Te certi cu ea, ridici tonul si vrei sa te lase! Crezi ca meriti?
Cu linguseala nu rezolvi nimic. Poate celalalt membru de familie e in primul rand
major
Fii copilul model, ascult-o pe mama ta, invata bine la scoala si poate la anul te va lasa.
Nu e vb de asta man am 16 ani, dar asta e mama ma cert din niste treburi prostesti si ma enerveza la culme si trebuie sa ridic tonul la ea
alta modalitate adic sa ii aratat cv ...ca pot face si ca pot sa ii fiu de ajutor ca sa ma lase sau cum sa o aduc pe bunica pentru mine ca sa ii zica si ea. Sper ca doar sa fie o gluma de a ei ..ms oricum daca mai ai alte sugestii le primesc
Spune-i ca simti nevoie sa pleci undeva sa te linistesti.Nu stiu incearca sa o convingi.Dar trebuie sa-i arati ca meriti sa te lase.
Te poti considera norocoasa, mama, la 20 de ani ai mei, nu ma lasa la mare fara ea...niciodata nu m.a lasat...fii fericita ca la 16 e destul de ok
Buna![]()
poate daca ai zice de la ce va certati. poate a aflat ca ai un iubit ascuns si ii este frica sa nu mearga si el. ceva ai facut tu de nu are incredere in tine..cu cine pleci din familie? e major? mai da ceva detalii.
O zi frumoasa sa ai
In primul rand nu pot sa am iubit pentru ca sunt baiat si nu sunt gay
) in al doilea rand plec cu unchimiu care are 42 de ani dar am ales sa plec cu el pentru ca am foarte multa libertate si nu e doar asta doar ca o sa stau la matusa mea la constanta
dar ridic tonul la ea ppt ca nu ma pot abtine ....deci caqm asta e. Multumesc tuturor dar acum fiind duminica acum 2 ore in sf a sunat varamiu dupa mine care e la mare deja si a vb cu mama si in sfarsit pot sta linistit pentru ca marti o sa plec:X:X: multumesc mult pentru sfaturi