TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
vladutz1594
în 5 Iunie 2020 | vladutz1594 întreabă:

Caut si eu un film istoric cu vrăjitoare pe care nu îl găsesc deloc! Este vorba de un vrăjitor bătrân care îl învață pe un băiat tânăr magie si despre niște vrăjitoare din...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Anonim1447799
în 5 Iunie 2020 | Anonim1447799 întreabă:

Buna, am văzut acum ceva timp un film era vorba despre o fata virgina. Filmul începe cu ea la o petrecere și e provocată sa se dezvirgineze cu un obiect, după asta ea începe sa învețe ce e sexul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RazvanFlorea1993
în 5 Iunie 2020 | RazvanFlorea1993 întreabă:

Cum se numește filmul cu doi prieteni care merg prin deșert și ajung să fie îngropați în nisip până la gât, iar unul dintre ei este pe punctul de a fi mușcat de un șarpe, însă acesta mușcă...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iunie 2020 |

Buna, stie cineva cum se numea emisiunea de dupa "brigada mobila" cu Sorin Ovidiu Balan din 2014 de pe Antena Stars? Helpp

1
Răspunde Raportează
Babygirl90
în 4 Iunie 2020 | Babygirl90 întreabă:

Caut un film cu o familie care se muta si merg cu masina la noua casa, pe drum evită un accident si cand ajung in noua casa descopera ca este bântuită de o familie. La sfârșit de fapt accidentul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie 2020 |

Ar trebui sa ma uit la serialele alea animate clasice? Seriale gen simpsons, rick and morty, family guy, american dad. Mai sunt bune de urmarit si azi? In genul sa le incepi de la 0 ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
andrei900bos
în 4 Iunie 2020 | andrei900bos întreabă:

Serial asemanator cu teen wolf?

3
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 4 Iunie 2020 | StrongHeart întreabă:

Salut,imi spuneti niste filme bune cu jafuri bancare? Mersi

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iunie 2020 |

Recomandați- mi un film sau serial pe Netflix de acțiune și/sau SF. Am urmărit John Wick și mi- a plăcut. Ceva care să nu fie foarte vechi dacă se poate. După 2008 ar fi perfect. Sau dacă...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Nedelcu_Cristian_2001
în 3 Iunie 2020 | Nedelcu_Cristian_2001 întreabă:

Salutare. Am văzut că unele filme Marvel (si nu numai) sunt pe Netflix, dar mie nu îmi apar. Cum as putea sa le vad?

4
Răspunde Raportează
Yusuke16
în 3 Iunie 2020 | Yusuke16 întreabă:

Salutare. Ieri, 2 Iunie, ce episod din Dragoste de tata (Benim tatlı yalanım) s-a difuzat pe Antena 1? Stiu ca se difuzeaza in reluare.

1
Răspunde Raportează
Andreigrgd
în 3 Iunie 2020 | Andreigrgd întreabă:

Am o întrebare legată de the flash(serialul). Dacă Eoboard Thawne în sez 1 a luat corpul lui H.R și la finalul sez 1 a murit(Eoboard Thawne). Cum în sez 2 H.R a devenit Reverse flash e ceva sosie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ionut659
în 3 Iunie 2020 | Ionut659 întreabă:

TPU filme bune românești asemănătoare cu Miami Bici? Să fie pe NETFLIX

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iunie 2020 |

Sergiu Nicolaescu sau Cristian Mungiu?

6
Răspunde Raportează
Akliss
în 3 Iunie 2020 | Akliss întreabă:

Imi recomandati si mie niste filme de pe Netflix, va rog. Nu stiu ceva ce pentru voi a fost "epic", v- a placut enorm, numai sa nu fie de dragoste, SF, Thirller, Horror, Suspans, Actiune,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AnonimMareMareMare
în 2 Iunie 2020 | AnonimMareMareMare întreabă:

Filme care sa aiba Agartha ca subiect? Sau cel putin cu acelasi inteles, o lume subterana gasita de oamenii de deasupra? (Agartha fiind lumea de care se spune ca se afla in centrul planetei)

8
Răspunde Raportează
IoanaMaria12345678910
în 2 Iunie 2020 | IoanaMaria12345678910 întreabă:

Vreau și eu filme sau seriale turcești de dragoste frumoase sau sau filme normale de dragoste/cu adolescenți in conflict cu părinții! Pup

1
Răspunde Raportează
frafafafaf
în 2 Iunie 2020 | frafafafaf întreabă:

Acum vreau sa ma adresez persoanelor mai mari ca mine cu vreo maxim 5 ani eu acum am 13 si vreau sa va intreb ceva. Nu mai stiu in ce an dar stiu ca era inainte de 2016 dar pe CARTOOON NETWORK...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2020 |

Care credeți că a fost/este cel mai bun regizor român de filme?

