| TheDeNyDp a întrebat:

Bună, sunt eleva într-o școală de la sat și as vreau sa ma mut la o școală din oraș sa fac clasa a 8-a acolo pentru ca la școală mea se fac multe discriminări. Învăț destul de bine, anul acesta am luat locul 1 cu media 9.71.
Credeți că e bine? Mulți mi-au spus ca va fi greu cu naveta etc.
Dar eu știu ca la învățat pot mai mult dacă sunt și profesori corecți.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Vanessika a răspuns:

Din partea mea, muta-te fără sa privești înapoi. Nu o sa fie ușor, dar merita sa încerci, plus că, probabil, îți va fi mai bine pentru la anul și poate va fi mai ușor și cu liceul. Naveta este, într-adevăr, foarte obositoare, dar dacă îți organizezi timpul cum trebuie, totul va fi bine. Să înveți în continuare, indiferent de ce fac alții. Mult succes!

| TheDeNyDp explică (pentru Vanessika):

Mulțumesc pentru încurajare!

5 răspunsuri:
| isemilia a răspuns:

Da, va fi bine, nu iti face griji. Daca ai petrece prea mult timp pe drum poti sa beneficiezi de un loc la camin. (anumite scoli au acest avantaj)

| TheDeNyDp explică (pentru isemilia):

Mulțumesc pentru răspuns, ma ajuta mult!

| Dima_Alin_1998 a răspuns:

Imi cer scuze daca o sa te descurajez, dar vreau sa-ti spun adevarul! Naveta este foarte obositoare, daca nu reusesti sa locuiesti in timpul parcurgerii anului scolar in oras. Si ar trebui sa te gandesti ca la anumita scoala unde o sa te muti exista sanse sa dai de acelasi gen de persoane, discriminatoare. mai ales ca o sa fii noua intr-o clasa terminala. Iti recomand, personal, sa ramai unde esti, nu-i baga pe cei care te jignesc in seama. Peste tot este lume rea, mai ales generatiile astea noi.
Don`t give up! Good luck!

| TheDeNyDp explică (pentru Dima_Alin_1998):

Mulțumesc pentru răspuns, ai dreptate în privința asta. Eu am un frate mai mare care a fost în aceeași școală cu mine dar acum e la liceu la oraș și acolo învață foarte bine, a luat locul 2 spre deosebire de școala de la sat, unde abia primea mențiune. Și fratelui meu i-au spus mulți ca va fi greu, singurul dezavantaj este ca trebuie sa facă naveta. Pe mine nu ma deranjează naveta acum, probabil ca dacă am sa ma mut am sa regret dar vine evaluarea de clasa a 8-a și eu cred ca as putea sa iau notă mai mare dacă am sa ma mut. Încă ma gândesc ce sa fac. Mulțumesc ca m-ai ajutat cu părerea ta.