Pai, poti sa iti vezi de trebuie. ta sa fii fericita alaturi de Adi si sa ii spui lui Mircea ca ai dori sa fie intre voi doar o relatie de amicitie.Cred ca ar fi cea mai buna solutie! Pe Mircea trebuie sa il uiti daca totusi te`ai impacat cu 
Adi
.
Mdea.![]()
Si nu uita ca nu dragostea care pretinde un anumit baiat ca TI`O DARUIESTE, nu poate fi dedicata doar printr`un sms
Bft.

Ramai cu baiatul pe care il iubesti. Daca vrei sa fii fericita langa Adi stai cu el si asa uiti de Mircea.
					Mai  intai  intrebarile: 1)Mircea  este  major? 2) Te-ai  gandit  un  moment  ca  poate  nu  Mircea  este  tatal  copilului, si  ca  acea  fata  a  instenat  totul? 3) Daca  inca  mai  simti  ceva  pentru  mircea  dc  vrei  sa  fii  cu  ady? 
Acm  sfatul:  Yo  zic  sa  ii  raspunzi  lui  Mircea  la  sms-uri,  sa-in   spui  ca  totul  s-a  terminat (daca  asta  vrei),  sa-l  intrebi  ce  mai  face  si care  mai  este  viata  lui,  dupa  care  vei  putea  pur  si  simplu  sa-i  spui  ca  vreti  sa  ramaneti  amici  insa  daca  u  simtin   ceva  pentru  el  nu  ascunde  asta!  spune-i  direct  in  fata  ca  inca  simti  ceva  pentru  el,  dar  din  cauza  a  ce  s-a  intamplat,  esti  suparata  pe  el
Asta  trebuie  sa  faci!(PAREREA   mea)

Cu timpul il vei uita pe mircea, asta daca e si ady langa tine. Explica-i toata situatia care a fost si incearca sa-i arati cat de mult ti la el...
Fara sfaturi rautacioase, a? Adica ai o relatie de 4 ani, cu toate bune si frumoase iar tu te indragostesti de altcineva? Bai... ahh, beah! Ma abtin! Pa mah, pa!
					Daca spui ca esti atat de sigura de dragostea lui adi ramai cu el si aveti grija ca sa zic asa unul de celalalt si cu mircea nu stiu ce sa zic adica ma gandesc ca nu are rost sa te desparti de adi cu care ai o relatie de 4 ani pentru mircea care iti spune t iubesc sau asa ceva intr-un mesaj

Nu  ca  i-as  lua  apararea,  insa   are  dreptate!  Daca  eu  m-as  indragosti  de  cineva  in  timp  ce  sunt  cu  mihai, nu  ar  trebui  sa  ma  judece  nimeni  pentru  ca  nu  ii  poti  porunci  inimii! Daca  ea  vrea  sa  stea  cu  mircea  desi  este  cu  ady,  este  trebuie  NOASTRA?  Nu  avem  dreptul  sa  o  judecam  plus  ca  ar  trebui  sa  ne  punem   in  situatia  ei! Va  mai  rog  si  eu  inca  o  data, va  rog  nu  faceti  comentarii  rautacioase,  si  pls, nu  o  judecati!  Iar  in  legatura  cu  intrebarea,  eu  tot   cred  ca  trebuie  sa  vb  cu  mircea! Este  pentru  binele  TUTUROR! 
P. S.: Nu  vreau  sa  se  supere  nimeni  pe  mine  pentru  ce  am  zis  mai  sus, dar  chiar  m-am  pus  in  situatia  ei  si  credeti-ma  ca  nu  ii  este  nici  ei  usor  chiar  daca  voi  nu  ganditi  asa(unii)