4
Răspunde Raportează
ionutbaa2723232
în 2 Iunie 2020 | ionutbaa2723232 întreabă:

Salut, îmi puteți recomanda seriale cu supranatural gen lucifer, Grimm etc am Netflix și nu stiu la ce serial sa ma mai uit.

3
Răspunde Raportează
Jus7t
în 2 Iunie 2020 | Jus7t întreabă:

Voi la ce documentare v-ați uitat și le recomandați?

8
Răspunde Raportează
Felicia97
în 2 Iunie 2020 | Felicia97 întreabă:

Buna, (cei din 1996- 2002 poate tin minte si o sa ma ajute) pe minimax era un desen animat despre o fata roscata, impletita in 2 cosite, care traia parca cu matusa acesteia. Tin minte intr- un episod,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Popa482
în 1 Iunie 2020 | Popa482 întreabă:

Îmi puteți recomanda niște seriale de comedie pură? Ceva de genul serialului Mrs Brown's boys.

2
Răspunde Raportează
Ioana1703
în 1 Iunie 2020 | Ioana1703 întreabă:

Buna ziua! Serialul *Prodanca si reghe - pretul succesului* nu se mai difuzeaza la televizor? Am văzut și pe clicksud e bagat numai pana la episodul 9.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2020 |

Hey, m- am uitat recent la un film pe Netflix doar ca acum nu mai stiu cum se numea. Era vorba despre o nava spatiala construita de oameni care a fost data disparuta acum ceva ani, iar un echipaj a reusit...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2020 |

Pentru voi ce conteaza mai mult cand vedeti un film sau un serial, povestea, efectele speciale, calitatea filmarii, expresivitatea actorilor... ce va face pe voi sa spuneti ca un film ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
GeorgeH91
în 31 Mai 2020 | GeorgeH91 întreabă:

Salutare. Caut un film ce se difuza pe Jetix / Disney cu ceva timp în urma... Era vorba despre un pusti care îl înlocuiește pe unchiul sau pentru a pleca în spațiu. Din câte îmi amintesc numele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mbzba
în 31 Mai 2020 | mbzba întreabă:

Salut tuturor. Mi- am facut acum cont de Netflix si nu pot sa vad filmele cu subtitrari in romana, pe telefon am schimbat limba in Romana dar la tv a rămas engleza si nu se schimba. Mentionez ca locuiesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DangerF
în 31 Mai 2020 | DangerF întreabă:

Ceva filme sau seriale legate de inchisoare? In afara de Prison Break.

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2020 |

Pentru cei care sunt la curent cu universul cinematografic Marvel (Marvel Cinematic Universe)": • Câte filme "MCU" au fost produse și lansate până în momentul actual, 22/23? • Care este treaba...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Laurentiu_Darius_1999
în 31 Mai 2020 | Laurentiu_Darius_1999 întreabă:

Salut, cand eram mai mic am vazut un film in care erau niste copii mergeau sa cumpere ceva la un magazin dupa care jos a dat de o masina care tragea bani la imprimata, iar dupa asta au plecat nu stiu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Nedelcu_Cristian_2001
în 30 Mai 2020 | Nedelcu_Cristian_2001 întreabă:

Imi puteti da niste idei de filme (doar filme) care să fie pe Netflix? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Inejbrekker
în 29 Mai 2020 | Inejbrekker întreabă:

Hei! Imi puteti recomanda niste filme cu adolescenti cu puteri? Dar as vrea sa nu fie facute mai devreme de anul 2000... eu am vazut The darkest minds, The covenant, Chronicle, The push, The jumper....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Inejbrekker
în 29 Mai 2020 | Inejbrekker întreabă:

Imi recomandati si mie niste filme bune? Comedii romantice vreau, dar din anul 2000 in sus...

5
Răspunde Raportează
MaryMaria333
în 29 Mai 2020 | MaryMaria333 întreabă:

Hey. Se uita careva la "Lectii de viata"? Parca in iarna din 2018 am vazut un episod cu un copil adoptat care a fost parasit in maternitate. Prin urmare a crescut, a aflat cine e mama biologica si a vizitat-...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Niknike
în 29 Mai 2020 | Niknike întreabă:

Hei TPU, am o intrebare, cand eram eu mic se difuza un serial ori pe disney channel ori pe jetix in care era vorba despre ceva copil facut din "otrava" sau ceva de genul. Are vreo idee cineva despre ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
în 29 Mai 2020 | ntreb?tor110 întreabă:

Cine îmi poate recomanda un film de comedie foarte bună fără cenzură, sa fie +16?

5
Răspunde Raportează
în 29 Mai 2020 | ntreb?tor110 întreabă:

Cine îmi recomandă un serial gen Banshee? Ps:am văzut The punisher

2
Răspunde Raportează
în 29 Mai 2020 | mpreun?facembine întreabă:

Salutare, Îmi recomandati și mie un film pe Netflix care sa fie despre familie? Sa fie firul acțiunii cu multe momente fericite iar ca subiect principal sa fie viata de familie?

1
Răspunde Raportează
AnaDiana289034
în 29 Mai 2020 | AnaDiana289034 întreabă:

Mai știe cineva cum se chema desenul acela de pe Disney Junior cu acei tipi care trăiau într- un depozit și aveau super multe camere (fiecare camera avea o tema diferită) și erau vizitați de nepoata...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
George12342132
în 29 Mai 2020 | George12342132 întreabă:

M- am uitat mai demult la un film si nu mai stiu cum se numeste=]] poate o sa ma ajute cineva =]. Era un film cu extraterestii care au venit pe pamant cu nava si au aterizat in ocean. Au inceput...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Rinaaa
în 29 Mai 2020 | Rinaaa întreabă:

Hei, imi poate explica cineva de ce eu nu am anumite seriale/filme pe Netflix, adica tot un cont din Romania de 4 pers. are anumite seriale iar al meu de 2 persoane tot de Romania nu are? E din cauza...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Jtedhajaj
în 28 Mai 2020 | Jtedhajaj întreabă:

Ce seriale cu povesti faine recomandati, as prefers fantasy in afara de got si ca serie the filme hobbit si the lords of the right mai sunt?

5
Răspunde Raportează
Jackpot2
în 28 Mai 2020 | Jackpot2 întreabă:

Spuneți-mi va rog niște filme și seriale forta pe Netflix.P. S. Sunt băiat(adolescent) cât mai multe sugestii vreau

3
Răspunde Raportează
andreea567890123
în 28 Mai 2020 | andreea567890123 întreabă:

Filme apocaliptice bune?

14
Răspunde Raportează
Anir0605
în 28 Mai 2020 | Anir0605 întreabă:

Imi puteti spune numele filmului/serialului in care fata se indragosteste de agresorul ei? Am vazut secvente dar nu stiu numele. Multumesc

4
Răspunde Raportează
Dia3
în 27 Mai 2020 | Dia3 întreabă:

As vrea sa stiu daca serialul "Yanxi, palatul suspinelor", in prezent difuzat pe TVR1, se difuzeaza pe Netflix. Eu nu am reusit sa-l gasesc. Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
EXFiilip
în 27 Mai 2020 | EXFiilip întreabă:

Poate un "expert in anime-uri" sa imi spuna top 3 anime-uri?

5
Răspunde Raportează
thatbadriana1
în 27 Mai 2020 | thatbadriana1 întreabă:

Am privit 13 Reasons Why și mi-a plăcut enorm. Acum cât aștept sezonul 4 vreau să privesc un serial bun. Ce îmi sugerați?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Mai 2020 |

A fost pe minimax odata un film animat nu film cu oameni real este animat dfizuat pe 1 iunie 2012 la ora 14.00 Si nu mai știu cum se numește am cautat Si programul TV după acea dată dar tot nu am găsit. ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • samcost
    trimisă pe 2 Octombrie

samcost întreabă:

Salut! Daca vreau net de la Digi si sunt chirias, pot face contract pe numele meu cu acordul proprietarului sau doar pe numele proprietarului?
    8 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 15 ore

RobocopBuisness întreabă:

Credeți că merită să trăiești foarte chibzuit, precum pensionarul japonez Suzuki care a economisit o sumă mare de bani, dar acum regretă că nu s- a bucurat de viață, sau este mai bine să...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 15 ore

RobocopBuisness întreabă:

Voi v- ați lăsa doar pe mâna antivirusului integrat din Windows 11 (Microsoft Defender)? Din ce am înțeles, telemetria din Windows nu are rol de antivirus, dar Defender are o opțiune prin care ...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • Ondu_Iulian_
    trimisă acum 18 ore

Ondu_Iulian_ întreabă:

Buna ziua vecinul meu și.a pus un tanc de gaz lipit de gardul meu, avand sub 20 metri distanță de locuința mea.este corect?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.572
  • Întrebări: 3.951.547
  • Răspunsuri: 17.643.122
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Inchisoarea Ingerilor

Inchisoarea Ingerilor

Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.912 Adolescenţi
  • 55.522 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.706 Auto & Moto
  • 144.212 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.989 Carieră
  • 20.320 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.882 Conversaţii