anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,nu stiu cum sa va zic, dar e ciudata rau situatialaughing)
In primul rand zic sa incep cu mine.Am 14 ani si sunt clasa a 7-a. Dupa ce am venit de la ora de sport mergeam inapoi in clasa.Si in drum m-am intalnit pe hol cu o fosta, mai exact una de a 6-a de nu o suporta toata scoala(si-a facut poze partial nud,se lua de altii fara motiv etc.).Era destul de stramt acolo pe holul ala, erau si colegi de ai mei si altii care scapau de la ore si asta.Si eu practic si cu altii am facut o traditie sa ii dam o palma la fund cand o vedem,nu intrebati de ce.Ea era in fata mea, si cum a trecut bam.Si am continuat sa merg normal.Ce nu am realizat acolo e ca era ma-sa in spatelaughing))
Eu continuam sa merg inainte si aia urla dupa mine,pana la urma am auzit si m-am intors,si am realizat ca se referea la mine.A venit drept in fata mea(era undeva pe la inaltimea mea) si incepe sa urle ca de ce i-am dat,eu nu i-am zis nimic,pur si simplu ma uitam la ea cu un oarecum dispret.Ea zbiera pe acolo ca "imi rupe capul",cand m-a intrebat daca am auzit eu am zis ca "Da" cu aceeasi plictiseala.M-a intrebat de la ce clasa sunt, i-am aratat si a plecat.Si sunt sigur ca va merge la diriga mea, cu care nu ma inteleg tocmai bine.In favoarea mea am doar colegii, si in general scoala cand vine vorba de fosta asta.Intrebarea vine asa:Ce sa fac ca sa scap fara nota scazuta la purtare dupa caz si cum sa fac in general sa scap de asta? Ma gandeam ca o pot face pe prostul,gen sa ii zic ca din greseala si cum s-a nimerit aia era.Mi teama ca asta nu o sa inteleaga si o sa faca si mai multa panaramalaughing)
Sau sa ii dau absolut toate pozele pe care si le-a facut ea si absolut toate discutiile in care se lua de altii fara motiv,nu ca ar justifica cu ceva ceea ce am facut eu,dar macar vorba aia, "razbunarea e dulce". Astept variantele voastre, va multumesc!

Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Nu arata nicio poza, o sa isti un scandal monstru care ar putea duce la scaderea notei la purtare. daca iti atrage atentia diriginta, zi-i ca o sa iti ceri scuze de la fata, ca a fost o gluma.Cred ca e cea mai buna cale, incat sa nu te afunzi mai tare! happy

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Multa inconstienta si rautate ai, mai copile.
De ce trebuie sa ranesti si sa necajesti o persoana care nu ti-a facut rau niciodata? Doar pentru ca si-a facut niste poze nud?
Din pacate, va trebuii sa raspunzi pentru faptele tale!
Ai lovit un om fara motiv, d eplacere, de rautate, in batjocora, acum este si timpul sa platesti si cred ca, de data asta chiar vei platii, mai ales ca mama fetei era acolo.
Nu-i nimci, vei invata ca rautaile se platesc in viata si nu-i corect ceea ce ai facut si nici frumos.
Pe langa nota scazuta la purtare, s-ar putea sa manci vreo doua palme si de la mamicuta ta, cand vine la sedinta si diriginta o sa-i spuna ce face baiatul ei, cum trateaza colegele de scoala.
Poate este vremea sa te comporti ca un copil normal, plin de maptie fata de colegi, respectuos si civilizat, badaraniile si prostiile ar trebui eliminate, esti totusi maricel, invata sa te comporti, ca data viitoare s-ar putea sa fie taica-su de fata, si sa te bata mar, lucru de altfel foarte util, ca te-ar aduce instantaneu la realitate si cu picioarele pe pamant.
Un alt sfat care l-am dat fetelor, a fost, cand primesc o palma peste fund de la baieti, sa le traga o palma peste ochi.
Vezi ca, se apropie si momentul cand o vei incasa urat!

| Donsavas a răspuns:

Asuma-ti! Te consideri un copil? Asa imatur esti? Nu stiai ca dupa fapta primesti si rasplata? Ti-a placut cand te-ai distrat pe seama ei,acum las-o si pe ea sa se distreze pe seama ta! Cumva, roata se intoarce de fiecare data. Femeia aceea a luat atitudinea corecta la ce comportament ai avut fata de fiica ei. Nu conteaza cine e ea si ce face. Nu ai dreptul sa injosesti pe cineva cum ai tu chef. E ca si cum te-ar bate pe tine toata scoala pentru ca te considera un fraier pentru simplu fapt ca nu ripostezi. In acest caz si tu ai vrea sa ti se faca dreptate. Daca nu vrei sa suporti consecintele, ia legatura cu mama si cu fiica in primul rand si cere-ti scuze! Daca nu se mai repeta si considera doamnele ca nu meriti sa fi pedepsit, nu vei fi. Cum adica sa o santajezi cu poezele, omule? Bagi cutitul in rana mai rau? Esti minor si nu realizezi ca daca ai avea 18 ani si ai da poze nude cu ea ai face vreo 10 ani te inchisoare,indiferent ca e ea de vina cu ceva sau nu. E ca si cu bataia. Daca cineva te jigneste,asta nu iti da dreptul ca tu sa-ti permiti mai mult,poti jigni,dar asta fac in general cei josnici sau si cu trasul palmelor peste fund.
Ai grija! Chiar daca a fost iubita ta, ai buletin, poti plati la jumatate pentru distribuirea/postarea unui continut personal si de natura intima. Repet, ce semeni azi, asta culegi maine. Asemenea fapte se executa silit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine zici de pozele nud.In scoala mea se întâmplă același lucru.Sunt fată şi nu stiu cum privesc băieții asta... Poți spune că a fost o provocare dată de ea.Nu cred că diriga îți scade nota la purtare.
Deci răzbunare plăcută

| Ara997 a răspuns:

Fara discutii multe. ai intrat intr-o dandana. nu e corect ce ai facut. dar nici aia nu e fata cum trebuie. daca ai nervii tari cere sa discuti cu mama ei in 4 ochi si spune-i asa.:
Domna draga, eu sunt mai prost asa. si inteleg mai greu : pentru ce trimite fiica dumneavoastra poze nud la mine la ala la alalat? nu ca sa prieasca palme? si nu da alte detalii, asteapta sa rumege doamna_mama treaba asta pe urma mai vezi.
nu fa panarama, dar daca e sa-ti scada nota la purtare, apara-te.p.s. fatca a zis acasa ca ia palme peste fund dar nu a zis ca a facut poze.
nu te sfatuiesc sa folosesti pozele ca santaj ci doar ca aparare.
si mai linisteste-te si tu. cu palmele zic.

| Mandeliu a răspuns:

Eu imi asum, nu neg ca am facut si ca nu e corect indiferent de ce ar fi facut ea, dar mna, sunt al dracului.Pe mine ma intereseaza mai mult nota aia ca nu vreau sa am probleme pentru o ploada.Cat despre faza aia cu reinceputul unei relatii, nu stau eu sa insir cat am avut de furca cu asta, deci e cauza pierduta pentru mine.Nush cat o mai intereseaza pozele, in general scoala stie despre ce e vorba cu ea si mereu e un subiect de caterinca si de "glumite" printre colegi.Nu ma tine sa stau sa vorbesc cu ea in 4 ochi, ma astept la orice din partea ei.Nu stau sa insirui momentele cand si ea s-a "distrat" pe seama mea, si tocmai de aia consideram(repet, am mentionat consideram, nu sunt singurul care e de parerea asta)ca si-o merita.Sau poate avem noi o gandire bolnava, dupa cum am zis, e o poveste lunga.Au mai fost faze mai naspa decat ce am descris eu si nu a zis pentru ca contextul in care se intamplau respectivele faze, mai mult ea era de vina.O sa vad ce fac eu, desi sunt stilul impulsiv, o sa incerc sa ma mentin cat se poate de calm in situatia asta.Multumesc tuturor pentru solutiile date, chiar daca nu sunt pe placul meu, pana la urma asta e realitatea happy.

| PsihologMariusIftimie a răspuns:

Cere-ti scuze, recunoaste ca ai gresit si promite ca ai sa-ti indrepti greseala. Impresia pe care o lasi este una de baiat dezghetat, istet, care poate intelege limitele unei situatii. Te poti distra foarte bine si fara sa agresezi fetele.

| NujCsz a răspuns:

Daca vrei sa scapi basma curata ai 2 variante:
1. Te duci la fata si ii spui ca inca iti place de ea, ca vrei sa reincepi o relatie, ca ea sa ii spuna lu ma.sa ca esti cu ea si ca e cv normal intr-o relatie(nu cred ca tie ti.ar conveni)
2.Arati pozele nud pe care le ai cu ea si covingi mai multi prieteni de ai tai sa spuna ca e panarama si ca ea va pune sa ii dati palme si sa o ciupiti...
Spre ca ti.am fost de ajutor happy
Funda?