Imi asum restrictia la cont, esti prost facut gramada! Cum dracu sa ii platesti tu datoriile?! Prietene, judeci?
Concubinajul fără căsătorie nu aduce fericire in viata nimanui, nu e binecuvântat de Tatăl nostru ceresc.
Ea este o profitoare asta este clar, ce treaba aveai tu sa i platesti datoriile? Mare prostie ai facut, de la ea nu o sa mai vezi niciun leu inapoi, este o escroaca care se foloseste de tine, macar ai facut sex cu ea sau doar i ai platit datoriile nemernicei ca asta este o nemernica care profita de tine, tu daca ai aflat ca are probleme in familie si datorii trebuia sa nu te bagi da o dr@cului cu datoriile ei ea si le-a facut ea sa le plateasca, aia nu iti va da nimic inapoi si nu i mai da bani sau masina ca o strică si ti o lasa sa o repari, are copii? A fost casatorita? Este divortata ce varsta are? Voi unde va vedeti la ea acasa sau la tine sau in oras? Rupe urgent legatura cu ea ca este o jegoasa care itti vrea doar banii. Cere i inapoi banii si daca nu ti da fa i plingere la politie, sau discuta cu șeful la serviciu si spune i toata situatia si el sa solutioneze situatia.
Financiar o ajuti sau doar imbratisari si pupici?
Clar ca este stresata din cauza acelor lucruri.
Da, pana acum am ajutat-o cum 18.000 lei, i-am plătit eu absolut tot fără sa pun calcul ca i-am dat de multe ori masina mea sa meargă la tara la mama ei cand ea o avea faramata sau pur și simplu ca sa nu mai plătească combustibil la masina ei. Eu nu i-am cerut niciodată bani pe benzina. Dar tot e stresata ca trebuie sa îmi dea banii aia 18.000 lei deși eu i-am spus sa nu se streseze ca ii poate achita în timp doar ca nu am cunoscut cine sa ma inteleg.
Pai o ajuti si vrei banii inapoi? Parca sunteti prieteni, nu parteneri
De asta tot stresata este. Cand o ajuti, nu mai ceri inapoi, doar este iubita ta. De ce sa pui la calcul lucruri si bani consumati? La ce te ajuta? La nimic
Imi pare rau sa iti spun dar esti complet pierdut. Tipa se comporta urât cu tine pentru ca nu te iubeste si nici nu te vrea dar esti necesar pentru ea. Tu esti gâscanul ei care o plateste. Tu nu ai o relatie de dragoste, tu ai o relatie de gazdă / parazit. Evident tu esti gazda si ea este parazitul. Deci tu îi platesti datoriile ( care nu este obligatia ta) tu te comporti frumos cu ea si îi faci toate poftele si tot ea este cea stresata si suparta. Boss tipa se enerveaza din orice si cauta motive de cearta pentru ca nu te vrea dar are nevoie de tine. Pseudo relatia ta va tine pana cand va gasi un gâscan mai bogat ca tine care va fi dispus sa o plateasca mai bine.
Daca tu ai bani si ea este saraca este ok sa o intreti atata timp cat si ea ofera ceva la schimb, cum ar fi afectiune, sex, respect si prietenie si pe deasupra sa isi joace si ea rolul in bunastarea de cuplu cum ar fi sa aiba grija de casa cat tu esti plecat la munca. Dar la voi nu este asa tu o platesti doar pentru ca are un vagin intre picioare. Exista si posibilitatea de fii indragostita de un alt barbat care este ft atractiv dar este sarac si de aici si episoadele de nervi pentru ca ea il vrea pe ala! Pentru ala are dorinta sexuala si afectiune si respect dar este " nevoita" sa stea cu tine pentru ca tu esti fraierul ei, pardon sponsurul ei. Nu o lua personal dar sincer iti meriti soarta, mai cunosc barbati ca tine care investesc totul intr-o femeie care nu merita absolut nimic doar de dragul de a avea o relatie. Pai cum sa te respecte lipitoarea aia daca nici macar tu nu te respecti pe tine insuti?! Invata-te ca si tu contezi si tu meriti afectiune si respect si ca o femeie nu merita bani si afectiune doar pentru ca are un zambet frumos si un fund bombat. Trebuie sa realizezi ca totul este tranzactional pe lumea asta, inclusiv relatiile romantice si in relatia ta doar tu esti cel care ofera si pe langa asta mai esti tratat ca un rahat. Cel mai bine este sa o termini cat mai repede cu ea si sa iti cauti o fata care te vrea pentru ceea ce esti nu pentru cat esti dispus sa o platesti. Tati deciziile proaste si datoriile " iubitei" tale nu sunt responsabilitatea ta. Fie ca esti barbat sau femeie trebuie sa iti asumi deciziile proaste pe care le faci in viata.
Poate vrea sa te schimbi in ceva ce isi doreste ea, poate este indecisa privind relatia trecuta si relatia actuala cu tine.
Legat de financiar spune-i ca o vei sustine tu in limite rezonabile, legat de familia ei, la fel, ce poti face, sa lase in seama ta, doar sa iti spuna. Legat de a va muta impreuna, poate reactionezi prea brutal dupa o disputa cu ea si ii dai impresia ca te vei schimba in moment ce iti pune piciorul in casa, incearca sa prevezi ce lucruri o deranjeaza si separa de ideea ca te mustra doar pentru a va sabota relatia, ce nu trebuie exclusa aceasta idee
Cu prblm in familie poate nu o poti ajuta, dar cu datoriile poti. Vrei sa o vezi fericita si fara griji? Plateste-i datoriile si vezi cum i se ridica greutate de pe umeri. E datoria barbatului sa ajute femeia de langa el, numai asa infloreste langa tine. Daca vrei sa o vezi stresata lucrand pe branci langa tine, e problema ta, da-o la altul ca nu meriti
Prietene clar ai fost manipulat, folosit prostit!
Daca nu te opresti acum din tot vei regreta!
Cat de mari sunt acele datorii? Pentru ce sunt facute?
Oare nu cumva vrea sa-i dai tu bani pentru asa-zisele datorii? Ai grija sa nu se foloseasca de tine si apoi ramai si fara fata si fara bani.
Ce calitati asa de mari are ca o iubesti atat de mult?