Multa vreme am refuzat sa socializez deoarece pierdusem o prietenie de 5 ani in care chiar am crezut.Acum un an am inceput sa folosesc twitch si ulterior sa intru pe discordul unor persoane cu care am rezonat.De acolo am ramas cu o prietena si un prieten, dar tin sa mentionez ca nu a fost totul roz de la inceput, am dat si de oameni toxici dar here i am. Calitate nu cantitate cum s-ar spune.Si da este super sa ai prieteni, sa ai cu cine sta la o barfa, sa dai share la un meme, la un tiktok si sa razi cu ei.De asemenea noi seara ne jucam pe pc diverse jocuri cum ar fi Palia, Roblox, R.E.P.O. Stiu ca o sa ziceti acum ca roblox e de copii, dar la ce jocuri horror au bagat deja incep sa cred ca nu se mai joaca copii acolo. Anyway ai grija de tine.
Am multe cunostinte, dar putini prieteni adevarti, pe care ma pot sprijini oricand.
Da, am prieteni. Prieteni reali si adevarati, nu de o cafea. Cine spune ca are "multi prieteni" are doar cunostinte.
Prietenul te asculta, te ajuta, iti arata unde gresesti si te indruma. Nu iti canta in struna. Pune umarul la treaba daca ai nevoie, dar si tu faci la fel pentru el. Neconditionat! Da, de ce nu, stai si la o barfa cu el.
iPetraAnime întreabă:
anonim_4396 întreabă: