Nu, nu îmi plac câinii (deloc, sub nicio formă).
Pe de altă parte, chiar dacă animalul din filmare "pare" să se simtă bine, proprietarul său l-a scos în public tot pentru bani sau faimă.
Foarte dragut!
Idem @gbrltdr. Cat timp e o distractie pentru amandoi, e Ok. Iar in acest caz cainele pare sa se simta bine.
Frumos dans!
Multumim pentru postare!
Anna Karenina, pot sa te rog sa imi explici cum ai ales ca, la numele unui roman celebru, scris de un rus, ai ales sa iti pui un avatar - o poza din filmul "Pe aripile vantului", ecranizare a romanului omonim, dar din cealalta jumatate a globului?! Multumesc!
Superb numar de dresaj. Amandoi trebuie felicitati pentru munca in comun. Nu este usor pentru niciunul dintre ei. Atata timp cat acest lucru este o distractie pentru ei este minunat. Nu-mi plac oamenii care exploateaza calitatile animalelor pentru bani.
Ador cainii. Superb dans, extraordinar caine, dar ma intreb oare cate ore, zile, sau poate chiar luni de munca au fost necesare pentru cele trei minute de dans? Sper sa-l fi recompensat pe masura, cu multa, multa dragoste si grija.
Tie si tuturor iubitorilor de caini, va recomand cu caldura un film emotionant - Hachiko, a dog's tale.Am plans pe toata durata filmului.Cei care il vor viziona, vor intelege.
Imi plac aia foarte mici sau aia total inofensivi. sau aia in lesa, cu botnita. simpatic golden retriever-ul.
Dansul mereu va fi exprimarea noastra cea adevarata, cea in care nu iti e frica de nimic, iar cainii sunt prietenii in care avem cea mai mare incrdere, carora le putem spune tot.
Imi plac amandoua, este frumos ca un animal poate fii mai destept decat un om
de obicei, oameni cred ca sunt ei mai destepti decat cainii dar de multe ori e invers! Minunat! Ce sa zic mai mult?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aplauze! (nu stiu semnul
)
Acum am inteles de ce ne intrebi daca ne plac cainii si dansul![]()
![]()
E ata de dragut acel catel. M-a impresionat complet. Nu am vazut niciodata un caine atat de talentat si de frumos. Cred ca acel catel este Golden Retriever (rasa mea preferata)![]()
Uite ceva despre el:
Golden Retriever-ul este un companion plin de viaţă şi afectuos cu o personalitate calină. Dacă nu ar fi de talie medie, Golden Retriever-ii ar fi „căini de poală" (lapdog). Deşi, în general, nu este un câine gălăgios, acest animal de casă anunţă sosirea vizitatorilor. Foarte uşor de educat şi dresat, Golden Retriever-ul este întotdeauna răbdător şi gentil cu copiii. Sunt loiali, drăgălaşi şi doritori de a face mereu pe plac stăpânului.
Prietenos cu toată lumea, inclusiv cu alţi câini, Golden Retriever-ul are instincte diminuate de câine de protecţie. Deşi e puţin probabil să atace, Golden-ul este un câine de pază bun, lătrând sonor în cazul apropierii vreunui străin. Acest câine trebuie să fie în permanenţă în centrul atenţiei oamenilor pentru a fi pe deplin fericit. Dacă este izolat de oameni sau lăsat singur perioade lungi de timp, Golden-ul poate deveni răutăcios şi neascultător. Pot fi exuberanţi şi distrugători când se plictisesc. Printre talentele Golden Retriever-ului se numară: vânătoarea, luarea urmei, recuperarea diferitor obiecte, detectarea narcoticelor, îndrumarea persoanelor cu handicap (orbi, surzi etc.), agilitatea şi perspicacitatea. Sunt foarte buni câini inotători.
Golden Retreiver-ul este un câine inteligent şi foarte uşor de dresat. În afară de faptul că sunt vânători excelenţi, aceasta rasă a fost antrenată pentru a acompania persoanele invalide (câini-călăuză pentru orbi). Golden Retriever-ii sunt, de asemenea, utilizaţi pentru detectarea drogurilor şi în acţiunile de căutare şi salvare.
Dupa ce am citit si eu asta,mi-am dat seama cum a putut acel caine face asa. Sa iti spun drept, am un caine maidanez,dar,cand acesta va muri,imi voi dori un Golden Retriever. Adooooor rasa aceea.
Dar ca sa mai spun ceva despre acel vidoeclip:
Este un caine minunat si impresionatnt. Cand te uiti la el, cu cata fericire 'danseaza si se misca' iti incalzeste sufletul.
Pa, pa.
Ce super e:X:X:X.Cred ca ia luat ceva timp stapanului sal invete sa danseze.Deci e super
fetitaCUPiscoturile întreabă: