| elenababy a întrebat:

Sunt convinsa ca vi s-a spus si voua de multe ori: "traieste clipa". Dar ca femeie e bine sa traiesti clipa: azi cu un barbat, peste doua zile sau o saptamana cu altul? Merita sa faci asta pentru acele cateva minute de placere? Sa nu uitam ca totusi chiar daca ai face asta romanul tot are o mentalitate si vei fi considerata ca fiind o femeie usoara...

39 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

De ce trebuie sa traduci"traieste clipa" cu a face sex cu n barbati?

| Flav a răspuns:

Inseamna ca esti o femeie usoara, daca-ti cauti deja scuze si arunci gunoiul in explicatii vanturatice gen: ''romanul tot are o mentalite.'' Crezi ca-n alta parte esti vazuta altfel? Aici nu e vorba de etnie. Si, la urma urmei, daca-ti place si dai totul pentru acele clipe de placere, atunci de ce te-ar mai interesa parerea lumii?
Concluzie: f**-te cu cine vrei, dar nu poza in calugarita.

| elenababy explică (pentru Flav):

Nu sunt o femeie usoara si nu pozez in calugarita! Intrebarea n-are absolut nicio o legatura cu mine, am postat-o doar ca sa vad parerile, reactiile si sincer chiar sa vad daca tu vei raspunde pentru ca ai un anumit stil de a ataca o persoana fara ca sa o cunosti: pui eticheta, o stigmatizezi! P.S. Ma mir ca nu te-ai mai legat de nick-ul meu

| Flav a răspuns (pentru elenababy):

Ieftin modul de-a deghiza totul, sa spui ca pui intrebari ce n-au treaba cu tine. Asa sunt toate, nu? Raspund asa si caracterizez, datorita intrebarilor pe care le puneti, si nu numai de asta, dar dupa aveti obiceiul sa pozati si-n persoane angelice, fara vina. Etichetele sunt ale mele si mi le asum, eu am de pierdut ceva daca sunt eronate, nu tu, nu altcineva. Iar acolo unde vad ipocrizie, falsitate, unde vad mirosinite si curve ce se dau virgine, invelesc vitrina cum vreau eu.

Nu stiam ca pe acest site trebuie sa pun intrebari care au legatura doar cu mine. Se pare ca n-am inteles eu bine si n-am citit regulamnetul cum trebuie. Atata timp cat traim in democratie consider pot sa postez ce intrebare vreau eu, fara sa aiba o legatura cu mine. Nu pozez in niciun fel, sunt asa cum m-am descris saptamana trecuta; insa esti liber sa crezi ce vrei. Explica-mi si mie cum poate fi o virgina curva? daca de exemplu n-a facut in viata ei sex normal, oral si anal. Sa inteleg cumva ca deja m-ai etichetat ca ipocrita, mironosita, falsa si chiar curva?

Am spus ca ma sictiresc curvele ce se dau virgine. Acum, tu ce-ai inteles? Cum te-am etichetat eu, este problema mea. Curva in niciun caz, ca n-am de unde sti cati au intrat sub fusta ta. Desigur ca putem pune intrebari fara sa fim implicati, dar atunci cand expui ''n'' situatii, cu diversi barbati, in zeci de ipostaze, inseamna ca ori iti cauti printul si te ivesti de tot felul de fenomene, ori esti doar o persoana inchisa, incapabila sa-si creeze o relatie, ce-si imagineaza scene de amor si situatii ambigue. In ambele cazuri, nu ma intereseaza, precum nici nu ma intereseaza persoana ta, la ce-ai afisat pana acum pe site.
Drum bun.

Nu imi caut barbatul perfect pentru ca nu exista, nu sunt o persoana inchisa imi place sa socializez. Din pacate pot spune ca am dat in viata mea de niste barbati care m-au dezamagit. Drum bun si tie!

Barbatul perfect este cel care te intelege, te respecta si te place. Il vei vedea perfect abia dupa aceea. Ca si la femei: nu iubesti o femeie fiindca este frumoasa, ea este frumoasa fiindca o iubesti tu.
La revedere.

