|

Salut TPU! Sunt intr-o relatie de 2 luni si 3saptamani si prietenei mele ii place sa iasa afara, fie cu mine fie fara mine.Dar cand iese imi este teama sa nu ma insele si cand iese imi spune ca iese cu o fata noua si de fapt sunt si baieti.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Dacă ți-e teamă să nu te înșele, teama asta nu este legată de ea.
Astfel, cu orice fată ai fi, îți va fi teamă să nu te înșele.
Această teamă este în tine și nu are legătură cu fata.
Dacă nu îți vei învinge și corecta această teamă, care repet este în tine, orice relație cu orice fată îți va fi virusată de această teamă. În loc să te bucuri de întâlnirea cu ea, dta vei suferi de această posibiltate. Da, în orice moment în care ea nu va fi lângă tine, hai să zicem în următorii 30 de ani, înafară de cazul că nu o ții legată în cameră, în orice moment când nu este lângă tine, că e la școală. serviciu, cumpărături, în vizită la mama ei, peste tot în jurul ei vor fi băieți, bărbați și în orice moment, cu oricare dintre ei, s-ar putea să te înșele. Nu ai scăpare! De unde rezultă asta?
Din mintea ta! Nu ești sigur pe tine în viață și dai brusc vina pe ea!
Este un singur remediu pentru aceasta. Dacă nu îl aplici, vei fi nefercit toată viața și nu va fi ea de vină, doar tu.
Să înveți asta, prietena ta, iubita ta, soția ta, nu este un obiect al tău proprietate personală, ca un frigider sau ca o mașină de spălat, ea este un om lângă tine.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

O relatie se bazeaza pe incredere. Daca ea iese cu un grup, care ar fi problema? Daca iese numai cu fete, crezi tu ca nu te-ar putea insela? Poate ar fi bine sa porti o discutie cu ea, fata in fata, sa ii spui frumos ce anume te deranjeaza si sa gasiti impreuna o solutie, pentru ca altfel, o poti lua razna scenarita dauneaza grav sanatatii happy

| a răspuns:

Salut,Mihai! Sfatul meu în legătură cu problema ta ar fi să mai laşi un pic timpul să vorbească..nu aveți aşa de mult timp împreună.
De ce nu ieşi şi tu cu ea? Spune-i asta. Discutați subiectul ăsta. Lipsa de comunicare într-o relație e una dintre cauzele ce duc la despărțire.
Stabiliți-vă un moment în care să vorbiți despre ce vă supără unul la celălalt.

| a răspuns:

Este în căutare de noi oportunități

| a răspuns:

Sunteți de prea puțin timp împreună, relațiile se bazez pe incredere, nu pe frica. Se poate întâmpla orice, încă nu este îndrăgostită de moare după tine în acest timp. Depinde de fata, dacă nu va înțelegeți sau nu se distrează cu tine când iese și nu petrece timpul, înseamna ca nu prea are vreo treaba cu relația. Ai încredere în ea, timpul le rezolva pe toate, nu e singura fata de pe pământ. happy
Succes, și sper sa fie fata de casa și nu după bani, cum sunt majoritatea în ziua de astăzi.

| a răspuns:

Si daca iti e teama, crezi ca se va schimba ceva?
Nu poti detine, nu poti controla o alta persoana.
Asa ca, tot ce ai de facut, e sa ai suficienta incredere in tine, asta in prim plan, daca ai incredere in tine, stii sa te apreciezi la adevarata valoare, si in felul acesta, stii ca daca "te-ar insela" ea e cea care ar avea de pierdut.

| a răspuns:

Gelozia nu face decat sa indeparteze partenerii, lasa i libertate si ea nu va simtii nevoia sa fie cu altii, cand interzici un lucru cu atat mai mult vrei sa incalci acea regula. Daca te place nu te va insela, si daca da semne de genul iti vei da singur seama. Sa sti ca cei ce vor cu adevarat sa insele tot o fac, deci solutia nu e izolarea sau impunerea unor restrictii

| a răspuns:

E clar ca se foloseste de tine pentru ca esti dispus sa fi intr-o relatie cu aceasta muiere. Ei nu-i sta gandul la relatie, vrea sa exploreze posibilitati iar daca te are pe tine, fraierica aproape in caz ca nu-i iese treaba cu altii, de ce nu.

Rupe relatia ACUM. Iar daca te acuza ca esti gelos si ca-ti imaginezi chestii ii spui : "nu este decizia ei daca tu crezi ca esti sau nu inselat". Daca tu crezi ca esti inselat, nu are absolut nici un drept sa-ti zica altfel iar tu nu vei fi pus in postura in care sa fi crispat daca chiar te inseala sau nu. Rupe legatura cu narcisista asta. Nu pierzi nimic, crede-ma.