Momentele astea sunt inevitabile uneori. Cand emotionalul pune stapanire pe tine, e normal sa reactionezi impulsiv, sa plangi, sa ai anumite stari.
Ce ai putea face ca prim pas, ar fi sa incerci sa rationalizezi; sa pui la lucru partea aia din minte responsabila cu logica, planurile, analiza. Spune-ti, sau scrie pe o hartie, mai intai ca s-a terminat, ca ea a ales alt drum ( e ceva concret? momentan da, si nu mai tine de tine, deci scrie!).
Apoi incearca sa te gandesti ce alte probleme ai acum concret: ai job? Ai terminat studiile? ai bani? Ai casa? Ai platit facturile? ce probleme concrete iti vin in cap? Noteaza-le si apoi vezi ce tine de tine!
Apoi ce tine strict de tine, pune pe alta hartie, frumos, organizat incercand sa iti formezi o ordine de rezolvare: incerc mai intai asta, apoi asta, apoi voi putea sa ma ocup de asta etc.
Problemele nu stau in loc pentru ca noi suferim! Iar subconstientul e si mai incarcat de multitudinea detaliilor stranse. Elibereaza-ti RAMul, cum s-ar spune!
Cand vei avea timp, vor fi si momentele in care sa rationalizezi si asupra trecutului au cu ea, dar vei fi mai racorit si vei vedea altfel lucrurile, nu ca acum, cand partea afectiva te conduce si nu lasa partea constienta sa vada bubele. Poate vei rade de cat de fraier a fost ca ai acceptat ca iti facea nu stiu ce gesturi, nu stiu! poate vei ajunge sa stii de ce s-a rupt totul, da rnu acum! Lasa sa treaca niste timp, sa gandesti la rece.
"Am trecut printr-o despartire"
Traducere: i-am dat papucii si acum ma oftic ca ea si-a facut alta relatie.
https://www.tpu.ro/......-taiat-pe/
Fratioare, in timp ce tu plangi si te consumi, ea si-o trage cu altul si se simte bine. Nu merita sa te mai gandesti la ea. Asa cum ti-au spus si altii...trebuie sa iti gasesti pe alta.
E o problemă destul de complicată.
Poate nici nu vei găsi răspuns pe acest jalnic site.
Tot ce povestesti tu seamănă cu trauma de abandon.
Poate nu ai avut suficienta dragoste si atentie din partea parintilor iar in aceasta relatie te-ai aruncat fara un echilibru emotional.
Acum te simti distrus.
Ai nevoie de ea.
De fapt ai nevoie de cineva.
Sper că nu ai ganduri de sinucidere.
Incearcă să nu mai stii nimic de ea si prin efort fizic să nu ai timp de gândire, să nu ai momente in care nu faci nimic, tine tot timpul ocupat.
Te salut, să știi ca nu ești singur, e foarte greu de tolerat ceea la ce te referi tu, mai ales cat de ușor poate fi atins orgoliul nostru de bărbați când vine vorba de partenera/fosta parteneră, te cred ca e greu, doar tu știi ce e în sufletul tău, însă da-ti timp, stai, plângi, descarca-te, fă-le toate astea singur, nu merită nimeni să te vadă plângând, dar să știi ca e important să te descarci, iar după ce simți ca ai stat destul jos, ridică-te și devino o versiune a ta la care nici nu te-ai gândit, du-te la sală, mănâncă sănătos, plimbă-te, caută noi prieteni, o nouă iubită și chiar dacă prima iubire probabil nu se uită, fă-o să se uite la tine cum te uiți tu acum la ea, cu gelozie și cu gândul de ce a pierdut, pe termen lung tu vei avea de câștigat, nu cineva care s-a aruncat în brațele altcuiva după ce s-a despărțit, crede-mă! Dacă cumva simți ca trece timpul și nu poți să ieși din stare și e greu, sunt aici să te ascult și să îți garantez ca va fi bine!