| DoctoruRed a întrebat:

Salutare, am un baiat de un an si 6 luni cu fosta concubină nu l-am mai vazut demult pentru că ambii sunt in strainatate ma simt nelinistit in suflet si tocmai ce avusem un vis in care eram pe un camp deschis cu multa zapada si eram suparat iar la un moment dat aparuse cineva si ca prin magie mi-a pus copilul langa mine țin minte că simteam in somn cum imi curgeau lacrimi știti cumva ce inseamna asta?
va rog sa va abtineti de la mișto-uri este ora 04:00 si nu am somn am inceput pana si munca mai devreme pentru ca nu mă simt bine sub nicio forma

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Parca si tu erai prin Germania.

| DoctoruRed explică (pentru darrio2007):

Am venit de cateva luni în țara

| sierra1 a răspuns:

"am un baiat de un an si 6 luni cu fosta concubină nu l-am mai vazut demult ...si tocmai ce avusem un vis...ce inseamna asta?"

ăăăă, păi n-ai plătit pensia de intreținere, aia e!

| DoctoruRed explică (pentru sierra1):

Vrei dovezi lua ti as fata si ranitii in pl de sclav?

| mihai69 a răspuns:

Înseamnă că îți lipsește.
Contribui măcar în vreun fel la nevoile lui?

| DoctoruRed explică (pentru mihai69):

Pensia alimentara chiar daca nu ne am judecat si mai ma ocup cat de cat de ce are nevoie haine etc

| mihai69 a răspuns (pentru DoctoruRed):

Asta e foarte bine și cu siguranță îți oferă șansa de a-l putea vedea fără grija unor reproșuri.
Trebuie doar să încerci.

| DovleacTurbat a răspuns:

Este durerea din subcontinentul tău. Daca ai posibilități și consideri că ești capabil, lupta în instanță și ia-l la tine.

| sierra1 a răspuns (pentru DoctoruRed):

După ce că NU-ți plătești nevasta să intrețină plodul ce l-ai făcut, mai ești si BĂBĂRAN cu litere mari.

Vai de femeia aia cu unu' ca tine pe-aproape!

| sierra1 a răspuns (pentru DoctoruRed):

~ DoctoruRed: "ma ocup cat de cat de ce are nevoie haine"

Nu așa BĂDĂRANE, dai 25% din venit. Clar?

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru sierra1):

Este 33% din venit dpdv legal happy

| sierra1 a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Rili? ia mai vezi ce zice la Art 529 Codul Civil

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru sierra1):

Mda, o actualizata recent. Acum zice o pătrime pentru un copil și o treime pentru doi. Etc. Senchiuwinking