Iti dau dreptate si sunt de aceeasi parere big grin Bye-bye!

| mgtow a răspuns:

Asa se zic si in cazul baietiilor dar e o tampenie pentru ca se simte aceeasi chestie chiar daca o faci cu o groaza de femei/barbati. Probabil o spun sa-si traiasca viata cat e tanar/a si apoi sa isi gaseasca unul pentru a face o familie numai ca acum in vremurile de azi si cei cu familie au parte de necaz, infidelitate sau cine stie ce belea.

| cuvant a răspuns:

Buna Elena,
Problema nu se pune daca e normal sau nu deoarece definitia normalului nu mai e aceeasi. Ce e normal pentru tine nu e acelasi ce este pentru mine.
Sa revin la intrebare. Parerea mea nu e corect sa traiesti o zi cu un barbat, o zi cu altul deoarece pe termen lung nu o sa stii cui ii apartii. Stimea de sine va scadea si atunci cand nu o sa atragipe unul sau pe altul(deoarece standardele vor fi altele sau vin din urma "tinerele sperante") va fi un dezastru deoarece nu ramai decat cu trecutul. Placerea s-ar putea sa fie la un moment dat buna dar cel mai bine sa fie cu acela care merita acest lucru si sa fie acelasi deoarece de obicei se imprumuta sentimente si alte lucruri emotionale.
Mentalitatea romanului nu e romanului ci a unor oameni care castiga bani de pe urma unui popor care nu gandesc ceea ce vad in jurul lor si nu filtreaza ce l-i se da pe tava.
Multi barbati spun Femeile care se culca cu mai multe femei "sunt curve, paraname" dar sa nu uitam ca barbatii dau bani pentru asa ceva ceea ce inseamna ca isi cumpara placerea care nu o pot atinge oricum cu oferind bani, deci in cateva cuvinte se numeste "Prostituati".
multa bafta

| cuvant a răspuns:

Caddilac du-te la un psiholog ca ia nevoie mare sa te regasesti. Esti un prostituat ca oricare femeie care se vinde pe marginea drumului

| ROB3RT89 a răspuns:

Pai cum sa-ti spun eu tie,parasute sunt pe toate drumurile,rar mai gasesti o fata serioasa! Pana la urma si curva spune ca e virgina, in ziua de azi femeile sunt ceva de genu"Hotu striga hotii"asta sa nu atraga prea mult atentia asupra lor(nu toate)asta sa nu crezi ca generalizez. Poti sa fi tu cea mai sfanta, romanu tot te va critica...Pe scurt,mai bine iti cauuti un barbat cu care sa te intelegi si sa imparti si bune si rele. Daca vrei sa-ti traiesti viata la maxim,distractie placuta si sa ai cati mai multi barbati in pat, e alegerea ta! Apropo, n-ai tu treba de ce zic alti! Sti cum e vorba "Cainii latra ursu merge" deci enjoy of life

| elenababy explică (pentru ROB3RT89):

Imi caut un barbat cu care sa ma inteleg si cu care sa construiesc o relatie. Intrebarea mea n-are aboslut nicio legatura cu mine, eu sunt asa cum m-am descris spatamana trecuta insa se pare ca intrebarea din seara asta mi-a confirmat faptul ca daca doar postezi o astfel de intrebare esti catalogata ca o curva... Foarte "frumos" modul de gandire al multora care nici macar nu se gandesc ca poti posta o intrebare care sa nu aiba legatura cu realitatea si mai ales cu persoana ta. P.S. Este corect: enjoy life!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru elenababy):

Mersi de corectare! Eu nu te-am facut curva nici macar indirect,si am si mentioanat ca nu ma refer la toate femeile, sa nu creada lumea ca generalizez! Daca lumea zice si tu te simti, asta e partea a doua! Dar in viata mea am vazut multe femei postand in fidele si in pisicute blande care abia asteptau sa zgaraie adanc naivi...Eu chiar nu te inteleg, pui o intrebare, toate bune si furumoase.Lumea iti raspunde, dar cat cineva te critica, spui ca nu e pentru tine...Aici chiar nu te intelegbig grin

Ma deranjeaza ca am fost catalogata drept o curva doar pentru ca am postat o astfel de intrebare care n-are absolut nicio legatura cu mine.

Eu nu te-am catalogat ca fiind o curva,nici macar n-am batut apropo-uri acest sens, doar am dat niste exemple in care am si specificat ca nu vorbesc la modul general! Din cate vad eu doar user-ul @caddilac te-a jignit, restul au dat doar exeple.

Ai vorbit la per tu si m-am gandit ca te-ai referit la mine... daca am gresit si am tras o concluzie gresita imi cer scuze, se mai intampla sa gresesc sunt om pana la urma. Probabil tu ai vorbit la modul general si ai folosit acel "tu"

Of of, intelegi totul pe dos! Am specificat pana acum de doua ori ca nu am vorbit la modul general, nu sunt genu superficial sau care sa generalizeze.Citeste cu atentie raspunsurile mele la intrebarea ta, asta sa intelegi mai bine! Daca intelegi gresit, asta este.Eu doar imi exprim opinile.

Inca o data scuze, mi-am dat seama abia dupa ce am postat raspunsul ca am gresit in formulare...sunt cam obosita, asta nu e poate o scuza plauzibila, dar recunosc ca ai spus ca nu generalizezi. Insa ai vorbit la per tu in primul raspuns postat, de exemplu: "Daca vrei sa-ti traiesti viata la maxim, distractie placuta si sa ai cati mai multi barbati in pat, e alegerea ta!" Si nu e generalizata, exact cum ai spus...

Tu ai pus o intrebare,eu ti-am raspuns.Tu ai intrebat daca merita,eu ti-am zis parerea mea si am batutut un mic apropo in sesul pozitiv! Adica daca vrei sa faci parte din genu acela de femei,esti libera s-o faci! Ti-am urat si succes in caz ca te razgandesti, vezi ce cuminte sunt?! Daia e democratie, sa facem ce vremhappy

| ROB3RT89 a răspuns:

Toate intrebarile tale sunt legate de barbati si relati si tot ce are legatura cu acestea! Oare mereu intrebi pentru altcineva si nu are legatura cu tine?! Oare la varsta ta e asa greu sa gasesti raspunsuri la asemnea intrebari puerile? Ma uit la useru @taineamea, ce mult semanati la caracter, ai zice ca sunteti surorismug

Nu cunosc acel user, dar daca tot ai spus o sa caut sa vad ce intrebari posteaza si poate voi reusi sa ma inteleg cu acea persoana daca tot spui ca ne asemanam. Nu intreb mereu pentru altcineva, sunt si intrebari care au legatura cu mine, nu caut raspunsuri pe acest site (le am deja), eu doar cer o parere si vreau sa vad ce raspunsuri mi se dau.

| Ramo80 a răspuns:

Oricum ai fi, lumea te judeca. Am prietene cuminti dar care se imbraca putin mai sexy, sa zic asa, iar cine nu le cunoate deja le pune eticheta, "panarame". Aiurea! Traieste clipa se poate referi la multe lucruri, pur si simplu la o chestie facuta pe moment, o excursie neprogramata, o plimbare undeva, o nebunie frumoasa. Cred ca o viata dezordonata, traita haotic, nu duce la nimic bun. Nu-ti ofera echilibrul psihic necesar unei vieti linistite si linistea sufleteasca dorita. Asta e parerea mea. :*

| elenababy explică (pentru Ramo80):

Lumea te judeca, iti pune eticheta fara sa te cunoasca intr-adevar! Uita-te de exemplu la ce raspunsuri am primit dupa ce ai postat tuwinking

| Ramo80 a răspuns (pentru elenababy):

Pai vezi? Despre asta si era vb. Esti judecat chiar si datorita unor simple vorbe, fara ca cineva sa te cunoasca(sa ma cunoasca) personal. Nu stiu de ce unii s-au gandit ca e vb despre tine, nu vad unde se intelege asa ceva. Dar, ma rog, fiecare cu mentalitatea si felul lui de a-si exprima parerile. Pe mine una nu ma afecteaza cu nimic parerile proaste atata timp cat nu au nici o legatura cu felul meu de a fi. Nu-i mai baga in seama. Pupic!

| Ramo80 a răspuns:

Pt ce ai dat replica asta fara nici o baza? Nu inteleg rautatea ta si nici nu o sa ma straduiesc. Si asa ca o paranteza, am o relatie ce dureaza de mai bine de 8 ani. Nu-ti mai da aiurea cu parerea si nu jigni fara sa cunosti despre ce vb! Daca asta e caracterul tau, nu ai sanse sa pastrezi o femeie adevarata langa tine! Poate de aceea esti si obisnuit cu termenul de "parasuta"! Si inca ceva, nu e problema ta daca am sau nu silicoane!

| Ecea a răspuns:

Ma indoiesc ca sunt atat de dese aceste clipe.
Eu cred ca cea mai usoara metoda de a scapa de ispita, este sa ii cedezi.Insa nu cred ca avem parte de asta zilnic sau foarte des.

Nu prea sunt de acord cu "Merita sa faci asta pentru acele cateva minute de placere? "
Stai putin... ce barbati ai intalnit tu? minute?
Sa fim seriosi,discutam de ore... daca tot facem o treaba, hai sa o facem bine, nu are rost sa pierdem vremea daca nu iese ceva bun din asta.

| elenababy explică (pentru Ecea):

Daca ai fi citit raspunsurile pe care le-am dat anterior celor care au raspuns la aceasta intrebare ai fi inteles ca nu are nicio legatura cu minewinking

| Ecea a răspuns (pentru elenababy):

Nu conteaza despre cine este vorba,raspunsul meu este valabil pentru oricine, eu doar mi-am spus punctul de vedere. :)

PS: Imi place Joe Bonamassa, incearca si melodia happier times
http://www.youtube.com/watch?v=ePsPTWGmR-w
Este geniala.

| elenababy explică (pentru Ecea):

Superba melodia! big grin E pe replay deja in playlist! Multumesc mult! happy

| Natashha a răspuns:

Viata trebuie traita,dar tu crezi ca in ritmul asta vei iubii pe cineva?
Cei avea doar placeri carnale,pupile dilatate de extax si nimic mai mult, doar pentru cateva minute, apoi vei imbatranii cu 3 pisici pline de paduchi.
Ce te intereseaza daca lumea te face curva,toti suntem:vizual,spitual sau trupestehappy. Zbori din barbat in barbat, inteleg e ok, dar pana cand.Asta faci pana pe la 30 de ani,cand vei vrea o familie,dar cu cine? Faza cu "traieste clipa" pentru mine e o tampenie, fiecare moment e special, numai ca trebuie sa vezi cu cine il faci sa fie speial si cand.Romanii habar nu au ce-i aia placere.Se duc in club, beau 2 beri,vin acasa manaca seminte,beau o bere,se uita la un film,merg la serviciu si pe drum vad o multime de fete pe care le considera curve, prostituate, femei usoare si cum vrei tu sa le mai zici.

| elenababy explică (pentru Natashha):

Nu este vorba despre mine in intrebare, nu sunt asa si nici nu-mi doresc. Am avut o discutie in weekend cu niste amici si m-am gandit sa vad si parerea altora mai ales pe acest site big grin

Răspuns utilizator avertizat
| loveyouschatz a răspuns:

Nu prea merita sa faci asa, dar in zilele noastre nu prea mai poti avea o relatie stabila. trebuie sa te mai abtii si de la unele mici placeri

| elenababy explică:

Ce reactie! Intrebarea n-are absolut nicio legatura cu mine, nu-mi doresc sa fiu asa, sunt exact opusul. Sunt surprinsa de eticheta pe care mi-ai pus-o si la ce concluzie ai ajuns tu despre mine in urma unei intrebari postate! Jignesti fara sa cunosti! Bravo tie pentru mentalitatea pe care o ai! Pun pariu ca-ti place ca femeia cu care esti sa aiba experienta, dar cand e vorba de cuvinte imediat sari si spui ca tu nu ti-ai dori o astfel de femeie!

| elenababy explică:

Nu am facut sex de la varsta aia, ci cu multi-multi ani dupa si in niciun caz in vreo toaleta. Si DA, cunosc femei virgine si la 28, 30 si chiar 34 de ani. Nu mersi, n-am nevoie de pupaturi din partea ta! P.S. Nu-i frumos sa jignesti! vad ca ai continuat sa faci asta, desi eu nu te-am jignit, ce sa mai zic...

| elenababy explică:

De ce esti curios cum arat? Sunt o femeie normala. Si da, crede-ma exista femei la 28 ani virgine si unii barbati nu le apreciaza. E normal sa ai dorinte ca esti om si tanar cum spui. Dra de exemplu daca tu ai dorinte nu ti se pare normal ca si o femeie sa aiba? Revenind la mentalitatea romanului e acea chestie ca barbatul are voie si daca umbla cu mai multe e barbat, dar o femeie daca are mai multi parteneri e o curva. Recunosc ca si eu o am...desi am amici care nu gandesc asa si avand o discutie legata de acest subiect si dezbatand ce am expus in intrebare m-am gandit sa o postez si aici ca sa vad ce parere au si alte persoane.

| elenababy explică:

Crede-ma ca ma asteptam sa primesc si raspunsuri de genul celor pe care mi le-ai dat tu, dar repet m-a deranjat ca m-ai facut curva cand nu sunt si m-ai injurat. Daca postez o astfel de intrebare nu inseamna ca sunt curva. In ceea ce le priveste pe celelalte fete sau femei care posteaza intrebari despre sex nu ma pronunt, nu le cunosc, nu ma intereseaza. Vad in fiecare zi ce se posteaza la categoriiile Dragoste &sex si familie & relatii si sunt ingrozita, tocmai de aceea nu raspund la acele intrebari. Eu una la 11-12 ani ma jucam in fata blocului cu prietenii de atunci, nici nu ma gandeam la sex, dar se pare ca in ziua de azi sexul ocupa mintea omului in cea mai mare masura. E pacat pentru ca se duce de rapa totul si tocmai de asta foarte multi ajung depravati. Iti doresc sa intalnesti o fata fie ea virgina, fie care n-a avut decat poate unul sau doi prieteni (si pe care sper sa nu o consideri curva) si care sa te faca sa gandesti altfel, sa te iubeasca si sa o iubesti chiar daca nu esti primul barbat din viata ei happy