Sa o platesti. Esti obligat sa cunosti legea, iar necunoasterea ei nu te absolva de consecinte. Stii ca asa sustin si refugiatii musulmani, ca nu stiau ca este ilegal sa violezi femei, ei credeau ca daca un barbat vrea sex, e normal sa si-l procure pe orice cale. Nici tu nu stiai ca nu e legal sa furi filme si ca persoanele care le fac traiesc din banii obtinuti din comercializarea lor. De fapt nu ti-a pasat sa te informezi, fiindca e la mintea cocosului ca asa ceva e ilegal. e ilegal si in Romania si oamenii normali nu o fac nici aici, chiar daca pedepsele sunt, deocamdata, mai rare. Plateste amenda si nu mai fura altadata. Intotdeauna cand faci un gest, verifica daca este legal, este obligatia ta.
Da ai mare dreptate asa este nu pot sa spun in fata legii *Nu am stiut * dar problema este ca nu poata sa dovedeasca ca eu am fost in acel moment la calculator si am faut asta pe mine ma intereseaza cum rezolv aceasta problema si daca este cineva care a mai facut asta fara sa plateasca acesti bani cred ca este o suma frumusica )...
Daca calculatorul e pe numele tau, nu conteaza cine a fost in fata calculatorului. Este o suma mare, dar si greseala e mare. Sincer, cred ca ar trebui sa fii mult mai ingrijorat de faptul ca ai furat, asta spune multe despre tine ca persoana. banii ii platesti, ii castigi inapoi, conteaza mai putin. dar tu vei ramane mereu patat de furtul asta, ceea ce este mult mai grav. nici 900 de milioane de euro nu te vor mai putea spala vreodata
Da am aflat ce trebuie sa fac sa vorbesc cu un avocat
Succes, o decizie buna sa vorbesti cu un avocat cand ai probleme cu legea Nu stiu cat de utila este in situatia ta. Probabil vei incheia priun a plati amenda si a mai plati o suma la fel de mare sau mai mare avocatului.
Esti aici sa ma ajuti sau...sa ma critici, si sa imi porti ghinion?
Sa te ajut, iar singurul ajutor pe care il poti primi este un sfat acre sa te faca sa vezi ca ai facut un gest foarte grav si ca ar trebui sa suporti pedeapsa si sa tragi invatamintele. Cei care iti spun ca nu e mare lucru sau te invata ca nu ar trebui sa te supui pedepsei meritate iti vor de fapt raul si iti vor purta mare ghinion in viata, fiindca urmandu-le sfatul, vei trece la infractiuni din ce in ce mai serioase, convins fiind ca legea este dupa bunul tau plac si pedeapsa optionala. Iar la un moment dat, va fi prea tarziu sa te mai gasesti in momentul asta: cel in care poti intelege greseala, o poti plati si poti din nou ridica fruntea si deveni un om cinstit.
Daca planuiesti sa te mai duci in Germania, plateste-o, daca nu da-i in bip-uri!
Da ce greșeală mare, bă, să descarci un film de pe net )). Nu e ca si cum 95% cel putin dintre oameni fac chestia asta. Da, într-adevăr ar trebui să fim pedepsiti si cu decapitarea pentru asta
Nu, doar cu o amenda suficienta care sa ii permita autorului sa traiasca decent din munca lui (stiu, absurda idee, ala ar trebui sa munceasca gratis si sa moara de foame)
Avocatul nu te va ajuta mare lucru, el iti va sugera decat sa iti platesti amenda lunar in rate.
Si eu locuiesc in Germania, cu toate ca stiam ca de a copia un film ori un program ori un joc este interzis prin lege. Amenzile pot fi intre 600-1000 euro, tu ca stiai ori nu, trebuie sa o platesti din moment ce ti-a venit acasa. Pe germani nu ii poti fraieri cu una-cu doua!
Data viitoare ai grija ce vei face!
P.S. Un film la dvd, in oras nu costa mult. Mai bine dai un ban, decat sa iti iei o amenda usturatoare!
Tu de vpn ai auzit? Program gen tunel bear sau HideMyAss? Macar intra si tu de pe wifi furat sau ceva sa platesca vecinii. Daca ai patit plateste. Interesant ca legea ACTA nu a fost votata nicaeri in lume dar se aplica fara ca noi sa stim... Nimeni nu va inchide torentele cu toate legile lor. Plateste un vpn si tu si fa-ti de cap, mai bine 5$ la vpn decat 915 la stat.
FulgerInfinite întreabă:
CMV1993 întreabă: