai exista o fata de care sa te simti atras stai linistit, adevaratul impediment e sa o gasesti, si las-o mai usor ca nu esti gaylaughing esti doar nehotarat.

| LoveIsLove4Ever explică (pentru OldSoul):

Dar nu vreau alta fata... o vreau pe ea. nu o sa mai fie nicio fata sa ma placa asa cum sunt si nici eu nu o sa mai gasesc alta fata ca ea sad

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Nu am nimic cu "minoritatile" ca sa spun asa, dar mentine legatura cu ea ca sa fii si tu o persoana cu o relatie normala, prezenta si viitoare. Poate si ea e rezervata in luarea unei decizii din cauza ideilor preconcepute despre gay si din teama de a nu se face de rusine. Sunt tare curioasa de unde stie despre orientarea ta sexuala, daca nu.s prea indiscreta... big grin Deci sfatul meu e sa ramai cu ea!

| UserulAnonim a răspuns:

Dacă o placi foarte mult, atunci DA, logic! Ţine-o lângă tine!
Dacă spui că te-ai şi îndrăgostit de ea nu cred că eşti gay, ai putea fi bi.

| Alelulu a răspuns:

Pai tu vorbeste deschis cu ea. las o sa decida, nu o presa, daca raspunsul va fi negativ spune i ca iti doresti sa fiti in continuare prieteni si sa ramaneti la fel de deschisi ( u intre timp poti incerca sa i demonstrezi cat de indragostit esti de ea ), si daca iti spune din prima ca e ok sa incercati, e bine dar fii atent ca daca nu va merge bine vei pierde si prietenia ei.

| LoveIsLove4Ever explică (pentru Alelulu):

Off greu e cu fetele astea sad. problema e ca nu ma pricep deloc la fete. puii mei am flirtat numai cu baieti pana acum sad ea e ceva dierit. mie teama la orice zic sa nu o jignesc cumva inrun fel dubios

| Alelulu a răspuns (pentru LoveIsLove4Ever):

Fii deschis nu ti fie teama, ea va aprecia sinceritatea ta.

| Iuliancik77 a răspuns:

Da nu lasa momentul daca o iubesti atunci trebuie sa faci totul pentru a fi impreuna neaparat
FUNDA?

| DANYEL001 a răspuns:

Da stai cat mai mult cu ea si lasa baieti ca ea sa iti spunaca sunteti in preuna. bafta

| madalin31 a răspuns:

Eu unul zic sai acorzi ei atentie si sa fi impreuna cu ea daca o placi cu adevarat si nu-ti dedica timpul cu baieti.

| LoveIsLove4Ever explică (pentru madalin31):

Pai da madalin dar problema este ca eu nu ma pricep la fete

| madalin31 a răspuns:

Http://www.fileshare.ro/4.59635645972E+12
Descarca asta, pe mine m-a ajutat foarte mult in relatia cu fetele este o carte foarte adevarata mie mi-a schimbatgandirea si relatia cu fetele si frate eu iti zic daca iti place de ea fa-o sa rada cat de des( oamenii asa se indragostesc cel mai usor) dar totusi arata-i si masculinitatea ta, acordativa reciproc incredere si nu o lasa sa plece fara sa fiti impreuna, asta daca nu vrei sa ramai pe viitor cu regrete, nu stii cat de mult ppoti regreta ca nu ai actionat

| GeNaRo a răspuns:

Fă ceți cere inima frate happy