Nu cred ca maicata are o vina sant cazuri in care femeia e batuta si inselata dar tot il iubeste pe nenorocit, in casnicie se accepta atat deciziile partenerului cat si ale partenerei ca sa fie bine. mama ta are dreptul sa stie sa nu traiasca in minciuna asta ca a fost inselata. Daca era serios el baga divort inainte sa fie un inselator.
Nu poti decat sa accepti situatia. Cel mai bine pentru tine este sa incetezi sa te mai consumi si sa-ti vezi mai departe de ale tale, pentru ca fiecare are drumul lui, din pacate nu poate nimeni sa aleaga in totalitate ce si cum sa se intample lucruril din viata lui. Cu siguranta si tatal tau are o explicatie, si mama ta - fiecare are propria lui viziune, de asta incearca cat poti de mult sa te detasezi si vei vedea lucrurile intr-o alta lumina. Sunt copii care nici macar nu au tata, sunt copii care nu au nici un parinte si ei accepta situatia pentru ca nu au ce face. Nici tu nu ai ce face decat sa fii puternic, increzator si sa inveti ceva din aceasta lectie oferita de tatal tau.
Toate bune iti doresc!
Mihai, te sfatuesc saai o discutie ca intre barbati cu tatal tau.Tocmai ca il vezi ca un model ( sper ca el stie asta ), ii rogi sa renunte la acea femeie.
In general barbatii trecuti de 50 ani se afla in acea perioda de ratacire. Poate acea femeie l-a imbrobotit cu cine stie ce.Sunt femei care stiu sa manipuleze barbatii, care umbla dupa banii barbatior fara macar de avea sentimente.
Nu dispera... poate tatal tau va renunta la acea femeie si se va intoarce la familea lui.
Daca o insala pe mama ta nu inseamna neaparat ca nu o mai iubeste sau ca nu tine la voi. e usor sa gresesti, dar e greu sa-ti indrepti greseala. vorbeste cu el si spune-i sa fie sincer cu tine.
Prietene,daca esti baiat si ai 17 ani banuiesc ca ai vorbit cu tatal tau despre fete,fostele lui "gagici",ce facea el, etc.
Timp de doi ani, de cand tatal tau are o aventura cu alta femeie, ti-a lipsit ceva, ai simtit lipsa banilor(daca spui ca el va sustine financiar).
O mare vina in treaba asta o are si mama ta! ..vei vedea cand vei fi un barbat insurat cum ai vrea tu sa-ti fie sotia si ce vei face daca ea nu va fi cum ai vrea tu!
Probabil ca mama ta nu stie. Daca nu stie, nu ar avea rost sa-i dezvalui tu chestia asta.Vezi-ti de scoala, tu ai toata viata in fata.
Incearca sa fii cat mai mult posibil independent, fara sa depinzi de mama ta si nici de tatal tau.O sa-ti fie mai bine!
Mult noroc!
Da,el de doi ani nu ne-a scos odata in oraș,la un restaurant, ce sa mai zic de vacanta de vara...el a fost cu ea in Austria, Italia, Bulgaria, zicand ca are treaba cu serviciul
Imbarbateaza-te,termina-ti studiile si indeplineste-ti visele!
Vei avea ocazia sa ii oferi mamei tale o viata mai buna!
Ba ce bulangii sunteti, cum judecati voi pe mama baiatului asta fara sa stiti cum sta treaba, la prima vedere mie mi se pare ca vina o are tatl lui, cand a facut juramantul la biserica a zis ca vor fii impreuna si la bine si la rau deci...trageti voi concluzia daca aveti capacitatea
P.S ma refer la astia care dau vina pe persoana care nu a inselat
Nu judeca..inainte sa stii toata povestea. E adevarat, infidelitatea nu are nici o scuza, dar cu toate ca e tata si sot, e si barbat. Are slabiciuni, si defecte. Incearca sa eviti sa il ataci direct, si sa discuti cu el, fie si pentru a-i explica cat te-a ranit tradarea lui. Absolut, trebuie sa fi alaturi de mama ta, dar nici nu iti asuma resonsabilitati morale dincolo de capacitatea ta. In fond, ai doar 17 ani. Roaga-te mult si gandeste obiectiv. Multa bafta!
Asta e situatia, incearca sa fii mai independent., esti aproape adult, cam e cazul. Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui mamei tale totusi...
Te-ai gandit bine. SI eu as fi procedat la fel. Imi pare rau pentru tine. Imbarbateaza-te si fi alaturi de mama si de sora ta. Invata ca sa le poti ajuta din punct de vedere financiar si moral. Si nu mai plange, o sa fie bine. Dupa un timp o sa-ti treaca.
Imi pare rau de tine si de mama ta. Daca tatal tau detine banul, poate ca amanta e doar o lipitoare... discuta cu el.
Mama ta stie?
Si eu am patit la fel... mai bine spune-i mamaei tale pentru ca tot o sa afle
si o sa fie mai greu pentru ea cand va afla ca fiul ei stia si nu i-a spus ..Incearca sa iti sustii mama
. Cand parintii mei s-au despartit am fost suparata dar stiam ca asa e mai bine. dupa accea am incercat sa profit din urma acestei situatii(stiu ca nu e frumos da na.) asa m-am facut cu un bichon.laptop nou.telefon nou etc...Totul trece cu timpul.
sper ca te-am ajutat.:*
Nu am avut rabdare sa citesc toate raspunsurile, dar iti voi spune ceva sincer: tatal tau este un GUNOI! Iar tu trebuie sa fii alaturi de mama ta, sa o sprijini mereu. La taica'tu (daca mai poate fi numit asa), gandeste-te doar ca la o sursa de bani, atat! Cand vei fi tentat sa il ierti pentru ce v-a facut, gandeste-te cat de nenorocit a putut fi sa va minta si sa mearga cu o "parasuta" (nu poate fi numita femeie amanta lui) in vacante scumpe. Este demn de tot dispretul din partea ta. Oricum, capul sus! Fii tare! Toate trec!
Dificila situatie
..eu zic sa vorbesti cu tatal tau meriti o explicatie in care sa isi justifice fapta... daca nu problema asta o sa te framante mult timp