Tine minte o chestie: inteligenta ta se situeaza in capul tau, adica acolo unde trebuie sa fie. La ei tot ce e inteligent e telefonul. Lasa rautatile lor in urma si nu renunta la visul tau, de abia de aici incolo se va vedea ce conteaza cu adevarat.
Intrebarea mea:
Cine e mai prost: care da pentru un telefon mii de lei sau care foloseste unul de o suta de lei?
Raspunsul meu:
Cel care nu pretuieste munca si banii altora!
Pune-le doar intrebarile: "Daca nu vei primi bani de la parinti, vei avea bani de paine? Iti vei vinde iPhonul?"
Fiecare om e asa cum e, mai prost, mai inteligent, mai bun sau mai rau. Au existat din totdeauna parinti buni si parinti rai, asa ca nu e nimic nou si n-are rost sa iti pierzi timpul gandindu-te la lucruri din astea simple si fara rost, cred eu.
Iti faci prea multe griji din nimicuri. Mereu vor exista oameni care au impresia ca portofelul plin ii situeaza foarte sus, lucru total gresit. Nu te ancora in prietenii cu copii de genul, dar incearca sa lasi loc de "buna ziua" peste tot pe unde mergi. Arata-le ca poti mai mult si ca nu esti ca ei. Dupa ce o sa primeasca niste "suturi in fund", e posibil sa isi revina, pentru ca e varsta la care oricum crezi ca tot ce zboara se mananca si ca esti centrul universului.
Totodata, parintii, prin incercarea lor de a le oferi odraslelor tot ce isi doresc, nu constientizeaza ca fac din ei niste persoane superficiale care nu cunosc adevaratele valori.
Tu invata, fa ce iti place, nu te lasa influentat de non-valori. Ia-le ca pe anti-modele si cand le vezi gandeste-te ca exact asa nu vrei tu sa fii
Copii de bani gata care au iPhone 7 dar nu stiu ce inseamna iOS? Hai las-o naibii de treaba
Pe mine cel putin nu ma intereseaza parerile si nu m-au interesat parerile, arfele si figurile tuturor agariciilor astia.
Ei se lauda cu banii parintilor lor! pentru ca ei nu au nimic, iar daca parintii lor nu ar avea pile pe undeva, ei nu are ajunge nimic.
Lumea din ziua de azi se duce de râpă, putini mai sunt cei care stiu sa isi educe copiii.
Vreau sa stiu, de ce ar fi vina NOASTRA cand parinti ar trebui sa isi educe copii? Da, noi suntem lenesi, dar totusi, parintii trebuie sa isi educe copii, daca vezi un "tigan" sa zic asa, si te insulta, incearca sa fure ceva de la tine, te scuipa, a cui e vina? Nu e a parintilor? Adica daca parintii il invata de bine pe copil el nu va ajunge un "tigan", ci un om drept, bun.
Ăm ce să zic.
În primul rând îmi cam lași ideeia că TU, incerci să te mândrești cu chestiia asta pe site-ul asta, nah, tipic este părerea MEA, așa în al doilea rând fiecare cu treaba lui, cum iși are copii sau familia, eu zic că părinți sunt destui de sănătoși ținând cont că ei se roaga de copil să invețe si nu vrea. Na....na. acum o fii ce o fii.Așa v-a fii de acum incolo, și așa este.
Și la treaba cu IPHONE-UL, ăla nu are minte, nici celălant :') Mna... Poți ignora ce am scris.
Sau poate că nu am înțeles eu, dar asta-i logica mea.
Nu toti oameni din ziua de azi au rationamentul de a creste un copil, daca il ai asta nu inseamna ca si stii ce sa faci cu el.Asta e o problema majora, as spune eu si nu stiu cat de mult poate fi diminuata.Sunt multi copii care nu stiu nici macar mainerele de baza, poate niici parinti nu le stiu.Sunt ulti oamenii rautaciosi in lume, nu doar in tara noastra, oameni care prefera sa critice decat sa te asculte. Rautatea devine un obicei in viata cotidiana.
Peste tot sunt copii nu forte destepti si rasfatati, dar tu ai mai multe sanse ca si ei. Apropo sti proverbul "Cade para malaiata in gura lui natafleata"