| Al3xandra95 a întrebat:

Voi dacă ați fi profesori și un elev v-ar trage de păr cum ați privi acest gest?
Vorbesc strict de același se* (profesor-elev, profesoară-elevă) și de o relație gen fostă profă-elevă. Nuu vă gândiți la altele, please!

La prima vedere, pe mine una mă măgulește gestul, elevei mele de anul trecut, cu care mă întâlnesc anul acesta în clasă când eu termin orele și ea vine că începe orele și mai văzându-ne prin clasă, mai râdem, mai glumim happy și mai mă trezesc cu câte un fir de păr din cap tras în glumă sau în joacă, aș dori să cred eu laughing)
Dar voi cum ați privi un gest de genul?
Cum spuneam, pe mine una, mă măgulește că îmi dă senzația de apropiere maximă cu elevii mei, de o încredere deplină, dacă un elev îndrăznește să fie atât de deschis, apropiat și glumeț cu proful lui, însă uneori parcă mă gândeam totuși la relațiile profesori-eu elev. Eu una nu aș fi îndrăznit niciodată să mi trag profa, învățătoarea sau educatoarea de păr chiar și de mi-ar fi fost ca o soră.
Deci cum să privesc gestul fetiței? happy

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand iti permiti sa razi si sa glumesti cu elevii, apai nu te mira ca te trag de par, fiindca tu le-ai arata ca esti de-a lor, de aceea te si trateaza asa.

Nu-i nimic de magulit in acest comportament, dimpotriva, este de raportat la conducerea scolii, dar asta inseamna ca trebuie sa-ti raportezi si comportamentul tau total neprofesional, de a rade si a te trage de sireturi cu copii pe care in loc sa-i inveti, preferi sa te joci cu ei.

| angel6lust a răspuns:

Eu dacă aș fi fost prof. nu aș fi permis în primul rând elevilor mei să mă tragă de păr. Da` no, de ce nu-i pun și pe deținuții de la pușcărie să-mi facă împletituri! rolling on the floor