Ce sa-i zici? Ca ai tot incercat vreme de un an sa i-l furi?
Nu prea cred ca are rost sa faci asta, o sa iesi si tu prost din asta, si ti faci pe amandoi dusmani. Cel mai bine este sa eviti orice relatie cu el, indiferent daca el este cu ea sau se desparte de ea (era bine ca sa faci asta de la inceput, sa nu ai o relatie cu cineva in situatia lui). De ce si daca se desparte de ea? Pai, vrei sa ajungi in situatia in care e ea acum?
Fi tu categorica. pune piciorul in prag>cauta ti un alt baiat. El bate la 2 ciocane. Tie ti ar placea daca ai pati la fel fara sa stii? Hai nu te mai lasa pacalita. LUi ii place situatia ca are 2 [pe care sigur doar le foloseste] iti place asa? Gindeste te bine si rupe acea''' relatie'''''' fi o adevarata femeie
Pune-i ultimatum. Ori o lasa pe prietena sa si te oficializeaza pe tine ca singura si unica iubita. Ori il parasesti definitiv.Si daca nu este de acord ar fi bine sa il lasi, nici nu stiu cum ai putut rabda ca iubitul tau sa mai aiba o prietena.
Eu zic sa iti vezi de viata ta, e treaba lui ce face, chiar daca tu ai trecut prin asta, nu e nici cealalta fata atat de inculta incat sa nu-si dea seama singura... Daca el continua sa te caute, ameninta-l ca ii spui prietenei lui. Vezi ce zice, iar in functie de situatie...
Nu ii arata frica, fii indiferenta, asta doare cel mai tare!
Multa bafta, sper sa revii la normal
anaad2011 întreabă:
Joeytribbiani123 întreabă: