Tiparul nu are nici o legătură. E o iluzie sa crezi ca daca se nimeresc tiparele, un bărbat nu se mai simți atras de nici o alta femeie.
Toti avem o natura pacatoasa, adica înclinație spre lacomie pentru mai multe persoane. Fidelitatea nu e instinctiva, e o alegere. Sunt fideli cei pentru care fidelitatea e valoare, sunt convinsi ca acesta e planul bun al Creatorului, singurul care afuce fericire pe termen lung. Am citit de un star de muzics australian care a fost intrebat-chiar asa mult v-ati iubit sotia ca desi ati fost asaltat de admiratoare i-ati ramas totdeauna fidel? Raspunsul lui a fost. - Eu i-a promis la casatorie ca voi fi fidel iar eu sunt un om de cuvant in toate domeniile.
Sotul meu e un bărbat credincios, il iubeste pe Dumnezeu si doreste ca Dumnezeu sa fie bucuros ca El e un sot de dedicat sotiei asa ca alege sa nu se uite nici pe net nici pe strada dupa altele. Nu are legătură cu atracția, cu tiparele ci daca vrei sa alegi sa fii fidel sau nu.
Nu trebuie sa pui la suflet daca iubitul tau se mai uita si la altele devreme ce o face cand nu este cu tine! Asta nu inseamna ca pe tine nu te place sau nu te iubeste ci asa este felul barbatilor, le place tot ce este frumos ochiului! Devreme ce nu te-a inselat nu trebuie sa-ti faci griji, daca te va insela atunci e altceva. La fel ai putea sa fi geloasa si daca se uita la filme pentru adulti...
Noi barbatii functionam altfel, daca ne uitam si la altele asta nu inseamna ca pe cea de langa noi nu o placem sau nu o iubim ci pur si simplu asa ne alimentam fanteziile. Toti barbatii au fantezii si cu alte femei, ca asa suntem noi, nu trebuie sa-ti faci griji din cauza asta. Daca te iubeste te va iubi impreuna cu toate fanteziile lui, dar daca il cicalesti spunandu-i: cum ca asta dovedeste ca nu te iubeste si alte scenarii asemanatoare se va plictisi de gelozia si cicaleala ta si va pune capat relatiei. Asa ca daca iti arata ca te iubeste si iti demonstreaza asta mereu ca tu esti aleasa lui stai calma si nu mai fi geloasa pe poze pentru ca acum stii si motivul de ce face ceea ce face!
Sa fie intr-o relatie cu tine si sa salveze video-uri cu femei? Doamne fereste, ar zbura pe geam. Este dezgustator si este micro cheating. Te mai si minte pe fata. Clar ca el iti spune ca nu este atras ca tu sa nu iti faci ganduri. Multi barbati fac acelasi lucru, spun ca nu le place X si Y, dar in realitate saliveaza dupa acele lucruri.
Nu uita,, If he still looks at the menu, he's still hungry''
Atatia barbati te-ar aprecia de 100 de ori mai mult iar tu stai cu dezgustatorul asta. Alege-te pe tine, alage-ti fericirea
De ce mai sunteți împreună? Fă-ți bagajul și pleci mai departe!
Când trupul predomină o relație, acea relație nu are nici un viitor!
Găsește pe cineva care te vrea suflet, trup și sex, dacă vrei să fie o relație serioasă de lungă durată!
Esther100 întreabă: